Перилни препарати и омекотители – 36

• 70 526
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
Прах Сано там на изгодна цена ли е - видях два вида Sano Solo Plus  и Pisga ?

# 556
  • София
В ЦБА от утре има Бинго прах за пране 300г. 0,89лв. Не знам дали е изгодно, като го видях и се сетих за темата  Peace

# 557
  • Сливен
в ДМ от утре до 10 феврусри гел за пране Ариел 3.9л(60 пранета) за 17.99лв,коколино 1л или 950мл или 750мл за 2.79

# 558
  • Русе
В ЦБА от утре има Бинго прах за пране 300г. 0,89лв. Не знам дали е изгодно, като го видях и се сетих за темата  Peace
При нас, на "левчето" е 0,75 лв. кутията.

# 559
  • Сливен
в нашето квартално магазинче е 0.99лв на "промоция"

# 560
В наша верига супермаркети - от година и повече си е на тази цена .
 2кг -4,79 лв.

# 561
  • София
В Хита са пуснали Ариел в кутии на промоция. Обаче не погледнах от къде е. Дали е пак румънски? И дали има разлика от торбите?
Иначе на вид кутиите са като торбите - същите картинки, надписи на български...

# 562
Този в Хит е като Ариела в Метро, но го има и за 20 пранета. Произходът е Чехия или Румъния, но не съм го виждала на живо и не знам. Ако отидеш в Хит и можеш да огледаш кутиите, моля те, пиши тук. Винаги пише произхода.

# 563
Аз съм си поръчвала един прах Pisga, защото го няма в България. Обаче другите марки са по-скъпи, отколкото в България. Примерно Персил е 11,99, а тук на промо можеш да го вземеш за под 7 лева.
До вратата ли ти го доставят или до офис на куриера? Опакован ли е по някакъв начин? Peace

Този в Хит е като Ариела в Метро, но го има и за 20 пранета. Произходът е Чехия или Румъния, но не съм го виждала на живо и не знам. Ако отидеш в Хит и можеш да огледаш кутиите, моля те, пиши тук. Винаги пише произхода.
Какви са тези специални компактни партиди? Те няма ли вече да го компактизират като цяло?

# 564
До вратата ли ти го доставят или до офис на куриера? Опакован ли е по някакъв начин? Peace
До вратата. Опакован е в кашон.

Какви са тези специални компактни партиди? Те няма ли вече да го компактизират като цяло?
Нямам представа.

# 565
Момичета, на каква програма перете олекотените завивки? Те не са тежки, но са обемни и поемат много вода. За единична става въпрос. Peace

# 566
  • Русе
Момичета, на каква програма перете олекотените завивки? Те не са тежки, но са обемни и поемат много вода. За единична става въпрос. Peace
Пера ги на програма "Синтетика" на 40 градуса. И възглавниците пера на същата програма, но на 60 градуса. Пералнята е за 5 кг. пране и завивките на децата без проблем ги пере. Нашата е голяма и я пера в пералнята ми на село, която е за 6 кг. пране.

# 567
  • София
Моята пералня си има програма за завивки, иначе може би зависи от конкретната завивка каква материя и какъв пълнеж е. Но общо взето на някаква стандартна програма бих пуснала, с допълнителни плакнения, нашите държат на 60 градуса.
И само по 1 бих прала. (всъщност така пише и на  конкретната програма на машината)

# 568
  • София
При мен повечето спец. програми са за 3кг, така че завивките ги пускам на Памук, която е за 7 кг.

# 569
  • София
Тя една суха  завивка реално е по-малко от 3 кг. Но именно защо поема доста вода и аз бих пуснала  на някоя от по-дългите и предвидени за повече кг програми, ако липсва такава спец. за завивки или обемно пране.

Общи условия

Активация на акаунт