90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 320

• 28 535
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
  • Targovishte
САВИНА  Hug Hug Радвам се да те "видя", добре си се завърнала.  bouquet

# 601
  • София
Здравейте!  Hug
Моя космически + е минимално свален, имам да го боря, а дали ще успея... ?
Вчера бях планирала плодов ден, но не издържах и хапнах салата с кисело мляко за В.
Нещо конете са се затрили... И аз отново съм болна. Иде ми да се гръмна.
Днес въглехидратен О и неизвестна вечеря, в почивка съм.

Хубав ден на всички!  Hug

# 602

Хубав ден, приятели  Heart Eyes

Още съм при родителите си, за жалост бебо (на сестра ми мъникът) си тръгна, за да посетят родителите на момчето, та сега бонбонът ще ми липсва. Дрехите са ми тесни  Flutter , имам да чистя килца, ще направя четворки след празниците.

Качвам колажче
Скрит текст:

жгмъц, да се възстановяваш бързо! Пий чай.

Irinita, да, наистина чакаме резюме и снимки  bouquet

Genni, браво, че не си качила по празниците, адмирации, че имаш идея за воден, аз даже не съм си го помисляла тези дни  Laughing Баба ми ме гледа постоянно изпитателно и ми казва, че ако не ям, ще стана анорексичка, а аз грам не съм слаба сега.

mimi.7299, Честита Коледа  Heart Eyes Успешен тиквен ден, дано да имаш огромен минус утре  Simple Smile

# 603
Светлееее, страхотна си !!! И бебо и елхата! Hug
Савина, добре дошла! Hug
Пешеходче, не е истина Shocked Shocked Shocked, не знам от къде си взела снимката на плод зеленчука за националния плодов, но това е магазинът, в който пазарувам плодове....не може да има такова съвпадение в подредбата...на обяд ще мина да видя дали има и животинче на палмата!  Rolling Eyes Rolling Eyes
Да не е някой сайт на нашия магазин???? newsm78

# 604
  • Бургас
Не мога да започна предългия си пост, без да благодаря за прекрасните, човечни и изпълнени с обич пожелания!
За пореден път ще кажа - в темата съм ,заради вас - истински хора, всеки един със своите добродетели и кусури, всеки с радостите и тревогите си, но винаги ИСТИНСКИ и ЧОВЕЧНИ! Благодаря ви от цялото си сърце! Heart Eyes

Още от първата непрочетена страница виждам, че съм изтървала снимката на desi_mama
Десита, прати ми я на лични, плиииийз, нали сме ОБЕ Hug и аз обичам патладжанено, пък и ми ходи, защото съм зеленооко чудовище Joy Ама, като не знам какво ти е патладжанено newsm78

Fifiiiii, слънчице, появявай се по-често. Мислим те Hug Hug
Инка, страхотно пожелание! Да срещаш само добри хора по пътя си, където и да те води той.
Лаура, кекса е божествен!  HugАз сложих сушени кайсии, фурми, светли стафиди, червени боровинки, орехи и бадеми...но тъй като бяха повечко плодовете и ядките, добавих още едно яйце.

Ирка,Пешеходчето и Светлето, естествено са били на постовете си! Миличките ми! Heart Eyes
Стаси, начи, аз такова нещо не мога да направя. Какво ли не мога да сготвя, но содена питка, забрави. Отново станя глетава. Sick

А, бе, хора, май не съм само аз болна....и аз така- гърло, втрисане, запушен шнорхел (нос)

Морска вълничке, от кога искаш втора врътка?

Мимончестрахотна трапеза- обич и уют, а елхата - красавица!!!

vangobi,Да ти е жив и здрав ВВ, на патерица, и мнооого да те слуша, че без нас, за къде hahaha
desi_mama, и на твоите мъже много здраве и късмет...то късмет си имат ди, от теб какъв по-голям да дирят Hug
 И моят ММ имаше вчера имен ден, та като се започна от 12,00 до 22,00. Така се празнува у нас Стефанов ден. hahaha

Сави, добре си се завърнала Hug Hug Hug : Много ни липсваше!

Мими
Скрит текст:
Какво ще кажещ за мултикукърите на делимано?? Сега има някакъв 50 в 1??

И да ви покажа моята Коледна питка
http://prikachi.com/images.php?images/642/8542642U.jpg

И накрая да споделим менюто за днес:
З - ябълка
О - пълнени сушени чушки с нахут + салата
В - същото но 1/2

# 605
Здравейте всички! bouquet
Irinita , ама голяма майсторка си ми ти - страхотна коледна питка, направо образец! Бравооо! А и обстановката на вилата е толкова уютна и предразполагаща към кулинария. Много ми харесва това, което виждам. Hug
Втората врътка трябва да ми е от началото на април. Мисля, че не е важно точно 90 дни да са минали, може и малко повече с два-три дни. Та така. Grinning
Жгмъц, как изкара, какво направи, та се разболя пак, миличка? Желая ти бързо да се оправяш, за Нова година да си на линия.  Heart Eyes
Мими, Пешеходче Hug
И аз съм на старта на Националния плодов ден!
Отчет: - 100. Нищо работа.
Прегръщам ви!
Хубав ден!

# 606
  • в окото на щастието !
Добър ден  bouquet
Как върви при плодуващите? Мен ме ядосаха от сутринта и до довечера може и да набия някого Twisted Evil Такъв крив ден скоро не съм имала .   Всички са се наговорили да ме ядосват. Иде ми да ям, да тъпча, за да потуша нервата Sad Обаче няма . Добре , че сме на плодове . Влязох тук за стимул .

Снощи писах , че ще съм на мандарини. Купих кило и 800 сутринта  - доволно ще ми стигнат . Ще имам и ядки.

Хубав ден за всички  bouquet

# 607
Ириниткааа, невероятна питка, и вила и всичко....няшата трапеза е на вилата също, но там обзавеждането е сбирщаин, посудата също  hahaha, но това е защото не я стопанисвам аз hahaha
Вълничке, сетих се как така ти липсват Солниците, да не си от Бургас или Поморие? newsm78
Иринитке, нещо Делиманото не ми е марка, не знам, но не съм доволна от тези уреди.....

# 608
Мими, от София съм, но цяло лято съм в Созопол. Ако имате среща бургазлийки тогава, мога да се присъединя към вас и заедно да "прегрешим" с някоя трапеза на брега. Капанчета много...  hahaha

# 609
Здравейте, уважаеми!  bouquet

Тази сутрин моят кантар показваше 0 разлика. Понеже за момента съм вкъщи, започнах с по-калоричната част от плодовото меню - банани, сушени сливи и шам фъстък. Но скоро ще излизам и май почти целия следобед ще прекарам в срещи навън, та останалата част явно ще изкарам на фреш... Ще видя.  Mr. Green

Ир, pe6exodka, Светле Благодаря, че се грижите и за поспаливците като мен.   bouquet Всичко приготвено, сложено, само да пием и да ядем. Mr. Green
Морска вълничка Смесеното ядене не се препоръчва да е често по време на почивката. Аз затова написах да не се подлъгваш от моите менюта, защото аз съм яла смесено по-често от желателното.   Blush Между другото, много по-добре е, ако смесеното хранене е на обяд, а не на вечеря - по очевадни причини. Peace Хляб - хапвай си го с въглехидратно хранене, защо не. Не изключвай хляба от менютата си.  Naughty
Ще "бодна" понеделник за воден.
Това как да го разбирам? Май си искала да напишеш "плодов", защото ако правиш воден всяка седмица ще се затриеш.   newsm78
Мими Виждаш ли как бързо сваляш плюсовете, ето днес един килограм си е заминал. Изобщо не се кахъри, ще си в топ форма за партито за нова година.  Heart Eyes Приятно ти "тиквосване" днес.  Laughing
Genni О, радвам се, че кексът ти е харесал.  Hug Ако ти остава много, занеси на госпожите в детската градина или за колегите на ТМ? Така е най-лесно. Аз не съм пробвала да го замразявам, така че не мога да кажа дали става за ядене след това.  newsm78
Сави Добре дошла, ще бъдеш отново стожер на темата, много се радвам.  Hug Аз елда винаги правя по един и същи начин - запържвам/задушавам каквито имам неутрални зеленчуци и накрая добавям елдата и гореща вода. Слагам мащерка или чубрица за повече аромат.
Светле Страхотни сте - празнично семейство!  Hug
Irinita Ти направо щолен си направила... Както биха казали в някое кулинарно състезание, извела си банановия кекс на съвсем друго равнище.  Hug А обстановката на празничната вила изглежда повече от прекрасно, примамващо и вкусно!  Heart Eyes
bobybonta Тъпчи де - нали имаш близо две кила мандарини...  hahaha Не, сериозно, не позволявай на някакви кретени да ти развалят настроението между празниците!

Прекрасен ден!

# 610
  • Sofia
Благодаря за посрещането. Както винаги сте прекрасни!  Hug Hug Hug

# 611
  • У дома
Плодовия излезна плодово - зеленчуков при мен, ММ не се прибра, щял да работи, та ядох киви, една ябълка намерих и 3 моркова. Не съм гладна, понапече навън и звяра като стане може да отидем до магазина за плодове и зеленчуци, пък може и като си дойде ММ, та за ранната ми вечеря да си хапна вкусно мандаринки,ммм много ми се хапват Whistling Аз ядки не ям, защото на следващия ден резултата не ме удовлетворява hahaha Joy Утре някой навит ли е за воден newsm78 Чудя се дали пък да не направя няколко плодови дни, не че ми е тежко, напротив, чувствам се чудесно след празниците, ама така е който не вечеря, а хапва около 3 следобед, ММ ми се смееше и подиграваше но снощи ми прилошало, кой да "плющи" ягнешко в 10 вечерта Joy
Боби, никакво ядене, нали знаеш че няма да се чувстваш по-добре от храната Hug
Сави, добре се завърнала, но каква нова врътка, нали започнахме заедно втората врътка, сякаш скоро свършихме, защо пак започваш newsm78 Аз нищо почти не свалих от втората врътка, ти доволна ли беше от резултата?
Иринита, мнооого уютно в твоята вила, а питката, ммм както хич не обичам тестени продукти Blush Blush
Мими, ти на какво си днес hahaha
Стасиии, къде си, оздравя ли Hug
Светле, ами аз май на тези празници почти не съм похапвала, ама не сме и готвили супер много, а и като, че ли нещо ми писна да мисля за готвене, храна и какво да ям, та взех да пропускам В или нещо суупер леко, омазването при мен идва от тестени и сладки Blush Страхотен колаж, а дребчо какъв е пухчо Heart Eyes Hug
Хайде отивам да пиша проекти за след нова година Hug
Да допиша, Лаура, ами дребчо не е на детска, а ММ работи с още само един човек Simple Smile Хората почиват стабилно, ще замразя и ще дам отзив.

# 612
Лаура, много правилно си забелязала. Грешка на езика. Плодов съм имала предвид. Ще се старая да му хвана цаката на режима "почивка". Ще пиша тук и ще питам. Така бях и сега в началото. Но всички вие ще сте с мен, така че няма страшно.  Heart Eyes
Иринитка, недей да си "играеш" с Делимано. Дай някой лев повече, но да знаеш, че имаш нещо свястно.

# 613
  • Бургас
Мими, Морска вълничке, благодаря за съветите. Много бързо се съгласявам с вас  Hug
Philips? Мими ? hahaha

# 614
  • Sofia
Джени, ако говориш за началото на лятото аз тогава прекъснах още в началото. Първо направих тежък гастрит, а и лятото не е моят сезон за диети.

Общи условия

Активация на акаунт