Тибетска гъба / кефир / кефирена гъба 3

• 106 038
  • 772
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, имам гъба, която нараства бързо, който иска нека ми пише, за да му подаря. От София съм - Дианабад, по куриер също мога да я пратя! Simple Smile

# 211
  • ... рееща се.
Михаела, аз бих искала от гъбата Simple Smile от надежда съм и бих била благодарна, ако можеш да ми я пуснеш по куриер.

# 212
ПОДАРЯВАМ ТИБЕТСКИ ГЪБИ, 0895469113, Валя

# 213
Какво количество приготвяте наведнъж с гъбата? В какъв съд я държите?

# 214
  • На брега на реката
Аз бих искала гъба, но не знам дали ще може да се изпрати с куриер.  Confused

# 215
  • София
Момичета, търся и аз кефир, ако някой има за подаряване:)

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 11:05 от Illit

# 216
  • София
Изпращала съм и бих ви пратила, само да сте сигурни, че ще си я вземете веднага. Че веднъж стана явно объркване, жената не си я взе, добре че куриерската фирма унищожи пратката, без да ме кара да плащам транспортни.

# 217
Има ли някой гъба в Стара Загора- ще му бъда благодарна да сподели парченце:)))

# 218
Изпращала съм и бих ви пратила, само да сте сигурни, че ще си я вземете веднага. Че веднъж стана явно объркване, жената не си я взе, добре че куриерската фирма унищожи пратката, без да ме кара да плащам транспортни.

Изисква да е на определена температура ли?

# 219
Здравейте,бих искала да се сдобият и аз с тибетска гъба.От Варна съм.Ако има някой в повече ще се радвам да ме снабди.

# 220
Здравейте, много бих искала да си намеря тибетска гъба. От Сливен съм, но ако може да се прати по куриер от друг град ще си заплатя. Моля, ако някой има излишна да ми остави съобщение. Благодаря предварително!  Heart Eyes

# 221
Здравейте, имам гъба, която нараства бързо, който иска нека ми пише, за да му подаря. От София съм - Дианабад, по куриер също мога да я пратя! Simple Smile
Здравей Михаела, виждам, че съобщението ти е преди месец, но бих искала да те попитам дали имаш за раздаване в момента или след някоя друга седмица? Мерси предварително!

# 222
  • Пловдив
Здравейте , търся си гъбка за кефир от пловдив съм ако някой добър човек има желание да поделим  Laughing

# 223
  • София
Моята гъба пак порастна, мога да дам. Но в момента пиша дипломна работа и не мога да ходя по срещи, офисът на Еконт също не ми е много близо, та за някой, който е в района или би могъл да дойде. За София, Хаджи Димитър или Киноцентър Бояна.

# 224
От днес и сестра ми има гъба и чакаме да порасне за да даде и на мен  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт