90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 320

• 28 504
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Добър вечер...брех, че мъгла в София.  ooooh! Вчера като гледах в новините, че в Плевен и Монтана температурите са стигнали 20 градуса през деня, направо ми се прищя да се изселя.  hahaha Сега се прибирам от срещи, наистина цял следобед карах на фрешове. Така че отчитам цялостно днешния плодов ден така: 2 банана; 100 гр шам фъстък; 10-ина сушени сливи; фреш от грейпфрут; фреш от ананас; фреш от ябълка, портокал и морков.

Irinita Не съм аз с рецептата за сладкиш тип щолен.  Laughing Ама толкова рецепти се размятаха тук напоследък, че наистина е лесно човек да се обърка.  Peace
Milena__ Честита ти почивка, дано да върви гладко и смъкваш грамчета и през нея!  bouquet Разликата е повече от видима, много си постигнала, тялото ти изглежда по-стегнато - а най-хубавото е, че на женски прелести не си отслабнала.   Crazy
Сави На мен също ми е по-лесно да карам режим през зимата, че съм си повече време вкъщи и мога да си готвя.  Mr. Green

Плодчетааааа, обадете се, как сте?  Wink

# 631
mimi.7299, тайно ви шпионирам,  Naughtyтам на касата не си ли ти? Естествено. че случайно я нацелих в гуглата, но поне вече ще си имам ориентир като ти идвам на гости.
И това ако не е извънземна сила пък на, от хилядите снимки да ми пратиш точно, ама точно на нашия плод и зеленчук....направо съм изумена......специално минах да видя палмичката с животинчето дали е същото, даже си купих салата от там тази вечер, ММ не вярва на очите си! Shocked Той го позна още ато му показах снимката....
Курдов, със синджирчето може да я умилостивиш hahaha hahaha

# 632
  • Бургас
mimi.7299, тайно ви шпионирам,  Naughtyтам на касата не си ли ти? Естествено. че случайно я нацелих в гуглата, но поне вече ще си имам ориентир като ти идвам на гости.
И това ако не е извънземна сила пък на, от хилядите снимки да ми пратиш точно, ама точно на нашия плод и зеленчук....направо съм изумена......специално минах да видя палмичката с животинчето дали е същото, даже си купих салата от там тази вечер, ММ не вярва на очите си! Shocked Той го позна още ато му показах снимката....
Аз неслучайно казвам, че краставите магарета се надушваме... Hug

# 633
Курдов, намерих модел  hahaha

Иринитка напълно вярно за магаретата hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 28 дек 2015, 21:42 от mimi.7299

# 634
  • Sofia
Няма пък да кажа за маслините и гъбите. Кой разбрал - разбрал.  Joy
Курдов, грях ти на душата, ако точно ти кажеш, че ти е слаб ангелът. Срамота е! Като знам колко си свалил и колко време спазваш стриктно режима, такова едно твърдение е долна лъжа.  hahaha
Отказах се от елдата, домързя ме да си я сготвя. По Коледа се утрепах от готвене и сега съм се зарекла до Нова година да не стъпя в кухнята. Вечерях салата и фъстъци.  ooooh!

# 635
  • Русе
... сега съм се зарекла до Нова година да не стъпя в кухнята...
И аз така, само че до догодина  Joy мисля даже да й избягам надалеч

# 636
  • Targovishte
МИМИ  Hug Hug Супер модел, но ще има много да чака за такъв  Whistling

САВИНА  Hug Hug Вярно е, но си е слаб, сигурно аз най-трудно се удържам. Ей тез на бирени фъстъци направо ги сънувам. Но ... трай дядо за хубост! Нъл тъй  hahaha

# 637
  • Бургас
Курдов, стига гледа бирените фъстъци, ами да раздадеш юрганчетата ли?
 smile3524

# 638
О, колко хубаво е пак в групичката!!!  И Сави вече тук. Събирам сили за врътка веднага след Нова година, защото аз изпуснах яко Спаска и съм почти в изходно положение.
Да се оплача, и аз съм болна от петък. В събота и неделя лежах и охках. Уж само носът ми запушен, а съм толкова отпаднала. Снощи не можах да заспя до 3 и половина и сутринта едва се завлякох до офиса.
Бях решила да се прибера и да спя, а се развъртях като хала в кухнята, защото домочадието е вкъщи и всеки има претенции какво да яде. Глезотията приключва на Нова година и после минават на моя режим и да си добавят каквото искат. Те са слаботелесни. Аз от техните капризи пълнея.

# 639
  • Русе
Групичка, влизам да ви пожелая много, много весело изпращане на старата и посрещане на новата година. Много здраве, късмет, вързани Спаски и елегантни образи в огледалото  Hug Hug Hug
Не знам дали утре ще имам време да вляза, а после - кога ще имам интернет. Измъквам се на юг за изпращането и посрещането на НГ  Blush ще се опитам максимално да съм режимна  Naughty, но като се върна ща видим  Joy
Лека нощ на всички!

# 640
  • Targovishte
Деси  Hug пожелавам ти супер да си изкарате и после чакаме подробен фоторазказ  bouquet

Ето, давам юрганчетата  bouquet

Лека нощ на всички  bouquet Hug bouquet

# 641
Ехо, мина плодовия ден, замина. Май и аз от утре съм почивка.
Днес хапнах 1 банан, 2х5 мандарини и две големи ябълки. Привечер ме заболя главата, за първи път от три месеца. Малко придремах и ми мина.
Деси, къде смяташ да избягаш?
Миленка, честита ти почивка и от мен. Как ги свали тези 17 кг, направо ме шашна! Браво, браво! Аз съм толкова скромна ... утре ще е окончателно ясно.
Лаура, аз в тая мъгла не си подавам и носа навън, алергична съм от нея и бягам като дявол от тамян. Ти много хубав плодов ден си врътнала. Изобщо всичко много добре си планираш.
Иринтка, слушай Деси и Мими, те имат и опит, освен информация, и няма да сбъркаш.
Утре на обяд - пържолки с гъби и лук, салата. Днес ги готвих и ми беше голяма скомина.
На вечеря - млечни, или ... тиквеник. Ужаст... Mr. Green
Курдов, що не я придумаш Спаска да иде у съседите  hahaha

# 642
  • Sofia
Лека нощ и от мен. Да видим как ще заспя, че цяла вечер ме мъчи упоритото главоболие, което е винаги в началото на всяка диета. И панадол пих и пак не минава. След няколко дни ще мине, ама до тогава....  ooooh!

# 643
  • Калифорния, САЩ

# 644

Добро утро ставайте! Я вижте каква закуска сервирах.

Общи условия

Активация на акаунт