Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 3

• 197 953
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Аз относно мицеларната вода съм точно обратното. На Микса не ми харесва- чисти по-трудно и след това усещам кожата си суха. Точно обратното бях с мицеларната на Авен и много ми хареса Simple Smile

# 376
  • вятър в маслините, вятър над хребета

* маската с екстракт от охлюв на Victoria Beauty изхвърлям полупълна- ужасно ми щипеше и рядко посягах към нея въпреки иначе добрия и ефект върху лицето ми
* локален гел против несъвършенства Iwostin- ужасен е, никаква работа не вършеше нито за пъпки, нито за белези
* кремът на Mixa ще купувам отново и отново в студените сезони- незаменим е за много изсушена кожа на ръцете. Спасявал ме е от ужасна студова алергия неведнъж.
* Jessa е марката интимни гелове на DM, препоръчана ми беше оттук и не съжалявам, че си я взех. В момента съм с нещо малко по-силно, после ще се върна отново към нея.
* нова разновидност на любимия ми хидратиращ шампоан на Aussie. Разкошен аромат на любимата дъвка от детството и красива коса след измиване- какво повече да иска човек.
* душ-гел Dermacol с аромат на круша- хареса ми и ще повторя
* маска за коса GlissKur- дадена ми беше за довършване от приятелка и това и направих, довърших я. Не бих си я купила сама, не ме впечатли.

# 377
  • на последния етаж
- нищо особено за моята кожа, не бих повторила.
- не бяха лоши, но и не кой знае какво.
- много хубав продукт, бих повторила с удоволствие.

# 378
  • Варна
Джо, не виждам хубаво на снимката,
Кремът на Микса, за ръце ли е?
Леко да застудее и ръцете ми стават ужасно сухи.
Искам да го пробвам след това, което написа.

# 379
  • Sofia
И аз се интересувам от кремчето на Микса. Досега ме спасяваше на Гарние едно червено кремче с алантоин, но сега нещо не успява...

# 380
  • Street of Dreams

Трудно свършиха тези големи опаковки. Не бих повторила, защото не видях голям ефект откъм обем и плътност, не ми харесваше как застава косата ми. Единствено вързана на опашка, изглеждаше жилава и жива, опашката стоеше добре, но не и пусната.

Ефектът от повечето подобни продукти при мен е сходен и не мога да изразя някакво възхищение, но нямам и забележки. Това е причината скоро да не го подновя . Типичното при него беше лекото пощипване и зачервяване на кожата, което не е нещо лошо - сякаш подобряваше кръвоснабдяването на кожата.

# 381
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, за ръце е, всъщност води се за груби участъци като лакти и колена, но аз го ползвам за ръце. Разновидността с 40% глицерин, тази с 30% е вече точно крем за ръце, но на мен ми е слаба.

# 382
  • Варна
Да, за ръце е, всъщност води се за груби участъци като лакти и колена, но аз го ползвам за ръце. Разновидността с 40% глицерин, тази с 30% е вече точно крем за ръце, но на мен ми е слаба.
Благодаря!

# 383

Поредните празни опаковки.Започвам с:

1. The body shop shower gel - душ гел със силен аромат на малини.Ухае ми на едновремешните концентрати,които продаваха по магазините и се разреждаха с вода,за да станат сок.
Донесох го от Англия(защото ние тук си нямаме Дъ Боди Шоп на всеки ъгъл  Crazy ).Специално аз не съм впечатлена от душ геловете на марката и ако няма намаление или ако не са част от сет,не бих купила.Пенливи и ароматни без повече.
2. Alterna - мега,тотално любимата ми про марка за коса,за всички времена.Приключих втори спрей Bamboo Smooth Kendi Oil Dry oil mist.В темата за про грижите,не всички момичета харесаха спрея,но аз съм пристрастена и за последната година,няма къпане,при което да не съм го ползвала.3-4 пръскания на полуподсушена коса са достатъчни,комбинирам и с други финиши.Дава аромат,блясък,не омазнява,не отежнява косата,поприбира фриз(макар,че по тази линия имам по-сполучливи продукти).

Moisture Intense Oil creme от хайверената Caviar колекция.Имам цялата серия,която е за много суха коса и този при-уош не е звездата,в смисъл,че е стъпка,която може да се пропусне,а не,че е лош продукт.Ползва се преди шампоан,омазвам косата,изчаквам 10-на минути,след което отмивам и тогава продължавам с шампоан/балсам/маска или каквото ползвате.Прави косата като коприна,хлъзгава и разплетена още преди балсама.По време на сушене,помага да не се дърпа и поврежда косъма.Смятам да подновя,но не ми е наложащ.Ползвам друг тип серии,а и косата ми не е толкова суха вмомента.

Две мини х25 мл,подаръци към поръчка,на Caviar anti aging Replenishing Moisture milk leave in conditioner - мляко финиш за коса преди сушене.Много приятен крем,който ще купя в пълноразмерен вариант.
Caviar Repair Multi-Vitamin heat protection spray - отново финиш с витамини за коса(А,B6,B12,C,E) + биотин.Има за цел да подрани косъма,да го boost-не,също така предпазва при термична обработка.

3. Безсулфатни шампоан/балсам на марката OGX - Thick and Full Biotin&Collagen.Протеинова серия с биотин,витамини и колаген за заздравяване структурата на косъма,напомпва го и дава обем.Чак такъв обем,както обещава,не видях,но шампоана е нежен и много добре мие,без да премива.Балсама - предпочитам да е една идея по-мазен.Правят страхотен блясък,засега няма да подновя,но ще ги имам впредвид.

4.Lancôme
Крем за тяло Nutrix Royal Body за суха кожа - омекотява,хидратира,подхранва - наистина си върши работата.Формула,обогатена с Complex of Lipidéum,Royal Jelly,Shea Butter,Chestnut Peptides.Ухае точно така,както очаквам за крем за тяло,но предпочитам тези $35 да ги дам за боди масло на Ахава например.
Flash Bronzer leg gel е вторият продукт на Ланком от снимката.Не понасям бронзиращи продукти и всякакви такива,хвърлям.

5. сух шампоан на Batiste dry shampoo,за който всяка от нас е чувала/ползвала.И преди съм споменавала,че не съм фен на този тип шампоани,намирам ги за отбиване на номера.Щом косата е мръсна,миеш и това е,не замазваш проблема.Рядко ползвам,предимно 2-3 пръскания с цел освежаване.За мен не заместват миенето на косата.

# 384
  • Street of Dreams
Beautyholica, би ли описала косата си? Обмислям хайверената серия на Алтерна и се чудя дали ще е подходяща за мен. Peace

Шампоан и маска от серията So Pure на марката, известна по нашите ширини като Койне. Веднъж ползвани и чао от мен, отиват при приятелката с прекрасна коса, която ги ползва и ми ги препоръча. Шампоанът без сулфати ми направи направо рани на скалпа, беше направо болезнено и вечерта трябваше да се намажа с олио за лице, за да ми мине.  Tired Имам чувствителен скалп, но винаги съм си мислила, че е към сулфатите...А маската направи косата ми бухнала, което също не е търсен ефект.

# 385
Платинено руса,тънък,лесно накъсващ се косъм,но много коса като количество.Суха,най много обича протеини.Никога не съм имала косопад/пърхут,расте около 2см/месечно.

Коя хайверена серия? Те са няколко според търсен ефект.

# 386
  • Street of Dreams
Съвпада това, че моята също е много суха (в краищата) и също се чупи.
Търся нещо ново, което да се бори именно с това. На Алтерна имах нещо с бамбук, за cavier съм чувала , друг опит нямам...  Crazy

# 387
Две основни колекции имат - бамбуковата и хайверената,като всяка предлага различни серии(за обем,стилизиращи,за боядисана коса,хидратиращи и тн).Хайверите са по-успешни по мое мнение,с по-наситени формули.
Moisture ми е сред любимите,а при супер суха,като метла коса(зимните месеци или след боядисване с агресивна боя) - ползвам Moisture Intense и след 2-3 ползвания ме оправя.Цялата серия е толкова тежка и мазна,шампоана е като олио(но измива мн добре)а балсама дори не мога да го изстискам от тубичката,просто махам цялата капачка,като масло е.Тази мисля,че ще ти дойде много тежка и ще те сплеска.

# 388
# 389
  • Street of Dreams
Скрит текст:
Две основни колекции имат - бамбуковата и хайверената,като всяка предлага различни серии(за обем,стилизиращи,за боядисана коса,хидратиращи и тн).Хайверите са по-успешни по мое мнение,с по-наситени формули.
Moisture ми е сред любимите,а при супер суха,като метла коса(зимните месеци или след боядисване с агресивна боя) - ползвам Moisture Intense и след 2-3 ползвания ме оправя.Цялата серия е толкова тежка и мазна,шампоана е като олио(но измива мн добре)а балсама дори не мога да го изстискам от тубичката,просто махам цялата капачка,като масло е.Тази мисля,че ще ти дойде много тежка и ще те сплеска.

Мерси, беше ми полезно. Heart Eyes
Хем ми трябва много тежка артилерия за изрусените участъци, хем 10 см в тъмните корени косата има съвсем други нужди и там ще слегне и слепне. А моята си е тънка ( е то не може във всяко отношение да съм надарена Mr. Green) Единственото, което съм измислила е маската да е тежка / протеинова, а шампоанът от друга серия. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт