90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 320

• 28 522
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Irinita Ти направо щолен си направила... Както биха казали в някое кулинарно състезание, извела си банановия кекс на съвсем друго равнище.  Hug А обстановката на празничната вила изглежда повече от прекрасно, примамващо и вкусно!  Heart Eyes
Бананов кекс newsm78 newsm78 Аз май нещо съм се бъгнала? Лаура, не постна ли ти рецепта за сладкиш със сушени плодове и ядки?? Нещо като щолен, ама става по-хубаво...

Голямо затишие, голямо чудо...

# 616
  • планетата Земя
От днес официално съм в почивка.Отчитам 17 кг свалени.

Спретнах си режимна супа топчета и беше супер.Каймата аз я меля,добавих лук,моркови и чушки.Бях скпетична,но стана вкусна

Иринита,добре завърнала се

Савина,добре дошла

Последна редакция: вт, 29 дек 2015, 17:59 от Milena___

# 617
Вълничке, ще направим лятна среща на морето....на капаните....
Савина,казва, лятото не е нейния сезон за диета....и за мен не е  hahaha то капани, то калмари, то Тасоси....
Оказа се, обаче, че и зимата не е моя сезон....то срещи с фиданки, по бира с приятели, коледни партита hahaha
Миленке, браво, има голяма разлика.....на пролет още една врътка и ще си топ парче!!!!

# 618
  • Русе
Ир, Пешеходка, Светле, както винаги нежно и уютно  Hug Hug
Иринита добре завърнала се Hug аз, под "егидата" на Мими, съм привърженик на Philips, моя е черния, не последния и засега съм много доволна.
Сави,  Hug на мен лятото май ми е по-лесно от зимата.
Отчитам
з - пропусната, о - боб-чорба и салата от царевица, грах и червен боб + фпх, в - царевица с малко зехтин и сол и сега съм на път да се пръсна  Embarassed
Ама тук вярно е много тихо...
На всички споменати и неспоменати много  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 28 дек 2015, 19:48 от desi_mama

# 619
Сега ММ ми бели помело и бързам докато не е лопнало мандалото....! Днес
З тиква
ВЗ тиква
О салата панджар, морков, зеле, домати, краставици, една маслина Embarassed
СЗ печен слънчоглед белен
В помело
Дано утре пак имам кило минус!
Хора, къде е Стасито, болничко беше и изчезна....вече взех да се тревожа? newsm78

# 620
  • Targovishte
Ехо, банда  bouquet

МИЛЕНА  Hug Hug  smile3501 smile3501 Браво! Изглеждаш супер, разликата наистина е голяма! И в почивката падат минуси, така че - продължавай във вярната посока!  bouquet

ИРИНИТА  Hug Hug много уютно и изглежда много вкусно  bouquet bouquet

От тази царевица днес - 300 грама на обяд се пробвах да изям - не можах, на вечеря 150 грама си взех - та, тази царевица само ми пълни стомаха, а съм си гладен. И салата ядох - на обяд зелева, на вечеря цвекло с моркови, пак не помага. Явно съм се овълчил напоследък - постоянно съм гладен. Спаска май ме изяжда - залък по залък, всеки ден!!! Но няма да й се дам - ще се боря до последна капка кръв!  Naughty
Но като се знам колко ми е слаб ангелът - на нова година направо ще се мре!

От друга страна нещо май се разболявам - масльонката тече, имам и главоболие. Май трябваше да изпия едно прахче  newsm78

Изгледах всичко, което си бях изтеглил и сега скучая.

# 621
  • Русе
Пропуснах Миленка, видима промяна имаш  Hug продължавай все така  Hug
Курдов, не се давай на някакви си Спаски, олправяй се  Peace
Мими, и аз си мислех за Стаси  Hug

# 622
savina_33, добре дошла ! Аз да те питам маслините и гъбите за кой дни са ? Mr. Green

# 623
savina_33, добре дошла ! Аз да те питам маслините и гъбите за кой дни са ? Mr. Green
А вяно че тя беше отговорник!
Пешеходче, кажи за снимката за националния пллодов дееее, това е нашият плод и зеленчук, случайно ли я нацели? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 624
  • Бургас
Ох, обикалях по магазини с детенцето и сварих да хапна в последните минути. Гълтах като мисирок и сега ми е тежко.
Вечерята беше планираната - пълнени сухи чушки с нахут. Толкова вкусни бяха, че дори и Тайра (котя) ги хареса. Веднага й сложих половин купичка.
Миленка, браво! С дисциплина и търпение всичко се постига. Разликата е очевидна, а предполагам, че и се чувстваш добре, нали.... Скрила си муцунката си, но си личи, че си Убавица Hug Hug
desi_mama, ако се навия на кукър, ще е Philips , това е решено! Hug

Вярно, че докато я нямаше Сави, рядко питаха за маслини и гъби hahaha hahaha hahaha
Курдов, ти купи ли подарък за Спаска? Ако не си, разбира се, че ще те преследва hahaha hahaha

# 625
  • Targovishte
ИРИНИТА  Hug Hug Ще й дам аз един подарък.... Всъщност, може - ще й купя троен стоманен синджир  hahaha

# 626
  • Русе
Курдов, понеже явно е женска, сложи й и някакво камъче на катинара Joy

# 627
ИРИНИТА  Hug Hug Ще й дам аз един подарък.... Всъщност, може - ще й купя троен стоманен синджир  hahaha
Тъкмо щях да предлагам златна верижка.....ще и мяза hahaha

# 628
  • Targovishte
ААА, - не!  Naughty Не е заслужила! Като се научи, че се нахранвам само с поглед - тогава ще й купя злато и диаманти Naughty

# 629
Курдов, алчен си, че и с поглед, само от миризмата трябва да си заситен hahaha Joy

mimi.7299, тайно ви шпионирам,  Naughtyтам на касата не си ли ти? Естествено. че случайно я нацелих в гуглата, но поне вече ще си имам ориентир като ти идвам на гости.
Миленка браво страхотен резултат! Още една врътка и 2 почивки и си готова фруцла Laughing с тесни и къси гащи.

Общи условия

Активация на акаунт