Перилни препарати и омекотители – 36

• 70 515
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
Доскоро ползвах Ленор във вишневата опаковка, а сега златния. Струва ми се, че ароматът на втория е по-силен.

# 646
ползвам вернел омекотител и съм изключително доволна

# 647
израсходвах Ариел капсулите, и сега съм на нормалната прах и ми се струва че капсулите са с мн по силна миризма ..... но въпреки това си оставам на нормалната прах защото от капсулите намирах осттък от сами я гел пре вратичката на пералнята

# 648
Син ленор. По-силен от него не съм срещала.

# 649
Син ленор. По-силен от него не съм срещала.
Абсолютно. Почти припадхаме от него и замина в кофата, ще ти свърши идеална работа Grinning

# 650
Защо трябва да припадам?
Каква е ползата,целта....от толкова силна миризма.

# 651
От тези, които се продават масовво в хипермаркетите, съм се убедила, че най-ароматен е Ленор.
Иначе и Вернел е доста силен, но го има в специализираните магазинчета за перилни и почистващи препарати.

# 652
Има един турски омекотител yumos, силна, но приятна, трайна миризма. На скоро си взех спрей - ароматизатор, много траен

# 653
  • София
Най-сетне заредиха малки опаковки (4 пранета) на Ариел Колор и Персил Колор в Елитис, София. Не съм погледнала в другите магазини в центъра, но поне там има. И са нови, по-малки кутийки от предишните.

# 654
Три дена точно новия Ариел обсъждаме. Laughing

# 655
  • София
Най-сетне заредиха малки опаковки (4 пранета) на Ариел Колор и Персил Колор в Елитис, София. Не съм погледнала в другите магазини в центъра, но поне там има. И са нови, по-малки кутийки от предишните.
а дали има мерителни чашки в малките?  Grinning

# 656
  • Русе
Е, колко трябва да е голяма тази чашка, че да се побере в малките кутии newsm78 Laughing

# 657
  • София
Да похваля ESSEX от Кауфланд за 108 пранета.  Peace И по препоръка от тук омекотител BINGO SOFT Sensitive. Hug
Продължавам да ви чета и занапред.  bouquet

# 658
Аз вчера си взех това :

# 659
  • София

Не, няма.

Общи условия

Активация на акаунт