Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 3

• 197 834
  • 727
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
От известно време пиша само от телефон и ми е трудно със снимките, но се записвам с любимата ми Ланкомска Драма.
Пак ще си я купя, въпреки съмнително бързото изсъхване този път.

# 16
  • на последния етаж
- много ми хареса този душ гел. Със сигурност ще го купя отново. Simple Smile

# 17
Учудващо доволна съм от тази маска за лице. Има и ексфолиращи, нежни частици. Кожата е много мека след това.

Oт този продукт съм разочарована. Очаквах много повече, предвид цената. Като ефект, постигам повече с ежедневно мазане на някакво масло. Много гадно изсъхва върху миглите и се усещането е неприятно.

# 18
  • Велико Търново
От серума на Мавала и аз съм разочарована - никакъв ефект не видях, дори и след 2 опаковки Crossing Arms

# 19
От серума на Мавала и аз съм разочарована - никакъв ефект не видях, дори и след 2 опаковки Crossing Arms

2 опаковки  Shocked Аз имам чувството, че цял живот ще го влача това чудо. Свършване няма, а го ползвам от доста време, слагам и на веждите даже.

Обикновенно маслиново или бадемово масло вършат чудеса в сравнение с горният споменат.

# 20
  • Велико Търново
Ами да, имай предвид колко време съм го ползвала... ooooh! и пак - нулев ефект.

# 21
  • USA, Steak State
Това мъниче свърих. Много ми хареса и смятам да си закупя пълен размер.

# 22
  • Canada
Честита Коледа и щастлива Нова година, момичета  Hug

Привършвам този крем, за мен е един от най-добрите, които някога съм ползвала. Кожата ми се чувстваше и изглеждаше страхотно с него, със сигурност ще го взема пак  Heart Eyes

Ползвам ги у дома заради удобната опаковка, не ме впечатляват с ефект иначе  Peace

# 23
Наскоро привърших Тиги дъмб блонд и не останах очарована. От този на Лакме бях по-доволна.

Не, че не е хубав шампона, но поне на мен Лакмето ми матираше по-добре и него ще взема.

Шампоан Лакме Deep care
Него ще го взема пак със сигурност

Този душ гел. Невероятно ми мирише, някой ако знае парфюм с подобен аромат да казва.

# 24

Не съм очарована. Помага за по-лесно разресване и мекота, но има нещо което не му е както трябва. В сравнение, маслото от арган на Наши е 2 пъти по хубаво. Не бих закупила пак.

# 25
  • София
L'occitane - almond shower oil - мисля че това ми е трета изхабена опаковка, стана must have за мен. Идеален за зимата, а и много полезен за хора, които трудно успяват да намерят време да се намажат с лосион след това.  Heart Eyes
Скрит текст:

Bourjois - dark khol mascara -нелоша спирала. Не бих закупила, но ако се озове при мен, ще си я изхабя.
Скрит текст:

Аlteya organics - розова вода - страхотна! Heart Eyes Ползвахме я заедно с бебка, пак ще взема.
Скрит текст:

Kiwi - twilight soft foaming cleanser
- корейски почистващ продукт, сууупер икономичен, почиства до скърцане и идва малко пресушаващ студените месеци, но за лятото беше страхотен. Мирише много леко на киви.  Flutter
Скрит текст:
Nuxe - gentle exfoliant - беше мини опаковка. Не съм фен на Нукс, особено на ужасно силната миризма на продуктите им, но тук тя е заменена от лек аромат на рози. Ексфолиантът сам по себе си е лек, но осезаем. Хареса ми, бих взела пълна опаковка.
Скрит текст:

# 26
# 27
  • София
Хайде и аз да се включа в тази тема  Heart Eyes

Последно завърших този спрей за стимулиране на фоликулите и скалпа, от който останах изключително доволна. Косопада ми драстично намаля и имам страшно много нови растежи  Heart Eyes
http://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/sprey-za-stimulirane-na … ls-numinox-180-ml

И поредна опаковка на най-ужасно любимия ми душ гел:

# 28
  • Велико Търново
Наред с показания от Вивиан душ гел с кафе/ползвам "н" броя опаковки/, сега привърших и този - макадамия, също мирише страаашно хубаво Simple Smile

# 29
  • София
О, да  Heart Eyes Макадамия ми е втория по любимост  Mr. Green  Hug

Общи условия

Активация на акаунт