Перилни препарати и омекотители – 36

• 70 531
  • 722
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Благодаря.
А кой Ариел е хубав и изпада ли на промо?

# 496
  • София
Хубав за какво...

# 497
  • София
Да пере добре и да не изисква видоки темп-ри, както и 5+ плавения за да се отмие препарата от дрехите.

# 498
  • София
За плакнения не знам, аз лично на всичко пускам  допълнителни или програма с вградени повече плакнения.
В последните месеци  ползвам стандартния ариел колор, защото попадам на  намален все, по-добре пере от персила, може би заради плакненията, но  за моя радост не мирише силно, защото и миризмата ми е неприятна. Пера предимно на 40 градуса  http://pesteliv.com/userfiles/productimages/product_16258.jpg за този иде реч.
Питах по-точно за бяло или цветно търсиш, течен/прах...
За бяло  в момента съм с бялото омо - хубаво е, но и то ми е неприятно като миризма, но по-добре от ариел, иначе бялото е искрящо.
Ариел не съм пробвала.

Аз пера дете прасе - все е с лекета,  иначе по дрехи на човек, който не се петньосва постоянно не бих  намерила голяма разлика в изпирането между праховети.

# 499
В най-новия каталог на Метро има КОМПАКТЕН Ариел. Честита революция!!! bouquet

# 500
  • София
Май ставам фен на Персил. Зарязах Ариела и отскоро пера с прах Персил за цветно. Много ми допада остатъчния аромат. Започнах да слагам цветоулавяща кърпичка всеки път и забелязах, че посивели кърпи си възвърнаха цвета, впечатление ми направи една, която е с бял фон (с шарени цветя)и беше доста посивяла. Сега грее. Не знам дали е от праха или цветоулавящата кърпичка, но съм много доволна.
От течните бях писала, че съм много доволна от Персил с лавандула.
Сега чакам да си свърша малката кутийка за бяло на Ариел и купувам Персил за бяло. Отрових се от миризмата на тоя Ариел.

# 501
РРР, а каква марка са ти цветоулавящите кърпички  bouquet

# 502
  • София
хахахаха... да има някакъв проблем ариела с миризмите.
На мен много ми харесва аромата на персил с лавандула - той е за бяло.

# 503
  • София
РРР, а каква марка са ти цветоулавящите кърпички  bouquet

От най-масовите и евтините. Brita май се казваха. За цветно пране.

# 504
  • София
хахахаха... да има някакъв проблем ариела с миризмите.
На мен много ми харесва аромата на персил с лавандула - той е за бяло.

Течният е за цветно. Но сега ме замисляш за праха за бяло с лавандула. Май нямат малки кутии обаче, а аз не събирам много бяло пране, затова купувам малки кутийки.

# 505
Аз пък нямам никакви проблеми с миризмата на Ариел: просто не ми миришат на нищо дрехите. Става въпрос за обикновения; този с Ленор оставя някакъв лек аромат.
И прословутия син Ленор не оставя дори минимален аромат, но пък прави дрехите приятни на допир.

Обаче си купих една кутия италиански Даш за 25 пранета, който е ултра парфюмиран. Страшно нещо! Много рядко ми се случва прах след пране да оставя аромат и в пералнята, и върху дрехите, но след изсъхване изчезна, защото е зима и съхненето е бавно. Оставих си го за лятото.

Цветоулавящи кърпички ползвам на Карфур и DM собствените марки и съм много доволна. Brite съм ползвала, но не ги харесвам - оставяха си бели или съвсем леко оцветени.

# 506
  • Пловдив
Аз кутията Персил капсули/за бялото/,още от промоцията с ваучер в ДМ ще я хвърлам...не ми разтвяря добре капсулите и остават гранулки по прането Confused Изплаквам още веднъж и ...няма повече да пробвам.

# 507
Странно. От купени две кутии от същата промоция едната вече изхабих без подобни изпълнения. Нали слагаш първо капсулата и отгоре дрехите. Да не препълваш пералнята и затова да не може да се разтвори правилно?

# 508
В най-новия каталог на Метро има КОМПАКТЕН Ариел. Честита революция!!! bouquet
Предполага ли се да има разлики в изпирането или е само по-компактен.

# 509
  • оттам, откъдето започва България
Май ставам фен на Персил. Зарязах Ариела и отскоро пера с прах Персил за цветно. Много ми допада остатъчния аромат. Започнах да слагам цветоулавяща кърпичка всеки път и забелязах, че посивели кърпи си възвърнаха цвета, впечатление ми направи една, която е с бял фон (с шарени цветя)и беше доста посивяла. Сега грее. Не знам дали е от праха или цветоулавящата кърпичка, но съм много доволна.
От течните бях писала, че съм много доволна от Персил с лавандула.
Сега чакам да си свърша малката кутийка за бяло на Ариел и купувам Персил за бяло. Отрових се от миризмата на тоя Ариел.
Наистина, точната дума е отравяне от миризмата на Ариел.  smile3517 Един път да свърши и няма да повторя.

Общи условия

Активация на акаунт