Перилни препарати и омекотители – 36

• 70 527
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
  • оттам, откъдето започва България
Мамка му, искам си и аз аромат от Ариела пък! Crossing Arms
Гес, с удоволствие бих ти го изпратила, но както уточних е само при пране и простиране на мокро пране. Сега прибирам вчерашното пране и си мирише само на чисто, ама мен ме дразни тази силна миризма при прането. Може и да са сбъркали нещо в тази партида. Така или иначе няма да повторя. Искам нежен и чист аромат на прането.

# 541
В ДМ все още има Персил (течен, прах) за 6,75 лв.
На мен любимия ми аромат на прах от предлагащите се официално на нашия пазар е този на ОМО-то, и като качество на изпиране много го харесвам, но и аромата му ми е любим.
 spam2
Скрит текст:
Място не мога да си намеря от радост  Hug smile3501, такава неочаквана изненада получих- Miele, това:
http://www.tehnomix.bg/miele-wda-211-wpm-ecocomfort
Вече 15 годишната ми Канди спокойно ще я пенсионирам Grinning Обаче, сред документацията на Миилето, не виждам никакво упътване на български, само на немски. Някой има ли такъв модел или да каже откъде да си намеря?
Редактирам се: То  от такова вълнение чак не разсъдих нормално, но сега се осъферих и звъннах на Мииле център и хората веднага ми изпратиха преведени инструкции на мейла. Отивам да чета
galeta,
за кое Омо става въпрос?

# 542
Естествено, последно с Тео бебе, преди това с Биоактив. Всичко е нормално, позволява да се усети омекотителя, ако слагам такъв. Ако не слагам си мирише на чисто пране /ако не засмърди на въглища, че простирам на терасата/.

Имах предвид по време на прането....дали се усеща така силно аромата.  Да не е от високата температура си мисля, това, че Ариела мирише силно, докато пералнята върти...

# 543
Възможно е да е от високата температура, но аз бяло пера само на 50 или 60 градуса и няма как да знам за по-ниски градуси. Цветното пране е с течен препарат на 40 градуса. Абе, ще мине и това, ама нали ми е чувствителен носа и затова споделих.

# 544
И аз не търпя силни миризми . От Ариел калър кихам като луда . Миризмата на дрехите не ми допада твърде .  Пере добре - но не и чак толкова колкото очаквам от Ариел .
Явно повредата не е само в моя телевизор Grinning

# 545
Гес  bouquet
 А опаковките с какъв грамаж са и на каква цена горе -долу ?
От К пазарува ММ и ми е малко сложно да му обяснявам   ooooh!  : Crazy  Понякога с такива покупки се прибира - по телефона указания - трябва и на картинка да покажа   Joy  И пак намира начин да обърка де  Laughing
Цена не помня, но ето двете разновидности.
Скрит текст:

# 546
  • Стара Загора
Lirena, за това Омо говоря
Скрит текст:

# 547
Цена не помня, но ето двете разновидности.
Скрит текст:

[/quote]
Около 8 лв., скоро бе на промоция на по-ниска цена, но аз нали си имам достатъчно прах и не си купих. Така и не успях да си купя от втория вид Биоактив.

# 548
 bouquet Ще го пробвам някой ден
Скрит текст:
като се добера до Кауфланд

# 549
Lirena, за това Омо говоря
Скрит текст:

galeta,
Аз пера втора седмица с него и много харесвам аромата. Резултатът от изпиране също е много добър. Но с него пера само бяло. За цветни дрехи става ли?

# 550
  • Стара Загора
Омото не е подходящо за цветно, да (за праха говоря), защото избелва. И аз го ползвам само за бяло.

# 551
  • София
Аз съм пробвала Ариел на всякакви температури, не съм забелязала ароматът да се влияе от това. При мен мирише силно и след изсъхване. Мирише с дни.
Дори последно изпрах ръчно един сутиен, онзи ден бях с него, цял ден ми миришеше зверски.
Може да съм с по-чувствително обоняние, знам ли... Sad

# 552
При мен, слава Богу, след изсъхване е съвсем лек мириса, но за съжаление е безсмислено да се ползва омекотител или ароматизатор, защото не се усеща.

# 553
Момичета, някоя от Вас купувала ли е прах от EMAG?

# 554
Аз съм си поръчвала един прах Pisga, защото го няма в България. Обаче другите марки са по-скъпи, отколкото в България. Примерно Персил е 11,99, а тук на промо можеш да го вземеш за под 7 лева.

Общи условия

Активация на акаунт