KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР – СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО – ТЕМА 71

• 43 803
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте!  Hug
В този сайт не пише ли, че Фахрие ще е партньорка на Кенан в новия сериал? https://gecce.com/yazarlar/ozel-haber/fahriye-evcen-kenan-imirzalioglu-uguru Сега пък Туба?  Shocked Тези хора буквално се забъркаха.. в крайна сметка кое е вярно?  newsm78

# 676

Кенан, ако наистина има намерение да се жени, може да си изкара още една спокойна година.

Лятото сватбата, после един дълъг меден месец. Може да решат да имат и дете.

Някак си не го виждам с две дини под една мишница.

# 677
Здравейте!  Hug
В този сайт не пише ли, че Фахрие ще е партньорка на Кенан в новия сериал? https://gecce.com/yazarlar/ozel-haber/fahriye-evcen-kenan-imirzalioglu-uguru Сега пък Туба?  Shocked Тези хора буквално се забъркаха.. в крайна сметка кое е вярно?  newsm78

Нищо не е вярно.

Нещата ще се избистрят в края на лятото. Всичко друго са слухове.

# 678
Ох бе, не ме стряскайте така! Добре,че е слух. Нищо против нямам Туба,но не ми е любимка. А това,че са им хакнали профила,не го вярвам. По скоро ми прилича на блъф,като фалшивия финал на "Карадайъ". Проучват мнения и гледат сеир. Joy Joy Joy

# 679
Allah Allah!  Crossing Arms Ще подлудят хората с тия хабери  hahaha

# 680
Ох бе, не ме стряскайте така! Добре,че е слух. Нищо против нямам Туба,но не ми е любимка. А това,че са им хакнали профила,не го вярвам. По скоро ми прилича на блъф,като фалшивия финал на "Карадайъ". Проучват мнения и гледат сеир. Joy Joy Joy

Не, не е блъф от  страна на сценаристките.

Фенове на Кенан в туитър са си направили шега.

# 681

Кенан това онова за сериалите, но каза също за лебедките - Те да пишат....

О, Кеначик много си ги тачи писарушките  Heart Eyes...еле за Сема град гради  Joy Joy Joy

# 682
Добро утро и хубава неделя!

От архива

Ноември, 2013
Интервю с Берг

За критиките

Критиките са нещо естествено за нашата професия. Проблемът е в това, че всяко казано изречение, независимо дали е изречено от човек, който разбира или не от работата ни, започва да расте като лавина. Хора, които изобщо нямат понятие от нещата, за които говорят, умират да го правят. Но едно нещо не бива да се забравя. По каквато и тема да критикува човек, преди да говори трябва да има солидни знания и да е признат авторитет. Критиките трябва да са свързани с актьорското присъствие, с начина, по който човек играе, а не с очите, ръста му, стойката му. Аз наистина ценя и слушам коментарите на зрителите за моята работа.  Не ползвам активно туитър. Не може да се отрече силата на социалните медии в последните години, но наистина ме плаши този стремеж с агресивен език да си кажеш всичко, което ти идва наум. Напоследък сред хората около мен толкова често чувам: „Бергюзар, чете ли какво са писали за теб?“, че започнах лека полека да следя нещата, които излизат. Щастлива съм от коментарите. Виждам колко време е минало, напредъка, който съм постигнала. Понякога и много се смея на нещата, които се пишат.

Прави ли нещо за усъвършенстването си като актриса

При тази натовареност, 120 минути снимаме всяка седмица, не мога да посещавам никакви семинари. Но винаги намирам време да чета и гледам филми. Много фактори  влияят върху работата ми на снимачната площадка. Това е една надпревара с времето. Имам си формула срещу опасността да започнеш да се повтаряш, да вкараш персонажа си в някакви релси, да стане стерилен. Много се подготвях и като теория , и като практика за ролята на Фериде, много неща изчетох. Когато работиш върху човешката страна на героинята Фериде, не трябва да забравяш  каква е тя и в професионален план. Има много биографии и мемоари на хора, които са упражнявали тази професия. Много често посягам към тях. В консерваторията всичките ни учители казваха следното: „ Талантът помага донякъде.  Ако не работите, един ден ще се изгубите по пътя, потънал в мрак.“ За да е винаги светло по този път, според мен, е необходимо много да четеш, да слушаш и да учиш.

За Фериде

Много обичам героинята си. Може би това се предава и на зрителите. Харесва ми нейната строгост, докачливост и това, че в същото време погледне ли в очите на баща си е като уплашено малко момиченце. Не е еднопластов характер. Разбира се  доброто пресъздаване на Фериде е резултат и от много хубавото ни сътрудничество със сценаристките. Всяка серия  добавя по нещо към образа и това го прави по-правдоподобен.

За егото на актьорите, които дълго време са в общественото полезрение

Ненужно раздутото его ти носи усещането за непрекъсната неудовлетвореност, все нещо не ти достига. Човек трябва да познава себе си и да не се взема насериозно. Човек, които вярва в себе си и в това, което прави, постига мечтите си.  Защо да се стреми да наранява и съсипва другите?

На какво се дължи Вашият успех в КД?

Нека кажем „успехът на КД“. Ние сме много спокоен екип. Хора, които знаят какво искат, които могат да го изразят по ясен начин и хора, които умеят да се разбират, в истинския смисъл на думата. Гледаме на нещата, свързани с работата ни по един и същи начин и наистина много се обичаме. Това носи успех.

Накъде отиват нещата между Махир и Фериде?

Непрекъснато притискам сценаристките да ми кажат, но мълчат /смее се/

Възможна ли е такава любов? При такива социални различия...

Въпреки че са с различно социално положение, Махир и Фериде са замесени от едно тесто. И двамата са построили живота си върху справедливостта и порядъчността. И двамата не са изпитвали преди любовта. И като се погледнат, всеки потъва в очите на другия. С всичко, което преживяват, с това, което изпитват, когато се докосват, с всеки момент, с всичко. А социалните различия ... Не знам, според вас възможна ли е такава любов, не е ли ...

За работата с Кенан

Кенан е преди всичко  човек, който полага максимални усилия да си свърши работата добре. Той е партньор, който се интересува не само от собствената си игра, но и от това сцената да се получи добре. Казах, че сме екип, в който хората знаят какво искат и гледат в една посока.  Кенан във всяка сцена  кара и екипа, и зрителите да чувстват точно това.

Имате ли възможност да прекарват време с Халит при този натоварен график.

Екипите ни проявяват голямо разбиране. Обикновено напасват графиците ни, така че почивните ни дни да съвпаднат. Най-малко два дни в седмицата сме заедно. Успяваме да си поемем въздух.

Със съпруга Ви сте непрекъснато сред хората , не се изолирате.

Аз искам да живея нормално. Например Каньон е любимото ми място, където мога да похапна, да гледам кино, да постоя в книжарницата. Обичаме също Cadde. През уикенда излизаме. Хората толкова са свикнали да ни виждат, никой не ни обръща специално внимание. Искам да вярвам, че човек дори и да е актьор, може да живее нормално и така живея. Разбира се има и трудни моменти, но това е нашата професия, ние съзнателно сме си я избрали. Сваля ли сценичните костюми, аз съм нормален човек. Според мен, ако живееш със стреса, че си известна личност, се отдалечаваш от истинската си същност.

Чувствате ли се спокойна, когато излизате вечер.

Да, напълно, но на сутринта съжалявам. Много съм щастлива, когато прекарвам време с приятелите си. Изобщо не сме се разделяли от Консерваторията. Когато се съберем, много се забавляваме. Непрекъснато се смеем, правим щуротии, никой никого не съди. Разбира се хората, които не ме познават, когато ме видят в тази среда се изненадват. На сутринта като се събудя и си мисля: „Някой ме снимал широко усмихната или си е мислил, че съм пияна.“

Излязоха такива снимки и писаха, че сте пияна.

Да. Празнувахме рождения ден на помощник-режисьорката. Аз стоях един час. Излязохме. Двете се бяхме прегърнали. Говорихме за нещо. Изведнъж отнякъде проблясна светкавица. Под тази снимка или под такава, където си поръчвате кафе, спокойно могат да напишат, че сте пиян. Освен това, дори и да съм пияна, това на никого не му влиза в работата.

И при предишното ни интервю Али беше с Вас и сега.

Непрекъснато е с мен, за да му осигуря спокойствие и конфорт.

Аз след като станах майка на момче,  започнах да се чувствам още повече жена. При Вас така ли е?

Това е свързано изобщо с чувството да си майка. Но има нещо, което често си мисля. Не знам дали е от това, че минах 30-те, дали от това, че станах майка, или от това, че сега се познавам и обичам повече, но когато се погледна в огледалото виждам една много по-красива Бергюзар, отколкото преди шест-седем години. Много по-щастлива, по-лъчезарна. Сякаш опита и раждането на дете кара човек да се прероди.

Някой дефинират чувството, което изпитват към детето като истинска любов. Вие как го определяте.

По никакъв начин не мога да го определя. Знам само, че когато Али  е до мен се чувствам невероятно щастлива. Благодарна съм за всичко. До него се чувствам цяла. Така ме кара да се чувствам. Според Вас прилича ли на мен?

Много.

Всъщност другите казват, че прилича на баща си. Непрекъснато се променя.

Ревнува ли от баща си?

Никога. Когато сме заедно, с едната си ръчичка прегръща мен, с другата баща си. И така си стоим. Той казва, че сме екип. Навсякъде сме заедно. Любовта между нас го прави много щастлив.

Как си поделяте ролите като родители?

Таткото представлява авторитета. Според Али аз съм по-строга, но тайният авторитет е Халит. Прави всичко, което  каже баща му.

Имате ли планове за бъдещето му?

И Вие имате малко дете, мисля си, че е много рано за такива планове. Много мислим за него, много разговаряме, но Али е още твърде малък. Искам да бъде  щастлив. Говорим си за образованието му, но за професията не. Казваме си „още е рано“ и затваряме темата.

И двамата сте хора на изкуство. Ще го насърчавате ли в тази посока и ли си казвате „не дай Боже“

„Не дай боже“ не си казвам, защото ценя своята професия и изпитвам уважение към нея. Но това е много трудна професия. Вкъщи непрекъснато слуша музика, има музикални инструменти, гледа филми. Али расте в такава среда. Невероятен интерес проявява към музиката. Знае особеностите на всички инструменти. Взема лист хартия, сяда на пианото и казва „Пиша ноти“. Приятелите ни музиканти като чуят това и се побъркват. Първото нещо, което ни казаха е: „Не го водете на никакви уроци, оставете го да се развива свободно, да видим докъде ще стигне.“ Ние го оставихме на свобода и сега музиката е всичко за него. Повече се интересува от музика, отколкото да си играе.

Как пазите сина си?

Честно казано по никакъв начин. Не сме  от хората, които казват „Не снимайте сина ми, не пипайте детето ми“. Но много ни е неприятно, когато го снимат без да са поискали разрешение. И Али разви някакъв механизъм на самозащита. Като види фотоапарат или насочен към него телефон, бяга и много се ядосва. В крайна сметка и то е човешко същество. За нас е много важно какво той иска и какво не желае. Искаме неговите желания да бъдат уважавани.

По характер на кого прилича?

Взел е и от двама ни по нещо. Интересът към музиката, вниманието към детайла, любопитството от баща си, взискателността и ината от мен. Също казват, че и усмивката му прилича на моята.

Планирате ли второ дете?

Искаме да бъдем голямо семейство. И Али изпитва нужда от братче или сестриче, даваме си сметка за това. Но не знаем какво ще ни донесе животът ...

Някои снимки Ви ядосват...

Не винаги е така. С Халит бяхме в Гърция и случайно се срещнахме с група Scorpions. Дойдоха при нас и ни попитаха кои сме ние. Разказахме, че сме актьори. Имаха концерти, поканиха ни и на концерт, и зад кулисите. И двамата с Халит зяпахме с отворени усти, но не посмяхме да поискаме да се снимаме с тях. Но много искахме. Тогава разбрахме какво изпитват хората, когато ни срещат. Може би ако не бях известна, нямаше да бъда снимана. Фотографията ми е хоби, много обичам да снимам. Особено портрети. Искам да снимам лицата на хората от улицата, но се страхувам да не кажат : „Ти коя си, че ме снимаш“. Защото може да не желаят. Най-малкото трябва да им поискам разрешение, това е всичко...

Как бягате от всичко това със съпруга Ви?

Когато чувстваме, че се задушаваме, отиваме в чужбина за три-четири дни. После ни домъчнява за Турция. Но добре ни се отразява.

Любовта ви започна в Париж. Още ли е специално място за вас.

Да, но след като видях Лондон, малко си промених мнението. Но Париж със сигурност е много специално място за нас.

Отстрани връзката ви с Халит изглежда прекрасно. Така ли е в действителност?

Хората ни виждат. Не е необходимо да тръбим колко сме щастливи и да навираме в очите на всички своето щастие.

За здравословния начин на живот

За мен са много важни редовните упражнения, здравословното хранене, грижата за себе си с естествени продукти и позитивната енергия. Всяка събота сме на екопазара Feriköy. Оттам купуваме плодове и зеленчуци. Газирани напитки не купувам, предпочитам прясно изцедени плодови сокове. Пия много вода. Във водата слагам листа от маруля, мента и джиджифил. Само не мога да се справя със сладкото, но и за него търся начин. В сериала обикновено косите ми са събрани на кок и отнема много време докато се направи. Извън снимачната площадка предпочитам косата ми да е в естественото си състояние и лесно да може да се направи вкъщи.

...............................

Някой знае ли какво й се върти в главата тук на Фериде?  Joy Joy

# 683
Здравейте!  Hug

Много сняг, много нещо!  ooooh! ooooh!

varna_2 , Hug благодаря за подаръка от архива! newsm51

Цитат
Някой знае ли какво й се върти в главата тук на Фериде?  35 35

Галиба нещо такова. Grinning

Хубав снежен ден!  Nature Snowman

# 684
Привет! Топла и уютна неделя на всички! Hug Hug Hug
Варна още не се е предала на снега, но вятърът си го бива

Варничка , благодаря за припомненото интервю на Берг  bouquet

Цитат
Някой знае ли какво й се върти в главата тук на Фериде?  35 35

Охо, как ѝ личи на хакиме'анъм колко е безкомпромисна  Stop с Махир ще изчакат до сватбата  hahaha Joy Joy Joy

# 685

Синем май наистина има годежен пръстен.

Те му казват "тек таш". Пръстен с един камък. Обикновено такива са годежните.

Може и да си е някакъв неин, разбира се.

# 686

Синем май наистина има годежен пръстен.

Те му казват "тек таш". Пръстен с един камък. Обикновено такива са годежните.

Може и да си е някакъв неин, разбира се.

Party Party Party

Joy Joy Joy

# 687

Joy

Косе, ти нареди снимките.

Не съм сто процента сигурна. Да няма после разочаровани.  Grinning Grinning Grinning

Тя Синем казва в интервютата си, че обича да се кичи с всякакви бижута.

Интересно, че журналистите не обърнаха никакво внимание на снимките с пръстена.

# 688
Цитат
Косе, ти нареди снимките.

Не съм сто процента сигурна. Да няма после разочаровани.  

varna_2, не се притеснявай, Joy

ще го преживеем. Joy Joy Joy

Косе, влюбена съм в твоите снимкови илюстрации! Heart Eyes

# 689

Интересно, че журналистите не обърнаха никакво внимание на снимките с пръстена.

Те вече се изхабиха  Laughing...откога са го заприказвали този пръстен с диамант, сигурно повече от 6 месеца, а преди това с години нейната годежна история с Арда  ooooh! А и ролите ѝ са свързани все с пръстени...Кадер  hahaha

Ама нейсе, ние да сме си подготвени  Peace Laughing Heart Eyes

ВГ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт