Отговори
# 45
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Красива празнична тема...с хубав хабер...Киво по Стар тв...през септември....е ще броим до 9 значи.....декември не се брои, че много празници...не че януари са по малко....Чучулигата и аз я загледах.....не винаги обаче от хубава книга става добър филм.....ще видим.....
а от мен....

# 46
Мацкии!  Hug Ха дано го видим на екран, пък било то и през септември  Praynig

# 47
Гости Hug привет!
Роминче Hug тенкю за календарчету bouquet
а това е линк за гласуване на инициативата на Уницеф, ама аз ли съм тъпа, не разбрах какво трябва да се отбележи и пише ли се нещо newsm78

https://www.birsendahavar.gov.tr/kampanyayi-destekleyin

Фенче Heart Eyes, на Орси й е студено и затова е бързак Peace Laughing

Последна редакция: пт, 18 дек 2015, 22:15 от Airra

# 48
Не гласуваш, просто подкрепяш кампанията.

# 49

Айре, тури му пепел, начи! Изчаках да прочета и следващата,  наченатата страница на темата и да отговоря! И хоп - ти си ми взела мисълта от главата далееееч преди тя да ми дойде! Точно така е - идвам на прибежки и бързо отговарям. Ама пък този път съвсем съм ги оплела в бързината.
   Много хубава Зарин си сложила. Хубава осанка и излъчване има тази дама. Дори и когато играе "проста" фризьорка. Което за сетен път доказва, че човекът е основното, а не фасоните около него.
   Чакам Светлето да ме осведоми коя е тази актриса, за която спомена.
    Ше ви оставям, че след малко започва Чучулигата, а утре ще си боядисам кухнята. Днес излязох извън къщи и си напазарувах каквото ми трябва.

Лека, мацки с прегръдка от мен!  

# 50
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Това е снимка на Мелтем Джумбул.
Аз ли си въобразявам или действително прилича на Башак newsm78
(Това в подкрепа на тезата, че всичките му гаджета си приличат по някакъв начин.)

Криси, не й знам името на актрисата. Тази вечер беше слугинята в червено. Не че е била чак фина дама, но си беше с нормална фигура и с много хубаво и интересно лице в "Алийе".Сега само в очите й виждам някакви останки от прежна хубост.

# 51

Това е снимка на Мелтем Джумбул.
Аз ли си въобразявам или действително прилича на Башак newsm78
(Това в подкрепа на тезата, че всичките му гаджета си приличат по някакъв начин.)

Криси, не й знам името на актрисата. Тази вечер беше слугинята в червено. Не че е била чак фина дама, но си беше с нормална фигура и с много хубаво и интересно лице в "Алийе".Сега само в очите й виждам някакви останки от прежна хубост.

Светалчо, каква роля изпълни в Алийе?

И си права, да знаеш, че тази дама малко прилича на Башак.

# 52
Роминка  Heart Eyes благодаря за прекрасния календар! И подкрепих кампанията на нашия човек!
Гости  Heart Eyes благодаря! Винаги книгата е по-хубава от филма, има много малки изключения, каквото е Забранена любов - Забранения плод  Laughing
Орси  Heart Eyes не се притеснявай, важното е, че притичваш и се включваш в хубавата ни темичка Hug
Айри  Heart Eyes видя ли я Берен в Кьосем ? Изобщо не ми хареса ... а пък с този актьор, който играе Ахмет хич не ме кефят като двойка ... май няма да го гледам  newsm78
И Ашка не ме впечатли тази вечер  ooooh! по едно време даже задрямах  hahaha но разбрах, че Йомер си е върнал тъпкано на Суде  hahaha Ще го гледам отново с превод.
Светле  Heart Eyes права си, има известна прилика между двете  hahaha Ама ние отдавна си знаем вкуса на сапфира, само франсето беше някакво изключение , ама тя беше за много малко  Mr. Green
Лека и синеока, дружки!  smile3524

Последна редакция: сб, 19 дек 2015, 09:08 от queen_fenka

# 53
Добро утроо!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Скрит текст:
Светленце  Heart Eyes ЧИД! Да си ми жива, здрава , много щастлива и късметлива! love001
новички от Терзи  Heart Eyes

Хубав ден, милички!  bouquet

Последна редакция: сб, 19 дек 2015, 09:48 от queen_fenka

# 54
Добрутроо Hug

Фенче Heart Eyes, мерси за новите снимки Simple Smile
Да, видях Берен.....и честно да си призная и аз не бях очарована, малко ми напомни на Бихтер
интересно ми е Светлето как я вижда Peace
Ашка въобще не съм го гледала, гледах Чучулигата, ох страшно ми харесва как играе тая ФЕ Heart Eyes
Светле Hug, ЧИД, да си жива и здрава bouquet

# 55
Айре  Heart Eyes гюнайдън! Мммм ... какво кафе! Тенкс! Hug
Да, аз ти казах, че за мен това е ролята на Фахрие - точно така съм си представяла Фериде. А как сладко се смее ...  наистина е като чучулига  Heart Eyes Бурак този път ми се губи до нея  Laughing
В Ашка имаше прекалено много сцени Нериман - Корай, чак да ти втръсне. Но края беше супер!
Хайде, оставям ви, че отивам да работя. До после! Hug

# 56
Имен ден ли имам? Не съм знаяла.
Благо даря ви, милимоички! Поздрави не връщам никога Joy
И вие да сте ми живи и здрави!

Криси, тя играеше някаква бедна роднина на Баръш Фалай с незаконно дете от Халит Ергенч.

Айрич - никак не я виждам Берен, щот не съм я видяла. Joy Аз не гледам по турска телевизия нищо, чакам като една готованка да ми го преведат. Обаче Кьосем нямада го гледам въобще - не обичам тия измислени исторически драми.

Фенче, дори и франсето не беше изключение - същата боя, същата скоклива тънкокрака фигура.

Бурак не ми харесва ич - скован, дървен и нечаровен - засега, може после да се разчупи.
Фахрието си е хубава, ама някак ми е прекалено едра за чучулига и поведението й е прекалено незряло и детинско, а фигурата и лицето - женствени, на зряла жена. Не я намирам подходяща за ролята, но не е нейна грешката, прави, каквото може.
Иначе тя си е хубавица, и то голяма, но не знам защо не мога да я обикна. Може нататък да успея, не я отписвам.

Днес дано пръв пристъпи прага ви някой светъл и добър човек, момичета!

# 57
Светле Hug ето фрагманите с Берен Peace

https://www.youtube.com/watch?v=BEVc-3_PlQs
https://www.youtube.com/watch?v=odarL2oTG30

нещо май не ми харесва грима й newsm78

сетих се за коя говориш в Алие, да наистина там беше хубава, слабичка Peace

Фахрие за мен се справя перфектно с ролята си, нищо не ми е в пове4е или по-малко Peace
изключително добре изразява емоциите, не виждам друга турска актриса, която да ги изиграе по-добре Wink
аз пък Неслихан не мога да я погледна като теб, не ме докосва, макар, че играе добре Confused
ама не може пък за всичко да сме на едно мнение Laughing

А Франсето въобще не беше за Киво, те за това и се разделиха толкова бързо, просто различни манталитети Peace

# 58
Не, не за манталитета, Айрич. (Аз и на Башак не й знам манталитета.) А чисто визуално.

Благодаря за фрагманите, сега ще ги погледна.
Ами, понеже питаш, Айрич, честно ще ти кажа - мисля, че Берен би я изиграла фантастично тази Чучулига - каквато е подвижна, гъвкава и лъчезарна, жизнерадостна и закачлива, с по-птича направа на тялото и с онова дяволче в очите и пакостливо поведение, дето много го умее.

# 59
Да разбрах какво имаше впредвид за Флоранс, ама аз да си кажа, що не се получи между тях, според мен де Laughing
За Берен-може би си права Peaceно няма как да знаем Simple Smile
чакам да изгледаш Фрагманите-не ти ли напомни на Бихтер?

Общи условия

Активация на акаунт