Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 3

• 197 830
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
  • Street of Dreams
Признавам си, че не разбирам много, маска го водят в сайта, от който го взех, затова така го написах...
Ползвала съм го според инструкциите в линка (с отмиване след 20 мин., не мога да спя намазана).

Мисълта ми беше, дали след това  измиваш косата добре с шампоан (аз мия два пъти), понеже маските в общия смисъл само се изплакват. Това на повечето места го водят prewash treatment, за да не стават такива обърквания. Ако всичко си правила правилно, може би си за обикновения Еластисайзер.

# 46
Мих, мих. 2 пъти с шампоан, винаги следвам инструкциите.
Избрах този, защото косата ми беше третирана и имах нужда от нещо по-сериозно, но явно не съм преценила правилно. Ще пробвам тогава обикновения, благодаря!  bouquet

# 47
  • Street of Dreams
Мих, мих. 2 пъти с шампоан, винаги следвам инструкциите.
Избрах този, защото косата ми беше третирана и имах нужда от нещо по-сериозно, но явно не съм преценила правилно. Ще пробвам тогава обикновения, благодаря!  bouquet

Много хора СМЕ доста по-доволни от обикновения, не се отказвай от този продукт  Hug

# 48
Мицеларна вода Биодерма Sensibio - много любима, подновявам постоянно  Heart Eyes
Скрит текст:

Eucerin Q10 ACTIVE Околоочен крем - попива бързо, не оставя мазен филм, не прави "кир" ефект...недостатъчна грижа обаче за сух контур като моя  Peace
Скрит текст:

# 49
Балсам за къдрици на Ив Роше. Шампоана не чак толкова, но балсамът наистина има страхотен ефект!

Не намерих по-голяма снимка.

# 50
  • София
Стик:

Хареса ми, бих повторила.

# 51
  • В един копнеж!
http://www.catrice.eu/bg/produkti/baza-osnovi/detaili/product/pr … i-shine-base.html
Днес приключих това. Не съм очарована. Втора опаковка няма да има. Гарниер имат подобен крем с такъв ефект, като че ли по-добре ми действа.

# 52
  • USA, Steak State

Нещо не се спогодихме. Сякаш другите варианти повече ми допадат.

# 53
  • София
Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara

Страшно съм доволна от тази спирала!  Hug
Дава прецизно и хубаво разделяне и обем. Беше ми трудно в началото с голямата четка да свика, но после си дойдоха на място нещата и тя взе, че свърши. ooooh!
Не знам, но ми се стори бързо да свърши и изсъхне за 4 месеца newsm78. Ползвам си ги по 6 моите, обикновено.

# 54
  • Велико Търново
Копче, и моята свърши за толкова време Thinking После си взех Sumptuous Infinite, тя ми изкара малко повече.

# 55
Здравейте!
Ще споделя и моите топ продукти

1. Измиващ продукт на Clarins - просто съм влюбена

Скрит текст:

2. BB крем на Estee Lauder
Скрит текст:

3. Хайлайтър на Estee Lauder

Скрит текст:

4. Душ гел на Yves Rocher
Скрит текст:

5. Основа за грим на Max Factor (всъщност друга не съм ползвала, но вече 2ра опаковка от този имам и съм доволна)

Скрит текст:

6. Clinique DDML

Скрит текст:

# 56
  • София
Копче, и моята свърши за толкова време Thinking После си взех Sumptuous Infinite, тя ми изкара малко повече.
Ясно! Thinking Поне да знам, ако реша пак да я купувам на някое намаление. На редовна цена- не бих.
Благодаря ти, че сподели! bouquet

# 57
  • Street of Dreams
На мен спирала повече от три месеца не му е издържала. Зависи от много неща :колко често я слагаш,  по колко слагаш(спиралните с по - голям ефект свършват по - бързо,  логично), а и на дълги мигли отива повече материал.

# 58
  • Велико Търново
Аз изкарвам горе-долу 5-6 месеца с една спирала- веднъж на ден слагам, не повтарям, т.е. нанасям с няколко движения спиралата, но не нанасям повторно като изсъхне; ако не излизам никъде през почивните дни, не слагам никакъв грим Wink

# 59
Това ми е любимата спирала.Слагам 2 плътни слоя и около 3 4 месеца ми изкарва.От понеделник до петък всеки ден и понякога събота и неделя.

Общи условия

Активация на акаунт