Тибетска гъба / кефир / кефирена гъба 3

• 104 743
  • 772
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте! Интересувам се от кефирената гъба от скоро и ще ми бъде много интерсно да опитам. Ако някоя добра душа има за подаряване или продаване нека да ми пише Innocent От Бургас съм. Може и с куриер. Благодаря предварително!
Аз съм от Бургас ,но моята много бавно расте. Може би защото я държа в хладилник. Ако не си намериш да края на Септември пиши ми на лични , ще ти подаря една

# 526
  • гр.Свищов
Здравейте ,търся си кефир

# 527
  • София
Ние се прибрахме, гъбата ми е доста, а и расте мнооого бързо, та който иска да праща данни за Еконт на лични. Само ще помоля за коректно отношение и да се вземе навреме пратката от Еконт.

# 528
  • София
Аня, как ги изпращаш? Аз бих искала, от София съм.

# 529
  • София
По Еконт. Точно за тази цел си събирам кутийки от витамини и хранителни добавки (т.е. плътно затварящи се) с малко мляко и за по-сигурно в найлонова торбичка. Прати ми данните си на лични, или ако Х. Димитър ти е удобно за лична среща.

# 530
Пиете ли това?
[

# 531
  • Козлодуй
Ауу не знаех, че има на Олимпус кефир аз си го правя все още у дома благодарение на съфорумка която ми прати гъба и в момента имам направен супер е Simple Smile

# 532
  • София
Аз го видях в един супермаркет, но го отминах. Няма по-хубав кефир от домашния......Е,
 може след време да се изкуша да го купя за пробване.... Grinning    Няма да навреди!

# 533
  • София
Не съм пробвала кефир от магазина. И в Лидл съм виждала, но като знам, че в къщи все имаме, не съм купувала.

# 534
И аз съм за домашния кефир, но понякога ми се припива и от готовия. Когато съм на работа си взимам от съседния магазин.  От Лидъл съм вземала нещо като млечен десерт, няма нищо общо с кефира.Само името му е кефир.Доста е сладък и според мен съдържа и доста добавки.

# 535
  • Козлодуй
Да това в Лидл не е кефир а някакъв десерт които само имитира йогурт а е само от изкуствени добавки Simple Smile

# 536
Ние се прибрахме, гъбата ми е доста, а и расте мнооого бързо, та който иска да праща данни за Еконт на лични. Само ще помоля за коректно отношение и да се вземе навреме пратката от Еконт.
Дали имате още свободна гъба?

# 537
  • София
Здравейте,
Набързо да се представя...
съвсем нова съм във форума, честно казано мислех, че е само за "мами" и понеже още не съм от тях и никога не съм се интересувала какво точно представлява. Казвам се Ванеса, от София
Виждам, че има много интересни и полезни теми.
Както се казва- "Не питай старило, питай патило." Това баба постоянно го повтаря и явн е така.
Стига съм се обяснявала... относно кефира, много чета по темата от известно време насам и все си мислех да се пробвам да си направя, но все ме мързеше- честно да си призная.
Тази сутрин отидох при моята лекарка за да ми разчете изследванията и тя ми каза, че имунната ми система е много отслабена да съм яла кисело мляко, но най добре е ако започна да консумирам кефир.
Сметнах го за знак от съдбата...

Та по същество... ако някой има гъбка в излишък ще съм му благодарна ако я сподели с мен.
От София съм и мога и на място да отида да я взема.
И отново благодаря за полезната информация. Simple Smile

# 538
Здравейте,
Набързо да се представя...
съвсем нова съм във форума, честно казано мислех, че е само за "мами" и понеже още не съм от тях и никога не съм се интересувала какво точно представлява. Казвам се Ванеса, от София
Виждам, че има много интересни и полезни теми.
Както се казва- "Не питай старило, питай патило." Това баба постоянно го повтаря и явн е така.
Стига съм се обяснявала... относно кефира, много чета по темата от известно време насам и все си мислех да се пробвам да си направя, но все ме мързеше- честно да си призная.
Тази сутрин отидох при моята лекарка за да ми разчете изследванията и тя ми каза, че имунната ми система е много отслабена да съм яла кисело мляко, но най добре е ако започна да консумирам кефир.
Сметнах го за знак от съдбата...

Та по същество... ако някой има гъбка в излишък ще съм му благодарна ако я сподели с мен.
От София съм и мога и на място да отида да я взема.
И отново благодаря за полезната информация. Simple Smile

Аз мога да ти дам ... пиши къде ти е удобно ... всеки ден след 18, че съм на работа ... до някоя метростанция ще е идеално ако ти е удобно ...

# 539
  • София

Аз мога да ти дам ... пиши къде ти е удобно ... всеки ден след 18, че съм на работа ... до някоя метростанция ще е идеално ако ти е удобно ...

Много съм ти благодарна.
Ще ти пиша на лично съобщение за да се разберем кога ще е удобно и на коя метростанция точно. Simple Smile
Хубав и усмихнат ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт