Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 3

• 197 880
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
Павлина, бих искала снимка на крема на Нивея. На видеото, доста светеше и не можах да видя. А в интернет намирам няколко варианта. Може просто да са сменили опаковката.

# 121
...Ако всичко си правила правилно, може би си за обикновения Еластисайзер.
Благодаря за съвета! Взех го и ми действа чудесно Hug
Забелязах и нещо друго, преди да изхвърля празната опаковка я разрязах и обрах каквото имаше. Съвсем малко количество, оказа се, че това ми е била грешката преди. Слагала съм прекалено много! Понеже косата ми не е нито третирана, нито изтощена и т.н. + голямо количество, + 2 пъти седмично й е дошло прекалено много Simple Smile

# 122
  • Варна

Хубав гел, измива нежно, не изсушава кожата, има деликатен аромат. Хареса ми.

Много харесвам един цвят от тази четворка, но имам съмнения за начина, по който е съхранявана палитрата. Само от два месеца е при мен, а по повърхността на сенките се образува лека плесен и разбира се - не бих рискувала с нанасяне повече. Изхвърлям с известно прискърбие.

Беше си позасъхнала още при купуването, така че поотлежа допълнително вкъщи без да е ползвана.

Приятен тоник, добре се разбирам с продуктите на марката и ще продължавам да ги купувам.

Тази двойка работи чудесно при мен. Топът малко по-бързо се сгъстява, но цената е много ниска и не е проблем да се подновява редовно. Вече купих новите им заместители.

Прилична маска, но ароматът ми беше много неприятен и натрапчив. Това би ме спряло от следваща покупка.

Тази пък си е дрогерийна находка, мисля, че това ми е трета или четвърта празна опаковка. Ще я купя пак.

Доволна  Heart Eyes

# 123
  • в страната на абсурдите

Миризмата хич не ми хареса и няма да повторя. Иначе като тоник се справя добре.

# 124
  • Street of Dreams
Плесен по сенки?  Shocked Мислех, че се образува само по органични продукти. Жалко за хубавата палитра.  Sad

# 125
  • Варна
И аз така мислех  Shocked

Случвало ми се е с руж, но той си беше с био състав.

# 126
  • Street of Dreams

За пореден път виждате от мен снимка на някоя от душ-пените на Rituals... Това е защото това са от малкото продукти, които използвам редовно и свършвам до край. И то с огромно удоволствие. Yogi Flow, любимият ми аромат за зимата. Ще купувам пак и пак, но по-нататък, че съм натрупала прекалено много други подобни.
Най-хубавата спирала, която съм ползвала, се казва L'Oreal Telescopic. Но не тази, а в черната опаковка. Тази няма нищо общо, за съжаление. Нямам забележки, но в сравнение с другите я определям на средно ниво.
Пенсионирам тази база наполовина. Имам мазни клепачи и никакви сенки не държат. Тази база не ми помогна особено, може би е подходяща за някой друг, но не и за моя случай. Заменила съм я вече с UD.
Toзи сух шампоан е различен от другите, работи на друг принцип. От една страна оставя далеч по-малко бели следи, даже никакви. От друга страна, има лека фиксация. Не е от тези талкови сухи шампоани, които правят косата лека и въздушна. Създава обем наистина, но не е подходящ за ветровити дни (или ако карате мотор/атв примерно Mr. Green)

# 127
Първото червило, на което виждам дъното Heart Eyes Ще подновя съвсем скоро Peace

YSL Rouge Volupte Shine #7 Rose Infinite

# 128
  • на последния етаж
- пълен боклук, не бих купила отново.

# 129
  • вятър в маслините, вятър над хребета

Един куп еднократни маски от мен:
* първо от балсамите на Garnier към боите им за коса- събирам си ги, понеже след боядисване ползвам маска, и като се посъберат няколко и ми хрумне, ги смесвам с тривитаминол и спя с тях. На следващия ден косата е подхранена и с блясък.
*маската на Balea с кал от Мъртво море- не знам доколко има от калта в нея, не твърде много най-вероятно, и мирише гадно-парфюмно, но не е лоша като за цената си и почиства добре. Едната половинка ми стига за два пъти.
* почистващата маска е от марките на Rossmann и според надписа е с къпина, но нарисуваните листа приличат на мента и има леко ментов дъх. Не забелязах да почиства в дълбочина, но не е по-лоша от маските на Freeman да речем и е супер евтина. Половинката стига за три богати намазвания.
* пилинг-маска на 7th Heaven- ухае божествено и се отлепва супер добре, много ми хареса. Една опаковка ми стигна за 4 пъти.
* балсамчето е на местна чешка марка, която по принцип не харесвам, но се оказа попадение. Много мазно и подхранващо, идеално за студените сезони. По-добро от бътърите на Нивеа да речем.

# 130
  • Canada
Любим и на мен, и на кучето, умира си да ме целува като се намажа  hahaha

Дори не помня от кога го влача, приключих с подобен тип продукти  Peace

Almay One Coat Triple Effect Mascara
Не беше никак лоша, бързо изсъхна обаче, за 2 месеца.

# 131
  • USA, Steak State
  Изхвърлям наполовина. Просто сбърках с огромната опаковка и срока му попремина. Ще повторя пак след като свърша наличните подобни продукти. Много съм доволма!

# 132
  • София
Kerastase densitive gl - спрей, който би трябвало да дава обем и да стимулира растежа на косата. Не можа да ме убеди този спрей, единствено косата ми ухаеше страхотно.
Скрит текст:
Сlinique rinse off foaming cleanser - страхотен за моята комбинирана кожа, може ми най-любимият ми измивен продукт! Супер икономичен, прави гъста, мека пяна, измива до скърцане.  Heart Eyes
Скрит текст:
L'occitane almond supple skin oil - семпъл размер. Любимият аромат на серията и олио, което попива бързо и прави кожата мека. Бих купила в пълен размер
Скрит текст:
Garnier micellar water- голям анти-фен съм на марката, тази вода дойде от кутия и реших да я пробвам. Останах много, ама много приятно изненадана. Маха грима без остатък, не пари на очите и не подразни по никакъв начин кожата ми, нито предизвика поява на пъпки, при все че няколко вечери ми се наложи да ползвам нея без измивно след това, а аз не правя така. Накратко - страхотно бюджетно попадение!  Heart Eyes
Скрит текст:
Skinfood good morning peach and green food bb - много любим корейски ББ крем. Добро покритие, сочна кожа, не се свлича. Подходящ за по-хладните месеци или за по-суха кожа през по-топлите. Бих купила пак.
Скрит текст:
Yves Rocher Green tea deodorant - без алуминий, със свеж аромат, но не се справя с неприятната миризма.
Скрит текст:
Daniel jouvance huile démaquillante - преди му се кефех на този продукт, но вече не. Не премахва токова лесно грима, а и е основно парафин. Имам да изразходя още два  Mr. Green , но няма да купувам нов.
Скрит текст:
Elemental herbology cell plumping - страхотен състав, богата текстура, аромат на билки. Отрази се чудесно на кожата ми, избистри я. Бих подновила.  Peace
Скрит текст:
Tommy guns Pomegranate & orange flower shampoo - много хубав ежедневен шампоан.
Скрит текст:
Ole henriksen Truth serum collagen booster - не съм сигурна в ефекта му, но пък попива бързо и обожавам цитрусовия му аромат, so who cares...  Mr. Green
Скрит текст:
[img][http://cdn1.feelunique.com/img/products/32437/Ole_Henriksen_truth_serum_collagen_booster_reg__Deluxe_50ml_1386252712.png/img]

# 133
  • Варна

Много ми е любим. Дълго отлагах моментът на раздялата, но в крайна сметка и той настъпи.

За мен е много добър продукт. Ползвам го вечер като тоник и вече съм заредила новата опаковка. След нея обаче мисля да си почина и да разнообразя.

# 134

Чудесна мицеларна вода. Отлично сваля грим и не дразни очите ми. Бих взела пак, но първо ще пробвам тази на Гарние.

Приятни аромати. Рядко повтарям такива продукти, но ми харесаха.

Това е един от най-добрите демакианти, които съм използвала. Въобще не дразни кожата и очите, а маха изцяло грима (аз не ползвам водоустойчива спирала и т.н). Едвам доловим мирис,не ми изсушава кожата много. Стори ми се малко неикономичен,но може проблема да си е в мен.

Общи условия

Активация на акаунт