Big Brother: All Stars 2015 - тема 5

• 14 893
  • 272
  •   1
Отговори
# 165
Bye Bye,ББ,аз бях до тук с теб!

# 166
  • София
Дано наистина Десислава да победи / няма начин да остане без победител сезонът /, че за втори път да бъде отвята май няма да и понесе. Тя поне и дупе показа, извади и скелетите от гардероба в името на победата, за разлика от хърватчето.

Да й е честито на Десислава.

А на Вас, дами, благодаря за приятните мигове прекарани тук. До нови срещи! bouquet

# 167
ББ пак е гледал анкетите тук hahaha Жалко, точно Деси Слава не исках да спечели ... Всеки друг - да, но не и тя.
Е, нищо. Поне от утре ще почиваме, макар че бях свикнала да си правя тренировките докато слушам приказките на ББ и сигурно ще ми е скучно от тук нататък, но какво да се прави Mr. Green

# 168
Деси победиииии newsm68
Съвсем заслужено Peace
И на мен ми беше приятно с вас, дами bouquet

# 169
Три сезона Брадър и човек да мръдне за една цигара и да изпусне финалът на финалите.
Викате Десислава спечели? Да не се връщам вече да гледам?

Последна редакция: пн, 14 дек 2015, 21:54 от Бианkа

# 170
2 жени и един мъж спечелиха тази година изданията на биг брадър. Много се радвам, че жените са повече Sunglasses

# 171
то и Джаро е не повече от 65 % мъж   Mr. Green

# 172
ЕЕЕЕЕ,вече Зарко,нефелното,ще и се изсипе у краката и ще се моли...нещастница...

# 173
На Деса челото и е на бучки, сигурно от радост...или ботокс може би....

# 174
Е, компенсираха я най-накрая!

В ерата на чалгата я оставиха втора, а сега я измъкнаха от нафталина ..и бум!

# 175
Несправедливостта с победата на Христина най-накрая е поправена 8 години по-късно Simple Smile

# 176
Ако нещо съм научила в живота си,късната справедливост не е справедливост,смешна е...но това си е проблем на Десислава Simple Smile

# 177
Несправедливостта с победата на Христина най-накрая е поправена 8 години по-късно Simple Smile

Това ми е най-несимпатичния победител във формата......

# 178
кое е момчето с червения пуловер на сцената до Десислава?

# 179
кое е момчето с червения пуловер на сцената до Десислава?
Сина й. Колко е висок Shocked

Общи условия

Активация на акаунт