Coco dry bar , мнения?

• 29 727
  • 60
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте,незнам дали темата е за тук нова съм във форума,но от много време се чудя дали да посетя този салон и искам да попитам за мнения някой от вас ходил ли е,какви впечатления има,как са цените  newsm78 От години ходя при една и съща фризьорка,но последния път много коса ми отряза и от тогава не смея вече да стъпя там,последно ходих в Galleria останах доволна,но все пак ме интересува и Coco dry bar ще се радвам,ако някой ми помогне с мнение. Hug

# 1
  • София
Аз ходих там миналия месец, за първи път, но няма да ми е за последно  Peace
Много светло руса съм от 96-та година и реших да променя цвета, понеже салона в който ходех нямах доверие, че ще се получи и реших да пробвам там. Резултата е прекрасен, бях при една русичка фризьорка. За цените- зависи, но за мен абсолютно нормални. Три цвята кичури, маска, подстригване и сешоар платих 100 лева. Докато ме правеха мен, имаше и една жена с червена коса, малко премит и охх,  абе дойде с ужасен цвят за боя, цвета на финала беше огнен  Heart Eyes Продуктите им са качествени и не ги пестят.
Това си е лично моето мнение  Peace може да има и недоволни, като навсякъде.

# 2
  • София
Благодаря за споделеното мнение,реших да отида дано остана доволна  Hug

# 3
  • София
Привет отново дами,вчера посетих салона и искам да споделя мнението си.Направиха ми терапия за коса с Алтерна,подстрижка и сешоар,момичето което ми прави процедурите беше много мила и любезна,отряза ми точно толкова коса колкото се бяхме разбрали като цяло отношението на всички в салона беше много любезно.Възхитена съм и от терапията ,абе като цяло вече знам на кого да се доверя отново..откакто фризьорката при която ходех с години ми отряза половината коса бях се наплашила и мислех,че няма да намеря подходящ фризьор..Препоръчвам салона няма да сбъркате.

# 4
и колко ти струваше това удоволствие?

# 5
  • София
101лв. ,заслужаваше си определено

# 6
  • София
Да ги похваля и аз тук, въпреки, че рядко хваля така  Mr. Green Бях писала и в една друга тема, но наистина останах много доволна, сега съжалявам, че ми е доста далече салона, но скоро ще го посетя отново. Бяха много любезни, без онова надуто и неприятно отношение (и понякога атмосфера), което може да се срещне в по-скъпите и известни салони. Останах много доволна от подстригването, изсушаването и цвета, който момичето ми избра след като й показах на телефона, а самата аз бях страхотно неориентирана в това, какво искам  Rolling Eyes Аз също препоръчвам салона с две ръце  bouquet

# 7
  • Хасково
Здравейте, а някой знае ли цените по отделно само на подстлигване и само боядисване

# 8
  • София
Здравейте, а някой знае ли цените по отделно само на подстлигване и само боядисване
Подстригването май е към 20 ,но можеш да им пишеш на facebook страницата,отговарят много подробно и любезно.

# 9
Да се включа и аз с мнение - само хубави неща мога да кажа за салона! Освен, че са много любезни и възпитани, са и отлични в това, което правят.

Имам късмет да ми е изключително близък като локация и реално се възползвам редовно  Peace

# 10
  • Хасково
И аз съм много впечатлена от това, което виждам във фб, но моля споделяйте и за цената! На страницата си при подобни запитвания отговарят, че всяка коса е индивидуална и затова само на място могат да преценят, но все пак трябва да има някакви диапазони. Така че, ако не ви затруднява, моля споделяйте какво сте си правили и колко ви е струвало.

# 11
И аз съм много впечатлена от това, което виждам във фб, но моля споделяйте и за цената! На страницата си при подобни запитвания отговарят, че всяка коса е индивидуална и затова само на място могат да преценят, но все пак трябва да има някакви диапазони. Така че, ако не ви затруднява, моля споделяйте какво сте си правили и колко ви е струвало.

Подстригване + изсушаване - мисля около 30+
Боя - различни видове, зависи и от дължина - 45+
Всичко останало е допълнително

Единствено спрях да купувам продукти от тях, тъй като разлика от 20 лв. не смятам, че са разумни

# 12
Много ми харесва салона във фейса, но все още не съм била там, защото ми е много далече.

# 13
  • Berlin
И аз се нареждам да слухтя за мнения. 😄 Преди там беше любимият ми Stephan, сега предполагам, че собственичката си е направила сама салон. Simple Smile С Алтерна ли работят? Защо нямат конкретни цени?

# 14
  • София
И аз се нареждам да слухтя за мнения.  Преди там беше любимият ми Stephan, сега предполагам, че собственичката си е направила сама салон. Simple Smile С Алтерна ли работят? Защо нямат конкретни цени?
Да, същите са собствениците, отношението и вниманието към клиента е на още по-високо ниво.Аз съм много доволна, работят с различни марки продукти,аз лично се боядисвам с Кидра /KYDRA/.Салонът за маникюр и педикюр също е уникален и е другото ми любимо място. Препоръчвам с две ръце! Peace

Общи условия

Активация на акаунт