Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 3

• 197 834
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
Тези душ-гелове са страхотни  Heart Eyes

# 31
  • София
Днес приключих поредна опаковка Еластисайзър Екстрийм, любим продукт. Поддържам си го винаги в наличност, вече съм си купила нова опаковка, преди да свърша старата  Heart Eyes

# 32
  • вятър в маслините, вятър над хребета

Шампоанът ми правеше косата страшно трудна за разресване, но душ-гелът беше много приятен. Като цяло съм леко рзочарована от марката.

Шампоанът за коса и тяло с минерали от Мъртво море използвах само за тяло, понеже за косата беше твърде, твърде изсушаващ. Душ-гелът на "Барати" имаше химичен, не морски аромат. О шампоана на "Ози" имам вече пълен размер, харесвам го открай време.Течният сапун- много приятен.

# 33
  • София
Честита Коледа и щастлива Нова година, момичета  Hug

Привършвам този крем, за мен е един от най-добрите, които някога съм ползвала. Кожата ми се чувстваше и изглеждаше страхотно с него, със сигурност ще го взема пак  Heart Eyes

А, да, напълно потвърждавам за крема на Деклеор. Аз имам още доста в опаковката, но пак ще проверя дали няма случайно останали подаръчни комплекти с него Simple Smile

# 34

масла за тяло на Алверде и Балеа
- и двете ухаят много хубаво, но хидратацията им не е много добра за наистина суха кожа като моята в момента; за нормална кожа са отлични
Saloos олио за дегримиране - много любим продукт, хвалила съм го и друг път във форума, поднових го тези като избрах варианта с нар
мицеларна вода на Биодерма - любима  Heart Eyes
лосиони за ръце и тяло на СНБ с виолетка и липа - много приятни и леки, с хубав аромат /особено липата/; добре хидратират кожата

пяна за вана на Ейвън
от миналогодишната лимитирана серия - с огромно удоволствие приключих бутилката, ползвах като душ-гел; нищо впечатляващо освен приятния аромат
пилинг за ръце и тяло с гуава на СНБ - измивам предваритено тялото с душ-гел, после ползвам пилинга, защото той не почиства, само омекотява чудесно кожата на принципа на лосионите за тяло с отмиване; хубав продукт  Heart Eyes
лимитиран душ-гел на Лъш - беше ми много любим - добре се отразяваше на кожата и ухаеше прекрасно за мен, но у дома никой друг не хареса аромата  Laughing
измиваща пяна на Миша за лице с аромат на шоколад - не е приключена, но й изтече срока на годност, а също и много ми омръзна; с удоволствие изхвърлям

# 35
  • Street of Dreams
Изтрили са ми поста, с който се записах да следя и съм ви поизтървала. Rolling Eyes

Кашмирена, може ли линк към продукта с кивито? ОК ли е съставът?

За да не ме изтрият пак се записвам със спрей, който е на свършване, но не съвсем. Ползвам много рядко термозащита, така че ако след някой месец пиша пак за него, да ме извините.

Oт всички миризми на продукти за коса този ми е най-любимият - просто божествен!!! Спреят на марката за обем (също много добър) мирише подобно, но още по-интензивно. Флаконът е много удобен за употреба, разпръсква чудесно, достатъчни са две-три впръсквания. Смятам, че си върши отлично работата, защото косата ми има навик да нацъфтява дори след едно третиране с преса или маша. Бих купила отново като свърши, не виждам никаква причина да го сменям. Peace

# 36
  • София
Ето тук го откривам, при мен беше от memebox (как ми липсват Tired). Изхвърлих опаковката, но по принцип корейците държат ниво откъм съставки.
http://www.koreanqueens.com/en/cleansing/419-twinklelight-soft-foam-cleanser.html

# 37
  • Street of Dreams
Мерси!  Hug
Запазих си линка, като свършат моите, ще си поръчам с нетърпение. Peace
Скрит текст:
Никога не съм имала нещо корейско, а на този сайт има много сладки нещица в инфантилни опаковки  Mr. Green

# 38
  • София
Оу, да голяма краста са. Mr. Green

# 39
Абсолютно Laughing

# 40
  • София
Доволна съм от този гел на Гарниер.Сега свърши и ще взема да пробвам този с гроздето пак на тази марка.

# 41
От доста време трупам опаковки и се каня да се включа в темата, много полезна  Hug

Околоочен гел Lumene Arctic Aqua
Скрит текст:
Лек, хидратиращ, нежен към очите, за млада кожа, особено лятото, е идеален. Няма да го взема пак, но само защото вече минах на такива за по-зряла кожа.

Околоочен Uriage Isoliss
Скрит текст:
Никакво действие при мен, въпреки че съм с нормална към комбинирана взех за нормална към суха, защото за зимата ми трябва такъв около очите, но ми беше крайно недостатъчен. За мазна кожа може би ще е ок.

Дневен крем Vichy Normaderm Anti-Age
Скрит текст:
Дали има Anti-Age ефект не мога да кажа, но за лятото е много добър, ако не намеря по-подходящ ще си го взема и тази година.

Крем за лице Bioderma Sebium Global
Скрит текст:
Винаги имам по един такъв вкъщи, особено лятото. Идеален за Т-зоната при мазна или смесен тип кожа. Лек и икономичен. На дъщеря ми също се отразява добре. Пробвах и за цяло лице, но на скулите ми кожата много се изсуши, направо болезнени участъци, които се лющеха.

Измиващ гел и емулсия за лице Avene Cleanance
Скрит текст:
Много хубави и икономични. Идеални са за нормална към мазна през лятото или за кожа в пубертета за всеки сезон. Дъщеря ми започна да ги ползва, когато се появиха пъпки по челото. С тях и Bioderma-та кожата се изчисти.

Мезо маската на Filorga
Скрит текст:
Единственият продукт на Filorga, с който се разбрахме. Много е хубава. Но имам чувството, че ефект има само в началото. Неудобна разфасовка, остава голямо количество и му заминава срока на годност. Ще се замисля дали да взема пак.

Душ гелове Korres
Скрит текст:
Взех ги с голям мерак, но нещо не съм впечатлена. Душ гел като душ гел, очаквах нещо повече. Отпадат.

Шампоан и балсам са коса Loreal Professionnel Vitamino Color
Скрит текст:
Р-а-з-к-о-ш-н-и Heart Eyes сега временно си оставих естествения цвят, но ако/като започна да се боядисвам пак задължително ще ги взема. След лятото и след боядисване косата ми беше зле, суха като метла, още след първото измиване стана мека, с блясък, като от рекламите  Simple Smile

Балсам за коса Loreal Professionnel Mythic Oil
Скрит текст:
Много добре пасна и на моята коса, и на дъщеря ми. Ще го взимам и занапред  Peace

Маска за коса Philip Kingsley Elasticizer Extreme
Скрит текст:
Не ми хареса. Косата ми стана на пръчки, нямаше разресване, за блясък (какъвто уж трябва да прави) да не говорим. Добре че взех малка опаковка, а не се хвърлих на голямата.

Крем за ръце Garnier Intensive Care Repairing
Скрит текст:
Това е моят крем. Подминавах го, защото се води за много суха кожа, а моята е нормална и се притеснявах да не ми е мазен. Попива идеално, мирише хубаво и се отразява чудесно на кожата. И е единственият крем (всъщност този и един на Yves Rocher), който понасям. Не знам има ли друг с моя проблем, но като сложа крем за ръце след 20-30 мин. ми стават на лед и даже в най-якото лято замръзвам от студ  Rolling Eyes в чудо се бях видяла, докато намеря нещо, което да мажа.

И нещо ароматно за финал:
Dior J'adore
Скрит текст:
Много хубав и женствен, но не е за мен, бая време ми отне да го изпръскам. Не е моят тип.

Дезодорант Rexona
Скрит текст:
В последно време карам само на Rexona и Revlon Mitchum. Без забележки Heart Eyes

Последна редакция: вт, 05 яну 2016, 13:00 от Не се сърди, човече

# 42
  • Street of Dreams
Не се сърди, човече - да не си объркала нещо с Еластисайзера? Нали преди шампоана го ползва? Виждам, че си го описала като "маска за коса" - ако си го ползвала така, клечките са нещо нормално. Simple Smile

# 43
Признавам си, че не разбирам много, маска го водят в сайта, от който го взех, затова така го написах...
Ползвала съм го според инструкциите в линка (с отмиване след 20 мин., не мога да спя намазана).

# 44

* спрей-балсам за коса, от който реална полза не видях, но за сметка на това ухае божествено Heart Eyes
* любим лакочистител, жалко, че няма как да си го набавя отново
* няма да повторя с този дезодорант, оставя отвратителни следи по дрехите, "невидимият" той ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт