Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 3

• 197 881
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
  • вятър в маслините, вятър над хребета

* стимуланта за коса е втора изразходена бутилка- харесвам го, макар и да съм силно скарана с аромата му. Смесвам го с маските си за коса и тривитаминол
* маслото на Alverde обаче няма да купя отново. Мазно, тежко, адски трудно измиващо се
* любим крем! За съжаление серията е спряна от производство. Имам още един в резерва и след това не знам с какво да го заменя Crossing Arms
* дезодорантът е с мазна консистенция, никога вече няма да посегна към марката
* и този крем го няма в новите каталози на Oriflame, а е супер, супер приятен

# 136
* любим крем! За съжаление серията е спряна от производство. Имам още един в резерва и след това не знам с какво да го заменя Crossing Arms
В България още се намира Simple Smile

# 137
Този е другият от серията, но и той не се произвежда вече. Това ще са изостанали бройки и кой знае какъв им е срокът на годност. Този, който ми остана, трябва да измажа до декември.

# 138
Джой, пробвай новата им мат серия  - тя мисля е същата, но подобрена и с нови опаковки. Кремът го ползвах от тестер и е добър  Peace
https://www.bonjour.bg/product.php?ProductID=76

# 139
Ау, тези не съм ги виждала, хем все им разглеждам кремовете като отида. Името е същото, ако и кремът е подобен... Party
Много ти благодаря, Холи, много  Hug Hug

# 140
преди време ме бяха заринали с мостри и се сетих за него  Mr. Green между другото си е хубав, а другата версия е й за стягане на порите, но този по ми хареса  Peace погледни ги задължително  Hug

# 141
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Започнах да разчиствам пролетно и от днес се включвам в темата.

1.Финиша за коса на Moroccanoil е мн добър,прибира фриз,дава блясък и подреденост.Има силна,за мен неприятна миризма.
2. Серум за околоочен контур на Estee Lauder.Имам го от много отдавна,отворен,ползван и забравен из шкафове.Изхвърлям го почти пълен,защото е застоял.
3. Нощна грижа за коса на Alterna - приятен продукт,работи на мултифункционално ниво.Бих купила повторно,но вмомента фокусирам над друг.
4. Крем против изпотяване(купен от България) Garnier Neo - също приятно кремче,което върши работата си.Не оставя бели петна по дрехите,попива веднага.Миризмата му е приятна,но от всички предложения,само този вариант като ухания ми хареса.Бих купила повторно,но в Щатите не се продават.
5. Крем за ръце на натуралните Pacifica.Мисля,че това ми е 4-5ти крем на бранда.Не е най-доброто,което съм ползвала,но прилично омекотява кожата,не оставя мазни следи,с гъста и мазнееща консистенция.Харесват ми опаковките - интересни и шарени.Ухае на кокос и жасмин.Имам още 2-3 (с други ухания),които те първа да ползвам.
6.Балсами за устни
Nuxe в бурканче,което много от вас са ползвали.Не ми харесва как е поднесен.Иначе не е лош,за много изпръхнали устни не ми помага.Засега не бих подновила покупката.
L'occitane - Това вече е най-най-най-добрият балсам за устни,които съм ползвала.Това навярно ми е 6-то балсамче.
7.Крем за околоочен контур Redermic La roche.Това ми е трета опаковка.Стига ми за 20на дни,мажа по 3 пъти на ден.Попива,омекотява,хидратира.Добро е,но за $45 и малко отгоре струват вариантите при Ланком/Есте например.Идеята ми е,че марката е овърпрайсната тук.
8. Маска за лице на The body Shop.Застояла и с нищо невпечатлила ме,хвърлям я почти цяла.При съхнене,изпадат парченца от лицето.

# 142

Вече подновена с нова Party

също имам нова опаковка

от крема на Керастаз изхабявам втора,и съм на път към третата опаковка  Heart Eyes

Страхоотен крем! Определено ще го взема пак

# 143
  • Варна

Не успях да се впечатля особено от шампоана, май бях пренавита откъм очаквания заради всички отзиви, които прочетох. Не бих го купила отново, не мисля, че бих платила пълната цена за други продукти на марката, но при намаление може и да пробвам още нещо.

Две мостри, които не ми паснаха като цвят и не ми допаднаха като разнасяне и усещане. Няма да поръчам пълния размер Naughty

Доволна съм, имам още една опаковка, която ползвам в момента.

Разкошна е тази серия, разкошна!!!

Този душ гел е приятна изненада. Нежен и с много коледен аромат - ползвах го покрай празниците с удоволствие.

Доволна съм, не оставя бели следи по дрехите.

# 144
  • Street of Dreams

Silk Infusion for Hait and Skin -  Shocked верно ли се използвала и за кожа? Коприната се мота из къщи много време, още откакто бях с дълга коса. Не харесвам гланцирания финиш, който създават такъв вид продукти, някакъв неестествен бляскав слой. Наливах я доволно в боите, за блясък. Мирише тежко, но интересно. Няма да я купя пак.

Sensual Aroma Handbalsam. Мисля, че за пръв път свършвам крем за ръце и то с чужда помощ - взех го на работа и всички мъжкари замирисаха на принцеси Mr. Green Ароматът е силен, женствен, сладък, някак едновременно слънчев и зимен. Засега не знам какво е суха кожа, слагам крем заради аромата и защото постоянно ми изпращат в Глосибокс. Този е много лек, създава усещане за мокри, а не мазни ръце, попива веднага и няма грозни отпечатъци по чаши и къде ли не. Ако някога ми се наложи да си купя крем за ръце, вероятно ще е този.

Elvital Extreme Konzentrat
Някой беше писал, че няма никакъв ефект, но при тънки коси не е така. Силиконовата бомба ми стигна за 2 пъти, като първия път ми дойде много и така омазни косата ми, че по нея полепваше прах Shocked Вторият път беше съвсем ок - мека, гладка и лесно разрсваща се. Не бих повторила заради състава и лигавото усещане.

"Mлякото за лице" ми беше горещо препоръчано от една дама(заклет веган) на средна възраст 50+ с прекрасна кожа - не само че няма бръчки, но някак младежки жизнено, румено, нежно лице без една поричка. Или не е от крема, или действа при всеки различно. Освен тежко и трайно омазняване на лицето и много неприятна миризма, друго не видях. Като цяло органик кремовете не попиват в кожата ми - дори нещо да се поеме, след няколко часа се изхвърля. Изхвърлям почти пълен, стига е стоял.

Allure
Възхищавам се на момичетата, които могат да опишат аромат с думи. Също на тези, които могат да си представят аромата тогава. Allure за мен е тежък и женствен вечерен аромат, класически и луксозен.

# 145

* обожавам аромата на класическата Нивеа, истинско удоволствие ми беше този душ-гел Heart Eyes. Ще купувам отново и отново.
* най-значимата ми инвестиция в измиващ продукт в последно време. Винаги съм предпочитала бюджетните ексфолианти, но този си заслужаваше всяка крона. Имамдруг за довършване и ще подновя.
* твърде покривен фдт, използвах го рядко и има още доста продукт в тубичката, но му мина срокът на годност и мирише граниво. Матира на средно ниво, но издържа по цял ден като бетон.

# 146
  • Street of Dreams
За - 417 и аз пета суперлативи. Пробвала съм само мъжкия ексфолиант, беше доста хардкор за мен, ама да пробвам всичко аз  Mr. Green

# 147
И този е силно усещащ се, но аз обичам такива ексфолианти. Частичките са ситни, но твърди, с не чак толкова голяма плътност в самия гел, така че и измивната пенеща се част да си свърши работата. Ползвах го вечер основно, и то 4-5 пъти в седмицата.

# 148
  • Street of Dreams
И аз до скоро прекалявах с пилингите, но не е хубаво  Peace

# 149
С този не е така фатално Peace. Ако не натискаш, а само разпенваш и масажираш леко, частичките не търкат гадно. Затова се води и ежедневен.

Общи условия

Активация на акаунт