Перилни препарати и омекотители – 36

• 70 530
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
  • оттам, откъдето започва България
Честито, със здраве да си я ползваш! Моята пералня също беше без ръководство на български и един ден си играх буква по буква да го преписвам от немски и с Гугъл преводач си го преведох.

# 526
Не съм доволна от Taide  за цветно пране.
Ползвала съм го и преди време,но сега не се разтваря. Остава си в чекмеджето,намокрен става твърд като камък и така в прането слиза около 2/3 от дозата. Принудих се да доливам вода, за да може да се разтвори останалото в чекмеджето.
И при мен остава една част в чекмеджето. Бях взела един пакет за проба, но няма да повторя  Peace

# 527
  • София
Не съм доволна от Taide  за цветно пране.
Ползвала съм го и преди време,но сега не се разтваря. Остава си в чекмеджето,намокрен става твърд като камък и така в прането слиза около 2/3 от дозата. Принудих се да доливам вода, за да може да се разтвори останалото в чекмеджето.
И при мен остава една част в чекмеджето. Бях взела един пакет за проба, но няма да повторя  Peace
При мен също. Това ми беше първа и последна проба с Тайд. Добре, че беше малка кутия.

# 528
Кой прах за бяло от всичките ползваш? Кажи ми да си взема и аз, ако го нямам, че искам да ми мирише.
Ето, това е: https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%85+%D0%B0%D … RxQqwuYOQ-PJOM%3A промоция от Кауфланд от края на миналата година. Е, то и Омо миришеше, ама този Ариел го бие по всички показатели, а и не съм впечатлена от изпирането.

# 529
Гес го има този Mr. Green Иска още по-миришещ Laughing

Аз съм доволна от този точно, не бих го сменила ... даже не слагам омекотител с него, и ме кефи как мирише прането след изпиране..

Свят шарен...

# 530
Да, явно всеки има различен вкус. Но аз намерих решение: майка обеща да го вземе, че да не го изхвърлям.  Peace Пък и се надявах да пере като едно време, а това въобще не е така.

# 531
Предпочитания различни, затова и толкова продукти има на пазара - с мирис, без мирис.. Peace

Аз съм доволна от Ариел за бяло /с Ленор/... Белва ми кухненската кърпа.

# 532
Определено моите предпочитания са за Биоактив.

# 533
При мен тоя същия прашец мирише едва-едва обаче си го комбинирам с един Ленор оушън фреш и резултатът е горе-долу какъвто искам. Дали не е така защото пера на 60° и изветрява? Вие на колко перете?

Хубав прах.

# 534
Точно на 60 градуса пера бялото си пране и апартамента се умирисва още при прането. Имам чувството, че са прекалили с ароматизирането. Уточнявам, че пера задължително с допълнително плакнене, когато ми дава възможност програмата. Сложих от гранулирания Ленор, който по-напред ти показах, въобще не се усеща. А дрехите на децата като си дойдат от Англия ухаят невероятно. Но там перат с прах, който е на промоция.

# 535
Аз също на 60, с този за бялото.
Да не би да е от високата температура?
Дидка, пробвала ли си с друг прах на 60 градуса, да видиш пак така ли мирише силно по време на прането?

# 536
Естествено, последно с Тео бебе, преди това с Биоактив. Всичко е нормално, позволява да се усети омекотителя, ако слагам такъв. Ако не слагам си мирише на чисто пране /ако не засмърди на въглища, че простирам на терасата/.

# 537
Откъде купувате Биоактив ?
Била - Кауфланд ?
Рядко пазарувам там и затова асортимента ми е непознат.
Този прах универсален ли е ? Защо съм останала с такова впечатление ?

# 538
Мамка му, искам си и аз аромат от Ариела пък! Crossing Arms

Откъде купувате Биоактив ?
Кауфланд.
Универсален е.

# 539
Гес  bouquet
 А опаковките с какъв грамаж са и на каква цена горе -долу ?
От К пазарува ММ и ми е малко сложно да му обяснявам   ooooh!  : Crazy  Понякога с такива покупки се прибира - по телефона указания - трябва и на картинка да покажа   Joy  И пак намира начин да обърка де  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт