Фалшивите потребители и от кои сме си патили

• 20 112
  • 226
  •   1
Отговори
# 30
Не е първата, нито последната. Колко измишльотини има тука...аз пък засякох продаден профил Mr. Green

# 31
  • София
Единствената потребителка, за която и до ден днешен си мисля, че беше фалшива - или поне, че част от битието и житието й беше измислено, е Лизет. Много психо ми звучеше тази жена, особено когато се разбра, че има директна връзка с Господ ли беше, или някой светия..не помня точно.

съвсем истинска си беше Лизет , още от дир-а си пише , на мен ми беше интересна ....

И на мен ми беше интересна, но я четях с голяма доза скептицизъм.

# 32
  • София
И аз съм срещала една фалшива съфорумка, но не казвам коя е.
Готово, помогнах в стила на авторката. bowuu

Laughing

Единствената потребителка, за която и до ден днешен си мисля, че беше фалшива - или поне, че част от битието и житието й беше измислено, е Лизет. Много психо ми звучеше тази жена, особено когато се разбра, че има директна връзка с Господ ли беше, или някой светия..не помня точно.
За Ред Велвет си мислех.
А Лизет на моменти си я представях с камшик.  Grinning

# 33
Red Velvet не е измислена , но се оказа , че доста си измисля ...

това , че някой си говори с Господ нали знаеш на какво е признак ? : ))

# 34
  • Другата България

Ред Велвет си е тука, но е сменила ника просто.
Пише си най - редовно жената.
И аз имам съмнения за една, а за една друга директно знам, че лъже и е омотала доста съфорумки, но всеки сам избира в какво да вярва.

# 35
  • София

това , че някой си говори с Господ нали знаеш на какво е признак ? : ))
Аха  Wink

Ред Велвет не беше ли HR..или бъркам. Май не съм я чела много, нищо не ми изплува.

# 36
За да се притесня от фалшивите потребители, би следвало да съм взела форума насериозно. Все ми е тая дали зад ника "Иванчо" стои не Иванчо, а Петканчо. А дали описваната от него история е истинска или измислена съвсем не ме интересува. Все едно да се притесня, че граф Монте Кристо не е реален човек.

# 37
  • Другата България

Ред Велвет не беше ли HR..или бъркам. Май не съм я чела много, нищо не ми изплува.
Не бъркаш. Hug

# 38
За да се притесня от фалшивите потребители, би следвало да съм взела форума насериозно. Все ми е тая дали зад ника "Иванчо" стои не Иванчо, а Петканчо. А дали описваната от него история е истинска или измислена съвсем не ме интересува. Все едно да се притесня, че граф Монте Кристо не е реален човек.
О, доста хора са го взели доста по-сериозно отколкото дори реалният си живот. Най-голямата глупост, която четох напоследък беше, че някой жени не пишат в теми, пуснати от хора с под 3000 мнения, че не били стари потребители... Да вземеш предвид броя посещения и мнения без да вникнеш в същността на дадена тема е меко казано повърхностно, че и глупаво! ooooh!

# 39
В една от отчетните имаше една потребителка - изключително симпатична и с много интересна 'история' - забременява с едно дете, ражда го в 9-тия месец и дни след раждането умира от сърдечен порок. За да преживеят загубата с мъжа и се преместват в Москва и сега живееше там, бременна с второ. Звучеше изключително интелигентно и никой не се беше усъмнил в нея. За Коледа организира размяна на картички и подаръци и събра истинските имена имена, телефони и адреси на един куп бъдещи майки. Историята завърши главно на лични съобщения и във фейсбук и не разбрах подробности, но в един момент се оказва, че въпросната потребителка изобщо не съществува и качва чужди снимки. Всички, които си бяха дали личните данни изпаднаха в истерия. Ако си спомням правилно беше информирана и полицията. И преди не съм изнасяла мои лични данни в нета, обаче този случай тотално ми затвърди мнението по въпроса.

# 40
Не разбрах по какъв начин това, че има потребител, който не е себе си влияе на темата/потребителката, пуснала темата? Нещо лично на теб пречи ли ти, че има такива случаи? Каква вреда нанася на останалите?
Който го е страх от мечки, не ходи в гората.

# 41
В една от отчетните имаше една потребителка - изключително симпатична и с много интересна 'история' - забременява с едно дете, ражда го в 9-тия месец и дни след раждането умира от сърдечен порок. За да преживеят загубата с мъжа и се преместват в Москва и сега живееше там, бременна с второ. Звучеше изключително интелигентно и никой не се беше усъмнил в нея. За Коледа организира размяна на картички и подаръци и събра истинските имена имена, телефони и адреси на един куп бъдещи майки. Историята завърши главно на лични съобщения и във фейсбук и не разбрах подробности, но в един момент се оказва, че въпросната потребителка изобщо не съществува и качва чужди снимки. Всички, които си бяха дали личните данни изпаднаха в истерия. Ако си спомням правилно беше информирана и полицията. И преди не съм изнасяла мои лични данни в нета, обаче този случай тотално ми затвърди мнението по въпроса.
Това е чудесна поука за тези, които лекомислено споделят лични данни или подробности от личния си живот, които не биха искали да станат всеобщо достояние.

# 42
  • Куциндрел
Обръщам внимание на няколко потребителя и не съм попадала на нереални. Рядко имам нерви да чета дълги и прочувствени истории и ясно заради това пропускам фалшивите. newsm78
В кукундрелската тема пишеше една мацка, която после я разконспирираха като нереална или по-точно писала лъжи за себе си.
В наборната тема на чавето имаше една майка, която ми биеше на измислена или поне историите, които разправяше.

# 43
  • София

Не бъркаш. Hug
Благодаря, Мери  Hug
Само това съм запомнила за нея.

Аз съм споделяла доста неща във форума, и лични, и не толкова лични, никога не съм се притеснявала.

# 44
Моля всеки,който някога тук е срещал нереален потребител,или такъв,който се е представял за друг човек,жена,която всъщност е мъж и прочие,да помогне с информация,защото доверяваме много от личния си живот на хора,които не познаваме,а някои от тях изобщо не са такива-за каквито са се представяли.

Защо ти е необходима такава информация, Иви? С какво би ти помогнала?

Общи условия

Активация на акаунт