Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за фризьорския салон Coco Dry Bar?
Какви са цените за услуги за коса в CoCo Dry Bar, включително подстригване, боядисване и гел лак?
Какви са мненията за фризьорския салон Stephanie East?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за фризьорския салон Coco Dry Bar?
Форумът съдържа различни мнения за фризьорския салон Coco Dry Bar. Повечето отзиви са положителни, като клиентите хвалят качеството на услугите, включително боядисване, подстригване и терапия за коса. Цените се споменават като разумни, вариращи от 100-101 лв. за различни услуги. Въпреки това има и отрицателни отзиви, които посочват високи цени без нищо изключително и незадоволително обслужване.
-
Какви са цените за услуги за коса в CoCo Dry Bar, включително подстригване, боядисване и гел лак?
Цените за подстригване и боядисване в CoCo Dry Bar варират в зависимост от конкретните услуги и дължината на косата. Поотделно, подстригването се споменава като около 20 лв., докато боядисването варира от 45 лв. за различни видове боя. Салонът предлага и други услуги като балеаж, което се цени на около 52-62 лв. Цените за гел лак в CoCo Dry Bar не са изрично споменати във форума, но някои клиенти смятат, че цените за маникюр са високи. Обратната връзка от клиентите е разнообразна, като има както положителни, така и отрицателни мнения.
-
Какви са мненията за фризьорския салон Stephanie East?
Форумът съдържа различни мнения за фризьорския салон Stephanie East. Повечето отзиви са положителни, като клиентите хвалят качеството на услугите, професионализма на фризьорите и конкурентните цени. Някои клиенти споменаха удовлетворението си от прическите и боядисването, като цените за подстригване и сешоар варират между 36-40 лв., а за боядисване с Kydra - 75 лв. и Inoa - 49 лв. Въпреки това, има и отрицателни отзиви, които посочват, че цените са се увеличили през годините и че нивото на обслужване не отговаря на очакванията.
-
Какви са мненията за фризьорския салон Stephanie в Младост и Borough?
Лили, Силвия и Кейт са там от преди, има и май 2-3 нови момичета + маникюристка. Аз май при всички съм била, но най-много харесвам Лили и преди Виктор, но мисля, че всички са добри.
за омбре/балеаж 55 лв ми взеха в Сосо,но с по-евтината боя-Лореал,иначе те имат лошия навик директно без да питат да боядисват с Кидра,която струва 75лв и доста оскъпява всичко. Между другото до този Стефан Борово e Keune concept или нещо такова,там са хубави отзивите,както и още един Dude,също съм ги набелязала