Перилни препарати и омекотители – 36

• 70 515
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
Гес, само прах Ариел ли имаше фотоизбелители или и течния вариант?
Само прахът. Нито течният, нито капсулите го съдържат.
Гес, как точно работят фотоизбелителите? Достатъчно ли е дрехата просто да е на дневна светлина или трябва директно да е нагряна от слънчевите лъчи? По време на самото изсушаване ли работят или и после, когато вече носим сухата дреха?

# 661
  • София
Хайде и аз с новия Ариел колор!

А как беше дозировката на стария за софийска вода, 5-6 кг пране?

# 662
Гес, как точно работят фотоизбелителите? Достатъчно ли е дрехата просто да е на дневна светлина или трябва директно да е нагряна от слънчевите лъчи? По време на самото изсушаване ли работят или и после, когато вече носим сухата дреха?
Дрехата трябва да е на пряка слънчева светлина. Обяснявам грубо, защото е сложно. Фотоизбелителят реагира с УВ лъчите и с няколко химични реакции се стига до синглет кислород, който е силен оксидиращ агент. За тази цел дрехата трябва да е влажна, на сухо не действа.

# 663
И аз взех от новия Ариел колор, но от Метро. Наистина е доста силна миризмата от опаковката, но ще видя как ще е след пералня и сушилня.

# 664
Днес пробвах от новия Аriel Mountain Spring .
Резултата както очаквах е перфектен, аромат след изсъхването усещам слаб, но това не ме притеснява.

# 665
Момичета, искам да сменя течния препарат за цветно пране ( в момента пера с течен  Даш за цветно )с качествен прах за цветно. Но такъв, че да съм сигурна, че ще се разтвори и при 40 градуса и няма да остави бели следи в/у дрехите. Моля за препоръки.

# 666
В събота имам път до Пловдив. Къде има намален Ариел гел за цветно? Срещали ли сте по брошурите?

# 667
  • Пловдив
В събота имам път до Пловдив. Къде има намален Ариел гел за цветно? Срещали ли сте по брошурите?
Има течен в Триумф.

# 668
Хайде да оспамя малко темата с това видео. Беше ми безумно интересно. Мислех, че историята с разяждащия Персил е била много отдавна, а то съвсем не е така. Пуснат е на пазара през 1994 (дори вече съм била родена). Laughing Не знаех, че потребителската организация Which e правила тестове. Резултатите говорят сами за себе си... Сега ме е малко страх да ползвам "солите" за петна, които вчера си купих. Laughing

# 669
Скоро взех от Била, около 6лв и стотинки

# 670
Току-що си грабнах това от ДМ ,не устоях  Heart Eyes

# 671
  • София
Момичета, искам да сменя течния препарат за цветно пране ( в момента пера с течен  Даш за цветно )с качествен прах за цветно. Но такъв, че да съм сигурна, че ще се разтвори и при 40 градуса и няма да остави бели следи в/у дрехите. Моля за препоръки.
Ariel, Persil. Има ги и комбинирани с омекотител, но и без него си миришат добре и трайно.

# 672
Знаете ли как се "вади" оцветяването на бяла дреха, изпрана с цветна и попила цвета? Пробвах с Ариел за бяло и цветоулавящи кърпи за бяло и нищо не стана, има ли някоя хитринка? Вениш за бяло, ще стане ли ако кисна дълго в него?

# 673
  • София
Вениш за бяло или белина.

# 674
Знаете ли как се "вади" оцветяването на бяла дреха, изпрана с цветна и попила цвета? Пробвах с Ариел за бяло и цветоулавящи кърпи за бяло и нищо не стана, има ли някоя хитринка? Вениш за бяло, ще стане ли ако кисна дълго в него?

Прахче на Хайтман за обезцветяване( точно за такива случаи) , спрямо температурата, която може да понесе материята ( има 2 вида). Има в Елитис, магазини паралелен внос.

Общи условия

Активация на акаунт