Перилни препарати и омекотители – 36

• 70 523
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
Малко ви поизпуснах, но успях да наваксам  Blush  

И хоп гледам нов Ариел  Heart Eyes  Дано скоро има промоция  Whistling  не, че нямам но определно ме сърбят ръцете да го пробвам  Crazy

# 601
Каква е цената на малката кутия?
10.49 лева Peace

# 602
  • оттам, откъдето започва България
Ще си взема и от него, защото много го харесвам, за разлика от някои съфорумки, но ще чакам промоция.
Joy Аз съм една от тях. Днес го видях в ДМ и въобще не ме впечатли.  Peace

# 603
Супер! Нямам търпение да споделиш впечатления! Само се чудя от къде и аз да го докопам... Мерителната чашка някаква по-специална ли е? На времето, когато още беше Про Зим 7 (или нещо от сорта), не бяха ли всички с 15-30% избелители? Не знаех, че после са ги намалили на 5-15%...
Да, действително беше така, но последните партиди са 5-15% (може би от 2 години), което не означава, че не правят бялото искрящо, но повечко си е по-добре.
Още не съм го отворила да видя чашката, но тропа вътре нещо. Предполагам, че ще е стандартната чашка на P&G.

Каква е цената на малката кутия?
Свърши ми за цветно и сега доизразходвам изостанали течни (имам един био и един ултрасензитив от ДМ и нямат свършване).
10,49. А пликовете са намалени на 8,99.

Малко ви поизпуснах, но успях да наваксам  Blush 

И хоп гледам нов Ариел  Heart Eyes  Дано скоро има промоция  Whistling  не, че нямам но определно ме сърбят ръцете да го пробвам  Crazy
Ами то има в Хит е 7,99 и в Метро, но големи кутии. А, ти си от Варна, а там няма Хит.

Joy Аз съм една от тях. Днес го видях в ДМ и въобще не ме впечатли.  Peace
Въпрос на вкус. Не задължавам никого с предпочитанията си и уважавам чуждите.

Само да кажа, забравих по-рано, че Mountain Spring и Color са 26 пранета (20 + 6 подарък), а Touch of Lenor Fresh си е само 20 пранета.

# 604
Надявам се сега в новите варианти да са върнали целулазата! newsm17

# 605
Гес, мненията ти са безценни. Въобще не се чувствам задължена от твоето или нечие мнение. Просто пробвам и споделям и аз мнението си. Вкусове всякакви. Въпроса е да намериш това, което на теб ти харесва.

# 606
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Здравейте,
...Така, малките кутии за 20 (+6) пранета са произведени в Италия. Големите кутии за 40 (+10) пранета са произведени в Чехия. Има само три разновидности - Mountain Spring, Touch of Lenor Fresh и Color. Явно White flowers и Touch of Lenor Relaxed (с аромат на лавандула) или отпадат, или ще ги заредят допълнително, но мисля, че ще отпаднат.
...
Вътре има мерителна чашка. Ароматът е променен и според мен е усилен, защото затворената кутия ароматизира цялата стая.
...
Както може да видите от снимката, Mountain Spring съдържа 15-30% избелващи агенти на база кислород, което си е доста, така че предполагам, че ще избелва доста силно. Touch of Lenor Fresh си е по старому - 5-15% избелители. Ще си взема и от него, защото много го харесвам, за разлика от някои съфорумки, но ще чакам промоция.
Интересно, в килера държа 2 големи кутии (за бяло и за цветно) и не усещам помещението да е ароматизирано. Sad Нашият Ариел е чешки (в Чехия живея и тук не съм виждала произведени другаде).
За мен картонените кутии са крайно непрактични, при всяка кутия трябва да изчегъртвам от дъното последните 10 см (ок. 1/4 от праха), тъй като се е овлажнил и спекъл. Самата представа, че може да са го намоклрили при немърливо или нехигиенично складиране ми е ужасно неприятна. Мерителна чашка няма, преди мнооого години имаше едни синички, но отдавна пестят.
http://st.depositphotos.com/1000938/1256/i/110/depositphotos_125 … measuring-cup.jpg

Искам да попитам (и се извинявам, ако сте го коментирали, но доста теми са изписани и не мога всичко да изчета  Peace ), усещате ли разлика между професионалния прах за пране Ариел и "нормалния"? Дали си струва да търся професионален? Според интернет, се продава както в пакети, така и в кутии.

http://im9.cz/iR/importprodukt-orig/81a/81a0ad8acc58fe263e50d08f … c--mmf250x250.jpg
http://nakoupime.to/5336-home_default/ariel-professional-color-p … ani-1x98105kg.jpg
http://www.zapadoevropskadrogerie.cz/itemimgs/image/4015600954758.jpg

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 18:52 от Ferda Mravkata

# 607
Надявам се сега в новите варианти да са върнали целулазата! newsm17
Надали.

Гес, мненията ти са безценни. Въобще не се чувствам задължена от твоето или нечие мнение. Просто пробвам и споделям и аз мнението си. Вкусове всякакви. Въпроса е да намериш това, което на теб ти харесва.
Съгласна. Peace Крайният резултат - който чете да разбере, че Ariel Touch of Lenor Fresh е много силно ароматизиран - е постигнат. Дали с твоето отрицателно, или с моето положително, няма значение. Така четящият може да си прецени избора.

Интересно, в килера държа 2 големи кутии (за бяло и за цветно) и не усещам помещението да е ароматизирано. Sad Нашият Ариел е чешки (в Чехия живея и тук не съм виждала произведени другаде).
За мен картонените кутии са крайно непрактични, при всяка кутия трябва да изчегъртвам от дъното последните 10 см (ок. 1/4 от праха), тъй като се е овлажнил и спекъл. Самата представа, че може да са го намоклрили при немърливо или нехигиенично складиране ми е ужасно неприятна. Мерителна чашка няма, преди мнооого години имаше едни синички, но отдавна пестят.
http://st.depositphotos.com/1000938/1256/i/110/depositphotos_125 … measuring-cup.jpg

Искам да попитам (и се извинявам, ако сте го коментирали, но доста теми са изписани и не мога всичко да изчета  Peace ), усещате ли разлика между професионалния прах за пране Ариел и "нормалния"? Дали си струва да търся професионален? Според интернет, се продава както в пакети, така и в кутии.

http://im9.cz/iR/importprodukt-orig/81a/81a0ad8acc58fe263e50d08f … c--mmf250x250.jpg
http://nakoupime.to/5336-home_default/ariel-professional-color-p … ani-1x98105kg.jpg
http://www.zapadoevropskadrogerie.cz/itemimgs/image/4015600954758.jpg
Това едва ли е същата формула, която е тук. Чешките прахове са много отдавна различни от нашите.
Решението е да взимаш в плик - в Чехия се продават прахове в плик.

Професионалният Ариел има различия с този по магазините - не някакви фрапантни, но според мен не си заслужава: огромни опаковки. По-добре по-малки.

# 608
 newsm10

# 609
Харесвам как изпира Ариел за цвето, но никакъв аромат не остава.
За бяло е перфектен, но толкова силен аромат както се коментираше няколко страници назад никога не съм усетила.
Докато се върти прането, при простирането се усеща, но после си е мирис на свежо и чисто пране.
С удоволствие ще си купя отновия Ариел, ще съм много довола, ако ми ухае силно, много силно.

# 610
  • София
Купих от картонения ариел за цветно и наистина от кутията мирише доста силно. Да видим върху прането как ще е.

# 611
Благодаря на Гес за професиалното представяне на новите кутии bouquet

Аз ще чакам промоция Mr. Green

# 612
Моля, teta75!

Специално за wdv пускам снимка на мерителната чаша на Ариела.
Скрит текст:

Не се вижда на снимката: разграфена е от 50 до 170 мл на стъпки от по 10 мл. Обаче забележете шестоъгълното етикетче с надписа. Всъщност ъглите на късите страни са като стрелки и сочат точно докъде са 115 мл. Grinning

# 613
Бе постарали са се! Браво!  smile3501
Аз като че ли приветствам картонените кутии. Не знам Вие защо не ги харесвате...
Гес, кога планираш да го пробваш? Flutter

# 614
И всичко е на български! Аз не мога да повярвам на очите си, че са произвели партиди специално за България - това са опаковки и мерителни чаши специално за тук. Чудя се на какво дължим тази чест, защото такова нещо не е било досега - много сме малки.

wdv, в неделя се очертава хубаво, топло и безоблачно време, така че смятам да завъртя една пералня в неделя сутринта.

Общи условия

Активация на акаунт