Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 3

• 197 952
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна

Хубав шампоан, не забелязах да обгрижва цвета повече от кой да е друг, но беше нежен към скалпа, правеше мека и ароматна пяна.

Никак не беше лош, дори ползването му ми беше доста приятно в по-сухите за кожата ми периоди. Ако все още се продава, защото ми се стори, че вече е неоткриваем, бих го купила пак след време.

Любим ми е и почти не оставам без него, за две години съм изхабила няколко опаковки и се надявам още дълго да е наличен.

Явно за моята боядисана коса био съставките на този лосион не вършат работа, косата ми не се разресва по-лесно след него, не я усещам по-здрава или еластична. Прехвърлих го на дъщеря ми, тя е къдрокоса и си го ползва с удоволствие.

# 391
  • на последния етаж
- много ми хареса тази маска, бих купила отново.
- поредното био разочарование. Колкото и да опитвам натуралната козметика явно не е за мен. Имам още една опаковка, която ще използвам, но едва ли ще купя отново.
- много добро попадение, хидратиращ и богат крем без да е тежък. Бих купила отново.

Тайга, не виждам снимките ти.

Последна редакция: пн, 07 ное 2016, 14:06 от Лита

# 392
  • Пловдив

Хареса ми кремчето. Хидратира кожата и попива бързо. Бих повторила Peace

Лек крем, нищо кой знае какво. А и без друго вече не се предлага.

За мен лично това е най-добрият сух шампоан, който съм ползвала досега. В момента ползвам на Batiste , но не ми харесва толкова. Единственият минус на Шаума-та е силният аромат.

Насочих се към тази серия на Лореал, след като започнах да си боядисвам косата с безамонячна боя. Към момента вече не ползвам химически бои, така че просто доизхабих балсама. Не бих казала, че съм усетила някакъв ефект на неувредената си коса.Чисто и просто не съм имала нужда от него.

# 393
  • USA, Steak State

Много лека формула, много ми хареса. Вероятно ще повторя.

# 394
  • Street of Dreams

Тази марка не ми е сред любимите, душ гелът беше пак някакъв подарък с цел да ме привлекат в магазина. Понеже имам много други, използвах за течен сапун за ръце в банята. Идеално си вършеше работата, без много да се пени, а ароматът е направо прекрасен. И както нямам високо мнение за Ив Роше, този крем се оказа един от мъничкото подходящи за мазната ми кожа - много, много съм доволна и пак ще го купя.

# 395
  • Canada
Тази мицеларна вода за мен се оказа абсолютна находка... за сваляне на грима от очите Mr. Green За цялото лице не ми допада. Ще я взема пак  Peace

Достоен заместник на Le volume, на далеч по прилична цена. Приключвам трета опаковка, още днес ще я подновя  Heart Eyes

Два цвята от тези, формулата остава голямата ми любов, особено за студените месеци  Heart Eyes

Още един любимец, страхотен  Heart Eyes

# 396
  • Варна

Това вероятно е най-хубавият продукт за тяло, който някога съм използвала. Ароматът, усещането върху кожата - всичко в него ми харесва. Попива бързо, не оставя мазен или лепкав слой. Идеално се отразява на раздразнена кожа, супер е след епилация. Само суперлативи ми хрумват Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И два душ-гела на Dove, аз добре се разбирам с тях:

# 397
Всичките им продукти за тяло са прекрасни.

Фонсе току що ми напомни,че и аз имам тази хвалена спирала на Ковъргълр,но все още не съм я отваряла.Купена преди - хм..3,4 месеца и тотално забравена. омг

# 398
  • София
Всичките им продукти за тяло са прекрасни.

Фонсе току що ми напомни,че и аз имам тази хвалена спирала на Ковъргълр,но все още не съм я отваряла.Купена преди - хм..3,4 месеца и тотално забравена. омг
От къде сте я купили тази спирала?

# 399
  • Canada
airamber, Бюти и аз живеем в САЩ/Канада, а тук марката я има във всяка дрогерия  Peace

Бюти, може в началото да е леко течен туша и да се наложи да я оставиш да отлежи няколко дни, но с времето се развива и държи чудесно  Flutter

# 400
# 401
  • на последния етаж
- не съм впечатлена. Едва ли бих повторила.
- нищо особено, не бих повторила.

# 402
Душ гел B.U.
Скрит текст:
Приятен, хубава пяна, ароматът не е натрапчив и тежък.

Душ гел Klorane
Скрит текст:
Свеж, хубава пяна, но нищо особено за цената си.

Душ олио Eucerin
Скрит текст:
Не ми хареса. Неприятен аромат, лоша пяна. Наистина после може да се мине без лосион за тяло, но като цяло ми беше неприятен. Дъщеря ми обаче го хареса и си го изхарчи.

Душ гелове на Yves Rocher
Скрит текст:
Тези ми харесаха повече от другите им серии, нямат химичен аромат, а са приятни.

Измиваща пяна за лице Elemis
Скрит текст:
Нежна, мирише много приятна, но не ми почистваше достатъчно. Би била идеална за суха кожа, но за нормална или смесена не. Идеална ми беше за след маски обаче. Много икономична.
Но помпичката й се скапа още първите седмици и трябваше ръчно да се връща. Не очаквах такова нещо от марка с претенции и висока цена  Stop

Маска за коса Garnier за боядисана коса
Скрит текст:
Много съм изненадана, приятно. Чудесен ефект имаше на моята коса, като действие се доближава до любимата ми на LOreal Professionnel Vitamino Color  Simple Smile

Ексфолианти за лице Refan и Beauty Formulas
Скрит текст:
Хубави са и двата, но от втория са по-доволна, частичките са по-големи и е с по-меко действие. Видях го тук из темите, но определено не очаквах да е толкова добър предвид цената Peace
Този на Refan е доста течен.

Крем за лице Korres
Скрит текст:
Не ми хареса. Тежък ми дойде, въпреки че се водеше за комбинирана кожа. Измазах го на шията, за там всички са ми идеални  Mr. Green

Околоочен Lierac
Скрит текст:
Единствената ми забележка е, че е малко по-гъст отколкото предпочитам, но иначе е чудесно кремче. Нямам някакви големи проблеми, затова и нямаше как да проверя за магическо действие, но като цяло е много комфортен. Не знам защо тази марка я заобикалях досега, но възбуди интереса ми, взех и един за лице, но още не му е дошъл ред Laughing

Нощен Skincode Exclusive Cellular
Скрит текст:
Любима марка за лице, всичко, което съм пробвала е просто чудесно  Heart Eyes
Този е лек и много хубаво попива, прекрасен аромат, кожата става кадифена.

Термично мляко Kerastase Ciment Thermique
Скрит текст:
Любим продукт за коса, ще почина обаче малко от него, защото сякаш косата свикна и вече няма това видимо действие като преди.

# 403
  • Варна

Аз ползвах този крем в опаковка от 30 мл. За жалост, това е поредната ми несполучлива покупка от Madara и щом изхабя наличните продукти, надали скоро ще купя други. Въпреки че според описанията кремът е регенериращ, аз го чувствах изсушаващ иначе далеч не сухата ми кожа, след употребата му не открих какво да е разлика в положителна посока, напротив. След няколко опита, просто го доизхабих върху врата и деколтето.

Много харесвам Натура Сиберика, мисля, че всичко тяхно, което съм опитала до момента, ме е оставило с приятни впечатления и съжалявам, че не са по-лесно достъпни, както и че в България се намират броени артикули от иначе огромното им разнообразие. Конкретно тази маска е не особено гъста, лесна за нанасяне, но върху лицето се усеща леко мазна, не като само хидратиращите. Оставяла съм я да стои и повече от оказаното на опаковката време - няма раздразване, няма зачервявания. След нея лицето е по-меко и ако не я ползвах през твърде големи интервали, сигурно щях да забележа и други подобрения. Ще я търся и купя пак.

# 404
  • sofiq

Започвам първо с продуктите за коса:
Отляво първо е спрей-лосион за коса с хинин и женшен,след него хининова вода.Първия лосион купих за първи път,но няма да повторя,не видях никакъв ефект от него.
Хининовата вода е поредната която изразходвам,не мога да кажа,че върши чудеса,но не омазнява и сякаш помага за укрепването на косата.
Третия продукт отново е на Милва-маска за коса с хинин-доста течна като консистенция.Тази маска ползвах само в корените ,за дължините ми идва лека и недостатъчно хидратираща.
Последния продукт е на Давинес -маска за коса,това е една от най-добрите маски които съм пробвала.Нанасях я само по дължините,резултата след нея беше много мека хидратирана коса с бялсък,определено ще купя пак.

родукти за лице :
тук всички са мини или травъл размери...любимите ми размери Simple Smile

отляво надясно
Singuladerm - Xpert Collageneur, Противо стареещ крем за лице със стягащ ефект - 5ml - това беше напълно непозната за мен марка,крема е доста приятен,плътен,но попива бързо и не оставя мазен слой,усещането е сякаш е "нахранил"кожата много добре .Определено ми хареса,но за съжаление цената е доста висока 50 мл-около 140 лв.
Втория е galenic cauterets elixir matifiant 3ml.- също продукт който много ми хареса,той е за проблемна кожа и наистина точно както обещава за 5 дни доста се изчисти кожата.
Третия galenic argane нощен крем за суха кожа 15 мл.- тъй като е за суха кожа го употребих за врата и деколтето
четвъртия galenic експресна хидратираща маска 15мл. - от нея съм изхабила няколко опаковки,много я харесвам ,чудесно е че може да се ползва и за зоната около очите,където най-много имам нужда от хидратация.
петия estee lauder advanced time zone eye cream 5мл.- много приятел лек крем,хареса ми,но аз предпочитам по - богати и тежки кремове за зоната около очите.
шестия estee lauder night wear plus нощен15мл. - много ми хареса ,много лек крем,попива незабавно има свеж аромат,хидратира добре.

Първия продукт от ляво е масло за тяло на Делия - един от най-ужасните на които съм попадала,така и не успях да го изхабя до край.Много особена консистенция,след нанасяне попива бавно и оставя много лепкав и неприятен слой,Над половината е ,но отива в боклука.
Втория uriage gyn phy 50мл. - почистващ интимен гел,хареса ми бих купила отново
третия revive крем за ръце 50мл.-много харесвам продуктите на марката и този крем не прави изключение-лек крем,попива много бързо и прави сухата кожа на ръцете мека,бих купила отново.

Продукта в ляво е ролка против изпотяване mitchum,,поръчах го след много положителни отзиви във интернет от него.За съжаление не съм доволна и няма да повторя покупката.
До него дезодорант BU,малка опаковка удобна за носене в чантата,на този етап не бих повторила,на съвсем друга вълна аромати съм.

Последните продукти,маска за лице Хималая с ниим- харесвам тази маска,много е подходяща за мазна и проблемна кожа.
Последния продукт е колагенова маска за лице под формата на готови тампончета ,в пакета са 30 бр. ,тоест по едно за око достатъчни за 15 маски на двете очи.Държах опаковката  в хладилник и ползвах когато искам моментално освежаване на зоната около очите.Хареса ми бих повторила покупката.

Скрит текст:
Подробно за всеки продукт :
http://tediata.blogspot.bg/2016/11/empties-vol2.html

Последна редакция: пн, 21 ное 2016, 11:34 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт