Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да премахнете петна от череши и маркери от дрехи?
Как да премахнете власинки от дрехите?
Как да премахнете петна от фулмастер или маркер от дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да премахнете петна от череши и маркери от дрехи?
-
Как да премахнете власинки от дрехите?
-
Как да премахнете петна от фулмастер или маркер от дрехи?
-
Какви са препоръките за пране на спортни дрехи?
-
Какви са най-добрите методи за почистване на водоустойчиви и ветроустойчиви якета?
Все си обещавам да се отуча да пера заедно чорапи и други дрехи и спално бельо, защото после полепват стотици косъмчета и какво ли не...и сега - пак.Вълнените чорапи са уникални, но са магнит за боклуци и се раздърпват, дори и най-скъпите...
В 21 век не пера вече на ръка, чудо да стане 
Чорапите са от ангорска, заешка вълна...Изпрах с немския прах Ariel Color & Style, любим ми е.За вълна имам само течен Formil в розово шише, и го гледам изпод вежди...бях се зарекъл да не сложа течен препарат в новичката пералня, съмнява ме да е толкова добър...Но, предполагам, че с препарат за вълна може и памук да се пере ? И се чудя какво да правя...праха Ариел ли, този Формил, или праха от ДМ за деликатни тъкани ?
, една-две блузи...Имам плетива - пуловери, но не са от вълна...