Децата на АРТ технологиите - Размисли и страсти №20

• 38 540
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
  • София
като не я иска не и я давай, после трудно пък се маха.
моето момче също не искаше, ама после се научи пръста да ползва за тая цел.

# 646
Бамба, аз пръста искам да избегна. Преди два седмици насън си беше лапнала ръката, последва фонтан.

# 647
  • гр. София
Анди никога не е искал биба. И не си смуче пръстите. Понякога, но много рядко с пръстче си чешка някое зъбче и това го прави ако около него няма някой предмет, с който да достигне венеца.

# 648
  • Пловдив
моето едното също не искаше биба и аз си бях казала, че като не иска-не иска, да ама към 5-6 месец изведнъж си засмука пръста и така си е до сега, купувах всякакви видове биберони и измислях какво ли не, е няма, пръстът е по-вкусен Rolling Eyes
аз също съм вземала точно бодита на МиС, останах много приятно изненадана от качеството, уникални са Simple Smile
а на намаления хич не ми върви, или ще ги изпусна, или като хвана някакво няма да ми харесва намаленото или ако нещо ми допадне няма да има наш размер Rolling Eyes свиркайте като има намаления Wink

# 649
Добре дошли, мама Бебе и малко бебче Heart Eyes Също съм на мнение да не предлагаш много настойчиво залагалката, още повече, щом не я иска. Не виждам колко е голямо детенцето, но до към 3мес.възраст имат естествен рефлекс да връщат, особено ако и размера или формата не им допадне. Езичето избутва навън всичко различно от зърното на майчината гърда или нехарсваната форма и големина на биберона на шишето мляко. Предлагай , но не настоявай Hug

Бамба, кани още, виж как се престрашават мамите bouquet

Пазарувам от Некст, страхотно качество  Flutter на високи цени  Crazy така че и аз се нареждам на опашката за гранде отстъпки в Маркс и Спенс Peace взимала съм от там боди-потничета, много доволна Mr. Green

# 650
  • София
ще ви уведомявам тогава за намаления, аз не изпускам  Mr. Green

# 651
Бебе, щом не я иска не я предлагай. Тя е още малка и инстиктивно си лапа ръката. Когато стане по-голяма и видиш, че смуче пръст, тогава я предлагай. Моя единия изобщо не искаше биба, сега на дърти години я засмука, и то щото гледа брат си. Наистина много трудно се отказва после. И аз като Звездито слагах гелче на бибата докато разстяха зъбите на единия. То какво ли не му дадох, тия зъби докато покарат, направо свят ми се зави.
Щом пръцка много можеш Саабсимплекс капки да даваш. Моя големия само с тях се размина, ама другия що шишенца Колийф изпи, картонче ми даваха в аптеката, за 5 шишенца шестото безплатно. Едното шишенце 25 лв. струваше, за 4-5 дена заминаваше  ooooh!

Бамби, много благодаря, че и аз уж следя, ама в последно време нямам време. Асдата я проверявам от време на време, блузи с дълъг ръкав ми трябват, ама нещо не ми харесват в момента.

# 652
  • София
то вече трябва да се подбират и цветово тия дрехи.
трябва да са с коли, строителна техника, може някое изключение и с мечки например, иначе не иска да ги облича  Crazy
хич не го вълнува човека кое е в намаление.

# 653
 Joy Joy Joy

и нашто има предпочитания вече, току събуе някое долнище и провлачи друго от шкафа Crazy
и като си е свикнал с едно яке, смея ли да го изпера и да не е изсъхнало newsm78 няма да излезе ако не е с него Rolling Eyes

# 654
Бизи, вземете си сушилня, аз вече не мога без нея, особено като ми се събуди сутрин с напикан чувал, от който имам само 1 брой  Laughing
Бебе, добре дошла  bouquet Колко голяма е щерка ти?
Ще следя намаленията, мъжът ми още споменава онези кашони с памперси  Laughing

# 655
Ох нямаме още 40 дни. Ще ви послушам, момичета. Няма да я тормозя. Тя не че и дава Гуги,,
Вече слуша радио и е много смешна като запачне да се ядосва и ръмжи ако говорят. На музика голям кеф. Краката и ръцете във въздуха. От време на време гука, но още не е осъзнато.

Бамба, Фели, Гуги, Шоко и Бизи ще ви послушам. Благодаря за отговорите. Добре, че не купих бибка-термометър. Щях да си я ползвам аз  Joy Joy Joy

Моме  bouquet 35 дни...как звучи само. Като го написах го осъзнах... Радвам се да те видя и тук. Пишехме и в другата тема. Ти в коа г.с. си вече? От телефона не виждам лентички.

# 656
Ама тя много "голяма", бе  Heart Eyes Жива и здрава да ви е!!! Ще правиш ли сладка погача?
И моят малчо по едно време категорично отказа бибата, може би докъм 4-5 месец нямаше нищо против нея, след това категорично я изплюваше и по никакъв начин не можех да го накарам да я поеме. Затова и си продължихме нощните кърмения до 11-ти месец  Crazy
В почти 22 г.с. съм вече, минава си времето Simple Smile

# 657
Няма да правя Моме. Само молитва. Това за мен е достатъчно.  Да стане лятото голяяяяма . Да си отида в родната Станимака, там да идват и да я гушкат и да й се радват. Сега....половината рода не ми говори, ама не ми пука.  #2gunfire #2gunfire

# 658
  • Пловдив
Моме, от страни ми се струва, че много бързо минава времето, сякаш вчера каза, че си бременна  Simple Smile
аз да ви докладвам - оставаме си да се гледаме с децата, все пак се изплашиха, че ще трябва да отсъствам покрай тях  Mr. Green направо ми олекна, защото и без това не бях убедена дали мога да организирам нещата бързо като ми отправиха оферта изневиделица, а и още така да не ми се иска да ги давам на ясла Rolling Eyes днес една майка ми се оплаква точно от яслата, нейното момиченце е на 2.5г. отиде миналия месец два дни и стоя три седмици болно у дома, сега пак е там от два дни и имало някакво дете с як конюктивит,зелени сополи и раздираща кашлица, бащата твърдял, че нищо му няма, лелите го изпроводили вчера, днес родителите пак го домъкнали с бележка, че е здраво то лекаря, ама много нагъл тоз народ, после що боледували децата на ясли и градини Confused

# 659
. Да си отида в родната Станимака,
Къде е това?

Общи условия

Активация на акаунт