Коледа 2015 - 2

• 69 772
  • 566
  •   1
Отговори
# 135
Момичета имам една молба, една дама ми писа, че не може да отвори новите линкове към рецептите, които съм сложила към блога си. По-скоро ги отваря, но после веднага изчезват. Има ли други с този проблем и ако да с какъв браузър сте? Извинявам се, че ви занимавам.
При мен няма проблем, всичко се отваря, не изчезва с Chrome съм

# 136
  • София
Нат, при мен става по същия начин, когато се опитва да отворя линка през айпада ми. През телефона, нямам такъв проблем.

# 137
  • Czech Republic
Благодаря Съни, това май потвърждава теорията ми, че с някои от другите браузъри не става. Аз пробвах с Експлорър и наистина не става, но се замислям, че може и да е заради търсачката. Там е инсталитана някаква търсачка V9 и с нея винаги ми изкачат странни резултати.

Последна редакция: вт, 15 дек 2015, 19:00 от natalyna

# 138
  • В светлината на слънцето
Нат, аз на служебния комп имам и Хром, и Експлорър. И през двата пробвах - изхвърля ме, тоест опитва да отвори и после ме препраща към девета глуха. С телефона нямах проблем - с айфон съм. Ако успея довечера да се доредя до комп, ще ти кажа как е през мак. Но като си знам стоката, надали. Thinking

# 139
  • София
И аз имах същия проблем с твоите рецепти, тъй като днес търсих рецептата за меденките. С Мозила опитвах, но веднага ме изхвърляше. Но потърсих в гугъл и я намерих написана тук- http://www.mycookingbookblog.com/medenkite-na-djuli-ot-natalina/.

# 140
Благодаря Съни, това май потвърждава теорията ми, че с някои от другите браузъри не става. Аз пробвах с Експлорър и наистина не става, но се замислям, че може и да е заради търсачката. Там е инсталитана някаква търсачка V9 и с нея винаги ми изкачат странни резултати.
Ползвам Хром, единственият вариант е като видя рецептата и да стопирам страницата, иначе и мен ме прехвърля.

# 141
Момичета , имам едно въпросче относно меденките:
Като им сложа едно парченце ябълка за да омекнат, до тези, до които се допира ябълката чак се разпадат, има ли някоя хитрост за това, или просто да изям тези, които са се разпаднали  Grinning
Чудни сте с вашите съвети и предложения, истинско вдъхновение  chef bouquet

# 142
  • Czech Republic
ОК, нека да не спамиме вече тук, ще търся разрешение на въпроса или ще си преместя блога другаде.

# 143
natalyna, благодаря за темата!

Мен ме прехвърля с Хром и Експлорер от лаптопа, през телефона нямам проблем.

Направих рохличките, не се счупи нито една, много се харесаха, но съм ги скрила, иначе няма да изкарат до Коледа. Тази вечер ще приготвя тестото за линцерите, а утре ще пека. Тръшна ме някакъв вирус, та закъснявам с плана, надявам се да успея да приготвя всичко, което съм планирала.

# 144
  • Плевен
Да се включа и аз с първите украсени меденки- за първи път ползвах фондан (от Лидл е)

Скрит текст:

и едни много вкусни спиралки от блога  Cook with smile, които за съжаление малко попрепекох

Скрит текст:

# 145
Момичета , имам едно въпросче относно меденките:
Като им сложа едно парченце ябълка за да омекнат, до тези, до които се допира ябълката чак се разпадат, има ли някоя хитрост за това, или просто да изям тези, които са се разпаднали  Grinning
Чудни сте с вашите съвети и предложения, истинско вдъхновение  chef bouquet
На мен пък като им сложих едно парче ябълка не ми омекнаха. Тези, които не бяха добре покрити, омекнаха много добре. Сигурно поемат влага от въздуха в кухнята. Имам една картонена кутия, пълна с меденки и се чудя какво да направя, за да омекнат. Дали като се сложи айсинга от него поемат влага? Или от ябълката не омекват, защото са плътно подредени една до друга?

# 146
Момичета, базелските меденки трябва ли да омекнат като меденките? Отворих кутията и установих, че са плътни и твърди, да им слагам ли ябълка или трябва да са си такива?

# 147
  • В градината...
Скри, много ми харесаха твоите меденки. Пълнозърнесто брашно, кафява захар - вкусотия.
Чудя се какви курабии да правя - някой правил ли е с рожков, ябълково брашно и подобни. Аз бях правила, стават кафеви и със силно шоколадов вкус. Но се чудя към кои коледни сладки да прибягна, за да ползвам тези продукти.

# 148
  • Czech Republic
Извинявам се, че пак за това, но открих проблема май. Най-вероятно нямате позволени cookies и затова не ви се отваря от компютрите, а от телефоните да. Аз измених настройките в Експлорера и сега няма проблем. Извинявам се за off-a. Blush

# 149
  • В светлината на слънцето
Момичета, базелските меденки трябва ли да омекнат като меденките? Отворих кутията и установих, че са плътни и твърди, да им слагам ли ябълка или трябва да са си такива?
По принцип остават твърди много дълго, после омекват. Но не колкото меденките. Може обаче да им сложиш ябълка, за да омекнат по-бързо. Peace

Общи условия

Активация на акаунт