Отговори
# 75
Добрутроо Hug

намерих видеото от Златната пеперуда на Киво за Кузей, ама преведено на англ, мога да ви го преведа Rolling Eyes

има преведен Ашк Peace

http://vk.com/feed?z=video-96725873_171432885%2Fafef3413e635e7ff68

Последна редакция: нд, 20 дек 2015, 10:17 от Airra

# 76
Добро утрооо Айре  Heart Eyes Hug wavey благодаря за кафенцето!
Скрит текст:
Събудих се преди два часа, ама ще ме баннат, аз затварям, аз отварям темата  Joy Joy Joy
Много ще съм ти благодарна, ако ми го преведеш, няма да разбера много иначе Peace
Благодаря за Ашка!
малко смях  hahaha
Скрит текст:

Ааа, разбрах го, нищо, че не съм учила английски  hahaha

Последна редакция: нд, 20 дек 2015, 10:35 от queen_fenka

# 77
Фену Heart Eyes
едва ли ще те баннат за 2 поредни поста Peace
мерси за вицовете, много готини Joy Joy
и браво , че си разбрала инглиша Peace

оставям те, че ще уча Crazy

# 78
Айре  Heart Eyes де да ги знам, а и не е за пръв път  hahaha
Улавям се, че вече повече разбирам инглиша, отколкото немския  ooooh! забравих го ...
Учи, а аз ще си гледам Севдата и после Ашка. Само да свърши Перличка.
До после!  Hug

# 79
много учих Whistling

Crazy

Фену, свърши ли ти маратона? Wink

# 80
Айре  Heart Eyes още не съм гледала целия Ашк, само Севдата изгледах, защото правих баница и готвих. Имам си от моите мъже нова печка и реших да видя как ще стане, че до сега съм готвила единствено на газ. Е, стана, ама още не съм и свикнала, тренирам за Коледа  hahaha
Ух, че хубава снимка на Башак видях ...
Скрит текст:
Благодаря ти за прекрасните гифчета!  bouquet
 hahaha
Скрит текст:
Продължавам с маратона ... брей днес пък как никой не се вясна тук , освен теб  ooooh!
черпя те за това  Laughing
Скрит текст:
Аз мога да си го пия по всяко време, та ...  hahaha

# 81
и аз мога да пия по всяко време Winkтенкюю Grinning
честита ти нова придобивка bouquet, ама как преди само на гас newsm78 ами фурна.....
ама не са глупави твоите мъже, мислят и за себе си hahaha
вицът много готин Joy Joy Joy

# 82
Айре  Heart Eyes благодаря!
Скрит текст:
От както се помня сме все на газ вкъщи- и котлони и фурна. Но, печката ми вече  остаря и те решили да ме изненадат, ама само ми създадоха повече работа, с тези керамични котлони я лъскам по 5 пъти на ден  hahaha Но, иначе е супер де, не става по-бавно.Само трябва да и свикна как пече фурната. А Ицо се кефи, че вече няма да го карам да ходи с колата за газ, мисли и за себе си естествено  hahaha
Този срещу Киво Берк ли е ?

Прилича ми на него, ама и не съвсем  hahaha никога не съм го виждала в профил, та затова  newsm78

# 83
Айре  Heart Eyes благодаря!
Скрит текст:
От както се помня сме все на газ вкъщи- и котлони и фурна. Но, печката ми вече  остаря и те решили да ме изненадат, ама само ми създадоха повече работа, с тези керамични котлони я лъскам по 5 пъти на ден  hahaha Но, иначе е супер де, не става по-бавно.Само трябва да и свикна как пече фурната. А Ицо се кефи, че вече няма да го карам да ходи с колата за газ, мисли и за себе си естествено  hahaha
Този срещу Киво Берк ли е ?

Прилича ми на него, ама и не съвсем  hahaha никога не съм го виждала в профил, та затова  newsm78

ами да Берк бил, Миси ми отговори в другата тема, ама хич пък не можах да го позная, и той брадясал Whistling

И Башак тренира Simple Smile thumbsup

Скрит текст:

ония от темата на БЕ изчезнаха, ама поне колежките ме разсмиват  newsm62

Последна редакция: нд, 20 дек 2015, 20:54 от Airra

# 84
Ехааа, какви са тия жици по Башак  newsm78 Ама здраво тренира,евала, то затова и резултат има  Peace
Оф, остави ги колежките да си избират нов любимец, тяхна си работа  hahaha И нека се подиграва колежката с това, че човек, който обича животните е добър човек. А за децата ...  с просто око се вижда дали се интересува от тях или не. А тяхното отношение е още по-показателно, те усещат кой искрено ги обича и кой е лицемер ... Нека си чешат клавиатурите, не ми пречи  Laughing
Изгледах Ашка ... с превод не е никак лоша серията  hahaha много ми хареса как Йомер си върна на Суде заради Дефне  Peace

Последна редакция: нд, 20 дек 2015, 21:52 от queen_fenka

# 85
Ехааа, какви са тия жици по Башак  newsm78 Ама здраво тренира,евала, то затова и резултат има  Peace
Оф, остави ги колежките да си избират нов любимец, тяхна си работа  hahaha
Изгледах Ашка ... с превод не е никак лоша серията  hahaha много ми хареса как Йомер си върна на Суде заради Дефне  Peace
предполагам, че са някакви вибрации тия жици по Башка, ама има резултат, определено Crazy даже на мен ве4е ми е много слаба Peace
колежките да се преориентират към БЕ Mr. Greenтам ще намерят истината за нещата hahaha
ади лека ти ве4ер Hug

Последна редакция: нд, 20 дек 2015, 23:24 от Airra

# 86
Айре  Heart Eyes  hahaha
Скрит текст:
дай боже, да се преориентират, ама йок!  Mr. Green За него няма какво толкова да се пише   Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Лека ти и от мен!  smile3524

# 87
Мацкии!  Hug

Фенче, хубава снимка на Башак - въпрос на лично мнение  Mr. Green На мен ми се вижда измръзнала скумрийка  Laughing

# 88
Роминка  Heart Eyes wavey
Е, разбира се, всеки с вкуса си и мнението, на мен ми харесва  Laughing
Благодаря ти за колажчето, много готино! bouquet

# 89
Добро утро!  Hug Hug Hug

Уха !
https://twitter.com/KT_Fans/status/678736149100306434
https://twitter.com/KT_Fans/status/678737224444346368
след гала парти за представянето на филма на Чаги - Делибал Горчив мед
и ... малко смях за добро настроение  Laughing
Скрит текст: