Отговори
# 60
Привет, мили моички!  Hug
Светле  Heart Eyes имаш да - днес празнуват Пламеновци, Огняновци и Светли  Laughing
Ама хич не съм съгласна с теб за Фахрие и Берен ... Фахрие притежава онзи детски, закачлив, невинен поглед, докато Берен ми е с по-властно, чувствено, дори похотливо излъчване, никак не ми е невинна  - а бе баш за Бихтер си е  тя, никоя друга не би могла да я изиграе по-добре от нея Peace И Фахрие е доста слабичка и крехка и жизнерадостна и закачлива в Чучулигата, и с такова детско и сладко гласче е, таман си е за ролята, поне за мен. Бурак не ми е дървен, играе си добре момчето, просто не го приемам много в тази роля, не отговаря на представата ми, виж, Киво би бил прекрасен Кямран  hahaha Само си го представете с бялата престилка И до Фахрие ...мммм ... Видяхме каква сладка двойка бяха  Heart Eyes Но и с Бурак са си тамам  Peace Щом успях да накарам баща ми да гледа  Joy Joy Joy Joy понеже е чел книгата, то кой ли не е, но като разбра, че е турски, вика - Без мен! А аз му казах, преди да отрича нещо да погледа малко, да видим дали няма да му хареса играта на актьорите, да се абстрахира, че е турски. Послушал ме е - гледал и двете серии  hahaha

Последна редакция: сб, 19 дек 2015, 20:05 от queen_fenka

# 61
Нарде сте всички  newsm78
Попаднах на страхотна новина във фейса
http://paqk.eu/?p=26658
Дано е истина, много се радвам за двамата, невероятна двойка са!  Heart Eyes

искам отново да го видя в някаква такава роля, страхотен е!

супер колаж... май е колаж, а Айри  Heart Eyes?

когато прочетох това, веднага се сетих за Нуртен абла  Laughing
Скрит текст:

# 62
Фенче Heart Eyes, тоя пък сайт с новината за БУФ сега го чувам, ще видим дали е вярно
Хехе за Фахрие и Чучулигата сме на едно мнение, че май напоследък се разминаваме Wink
ама и Бурак си е таман за ролята Peace
Киво още не мога да си ги представя в тая роля, сигурно трябва да напредна със сериала Peace
бързам да изгледам Статуса до дове4ера
 Grinning

а онази снимка е колаж, да-показат, че Башак е с мотора на Киво Wink

# 63
Айрич  Heart Eyes newsm10 smile3521 smile3521 Не се разминаваме чак толкова много, само за някои сериали и моми  Joy Joy Joy Joy
А аз пък много добре си представям Киво като Кямран  hahaha пък и визуално отговаря на неговото описание, Бурак с тази черна коса и мустак дълго не можах да го възприема  ooooh! но пък е хубавец бе и много си отиват с Фахрие Heart Eyes
Нямам търпение да видя какво все пак направи Мурат ... дали каза истината или си затрая  newsm78

Последна редакция: сб, 19 дек 2015, 19:34 от queen_fenka

# 64
Мацкиии!  Hug

Светалчо!  Честит имен ден!

И аз винаги съм си мислила, че на Къванч всичките гаджета си приличат външно  yes

# 65
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Айрич, изгледах ги - прилича малко заради подобната прическа и властното излъчване, за което говори Фенка. Обаче, Фенче, ти понеже си я гледала само в ЗП, затова ти е похотлива и властна. А аз съм гледала всичките й роли и знам, че може да изглежда наивна и невинна по момичешки. Макар че съм голяма почитателка на Берен и много си я обичам, няма да гледам Косем, както не гледах и Интикам, защото мразя темата за отмъщението, не ми е по сърце.

Роминка, благодаря, мила!

# 66
Роминче  Heart Eyes Hug привет, джанъм!
Светле  Heart Eyes не е вярно, че съм гледала Берен само в ЗП  Naughty там я изгледах от начало до край  hahaha Всички други проекти с нея не успях,зарязвах ги преждевременно, не ме грабна ... Единствено филма, в който играе сляпа не съм загледала. И никъде не ми е изглеждала невинна да ти кажа, дори и като Фатмагюл. С тази нацупена долна устна, с краищата надолу ми е всякаква друга, но не и невинна. Страхотна актриса е, харесвам я, но има други, които харесвам много повече. Но в ЗП беше перфектна просто. Това пък беше нейната роля! И с Киво бяха невероятно добра комбинация! Но, с други актьори не ми хареса. Не мисля, че ще успее да спаси рейтинга на Кьосем за съжаление, след като видях появяването и, много разчитат на нея, ама да видим.

# 67
Е Фенче Heart Eyes, гледала ли си я Берен в Щастливи заедно или в Спомни си любима?
Аз в Интикам съм я гледала само в една серия, но там беше много добра Peace
Роминка Hug ами има си типаж момчето Wink

# 68
Да бе, Айре, това казвам и аз  Laughing Търси определена жена  Shocked

Фенче!  Hug

Поздрав за всички  Heart Eyes

# 69
Айре  Heart Eyes аз казах само в кой не съм я гледала. Игралните филми ги попрехвърлих, но сериалите не можах.
Божеее, хиля се със сълзи със Статуса  hahaha Наджие ги утрепа с униформата си  Joy Joy Joy Joy

# 70
Да бе, Айре, това казвам и аз  Laughing Търси определена жена  Shocked

Фенче!  Hug

Поздрав за всички  Heart Eyes

ммм много хубаво, тряя ме светнеш как ги правиш тия снежинки? Wink

# 71
Айре, във Photo image ready, избираш многократно в анимация къде да ги има.

# 72
Роминка, много са хубави, благодаря!  bouquet

# 73
Роминка мерси Simple Smile
и календарчето много готино, абе откакто отиде в Америката, те е хванала музата, пък и по-често ни посещаваш love001

Фенче Heart Eyes, да забавна е серийката Laughing

smile3524

Последна редакция: сб, 19 дек 2015, 23:37 от Airra

# 74
 По-голям тъпак от Джан Текин няма  #Cussing out
Лека и синеока!  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт