Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 3

• 197 915
  • 727
  •   1
Отговори
# 525

Batiste dry shampoo Tropical - за сухия шампоан се е писало много и няма да повтарям.Добър продукт,макар да не съм голям фен на точно този тип продукти за коса.Винаги имам един под ръка,за когато ми трябва експресно освежаване на косата,но няколко часа по-късно винаги я измивам.

Seba Med - интимен гел.Не беше лош,а пенлив,не дразни кожата,не предизвиква щипане.Ползвала съм и по-добри.
La roche Posay eau micellaire - 100 ml за $7.Ако не ми трябваше за пътуване,никога не бих купила.Като мицеларна вода - нищо особено.Например,тази на Виши се справяше по-добре с очен грим.

La roche Posay Rosaliac cc cream - Не мисля,че бих купила повторно сс крема.Ухае приятно,има СПФ 30,оцветява кожата все едно нося ФДТ и трябва да се нанася по малко.Иначе част от крема не попива или стои на петна.На мен ми идва леко оранживеещ и определено не е най-доброто за моята кожа,ако търся изравняване на тена.

Clinique repairwear anti-gravity eye cream - В началото крема ми допадна.Мазен,гъст,добре хидратиращ сухия околоочен контур.След известно време употреба,започна да ми щипе в първите минути на нанасяне.Изразходих го,не с особен възторг и не мисля да купувам повторно.И преди съм казвала,за мен Клиник са химия,химия и пак химия.Изключително агресивна бяла козметика и няма един тяхен продукт,от който да съм си казала "уау,това е мега добро".

Clinique 7 day scrub cream rinse off formula - Отново при Клиник,този път скраб за лице.От едната баня в другата и така една година го разнасях,докато най-накрая го изхабих.Ухае(не знам защо Клиник са решили да не ползват аромати при бялата им козметика,за да ги направят поне малко по-атрактивни в очите ми) химично,не усещам кожата си ексфолиирана и почистена по-добре от който и да е почистващ гел.Има много по-добри скрабове на пазара и специално този не ви го препоръчвам.Самите частици почти не се усещат и имах чувство,че само мажа крем,който даже не се пени.

Garnier Ultra Lift anti wrinkle firming night cream - Нощен,анти-бръчков крем.Нямам спомен да съм го купувала и подозирам,че е бил в някоя бюти кутия.Измазах го на врата и деколтето.Нямам кой знае какво мнение за крема - попива,не прави кир ефект,има консистенция между крем и гел.Ухае ужасно нетърпимо и затова го държах по далеч от носа ми.

Lancôme Génifique yeux - или както аз си го наричам "бурканчето".Поредно купуван и ползван.Много ми е любим,особено в летните месеци.Бръчки нямам(по повод това,че няколко момичета тук се оплакаха,че нямал ефект върху тях),но при мен се получава една много приятна хидратация,също така и освежаване без да ползвам тежки,мазни кремове.

Lancôme Advanced Génifique concentré activateur jeunesse - Не съм впечатлена,от единия шкаф,в другия и така подмятан 2 години,докато най-накрая го изхвърлям.Може би и преди съм споменавала в темата,но вече ми писна да се насилвам да харесам нещо и да му давам 100 шанса.Може би проблема е в мен,че кожата ми не реагира на серуми.За серум разбирам - силно концентрирана формула,която атакува даден проблем (или слънчеви петна,или бръчки,или неравен тен),а при мен е просто като база за крем.Много рядко си харесвам такъв,сякаш не са ефикасни при мен(което не ме спира да експериментирам непрекъснато,в търсене на Серума на живота ми).
Специално на Женифик ми харесва това,че идва с пипетка и дозирането е повече от елементарно и лесно.Идва в масивен,стъклен контейнер - не е практично.

AHAVA - най-ползваната ми марка за бяла козметика(то си и личи на снимката).
Три крема за очи,1 крем за крака(купуван за пореден път),2 крема за лице(Ahava time to hydrate night replenisher ми е мега любим,препоръчвам - хидратация,мека,напоена,избистрена кожа,ухае парфюмно),1 серум за околоочен контур Dead sea osmoter ye concentrate(с него/без него - все тази,бях изненадана,че има продукт на Ахава,който до такава степен да не ме впечатли).Също така мини почистваща маска и мини крем за ръце(и двете ги имам в пълен размер и са добри продукти).За мен продуктите им са на ниво,заслужават си цените и вниманието.Обогатени формули,приятни аромати,дават резултат.

# 526
  • на последния етаж
- много хубав ексфолиант, бих купила отново.
- нищо особено, не бих повторила.

# 527
Лита, ексфолианта откъде си го взимала?  bouquet

# 528
  • на последния етаж
От Feelunique. Simple Smile

# 529
  • Хасково

Доволна съм от шампоана , върши си работата

Уникален аромат Heart Имам още 1 , супер хидратиращ

Не лош душ гел , купувала съм го за 0,70 евро от намаленията във Франция на Сефора . Мирише доста приятно

Добре се пенеше , но се разкъса на малки парченца и го хвърлям. Икономичен е

От години ползвам Рекосана , доволна съм .

Перфектен, много покривен! Трябва да отида да си купя нов  Hug

# 530
  • При децата ми
Не е много по темата, но за какво ползвате камуфлажа на "Catrice"?

# 531
  • USA, Steak State

Много добре почиства, но ми се струва, че ми изсушаваше малко и ще се ориентирам към друг измиващ продукт следащият път.

# 532
  • Варна

Бочко, шампоан за коса и тяло с лайка и липа - идеален за деца и почистване на четки за грим Simple Smile Новата опаковка е купена.

Balea, крем за ръце в малка опаковка от 30 мл - има доста силен, но приятен за мен аромат. Хидратира прилично, но краткотрайно. По-скоро ми харесваше, а е и много удобен за разнасяне в чанта.

The Body Shop, Satsuma Body Puree - като усещане върху кожата ми харесваше, хидратира мигновено, не оставя неприятен слой. Но ми се стори доста неикономичен, а ароматът за мен е крайно химичен и изобщо не ми хареса. Не бих повторила, а продуктите на марката продължават да не ме очароват.

Ahava, крем за ръце - плътен и като цяло много хубав крем. Доста време след намазване, все още усещах ръцете си меки и подхранени, независимо дали вече съм ги измила или не. Ароматът е ненужно силен и остава безкрайно дълго.

Alverde, масло за тяло за суха кожа - част от лимитиран комплект и наистина добро попадение. С гъста, дори твърда консистенция, но веднага се стапя върху тялото и се разнася лесно. Дълго време след нанасяне, чувствах кожата хидратирана, много съм доволна.

Alteya Organics, флорална вода от бяла роза - един продукт, който много често купувам и е сред най-любимите ми от марката. Използвах вместо тоник, както и при приготвянето на маски. Ще купя пак съвсем скоро.

L`Oreal, хидратиращ крем за суха и чувствителна коса - предимно него ползвах през януари - март върху серум и нямам никакви забележки. Чудесно се отразяваше на моята не суха, но пък чувствителна и капризна кожа, държеше се отлично в големите студове, омекотяваше и предпазваше лицето. Дори аромътът е приятен и ненатрапчив - нещо, което не може да се каже често за бялата козметика на Лореал.

Bourjois Healthy Mix, само изпробван от мен и отива при приятелка, защото ми е твърде тъмен. Иначе ми хареса като разнасяне и усещане и бих потърсила по-подходящ нюанс.

Avril, био ББ крем със сертификат от Ecocert, който изхвърлям след три-четири ползвания, тъй като оксидира и омазява кожата ми. Покритието му е леко, в съставя има включени доста масла, но това се оказа недостатъчно, за да го харесам.

Lanvin Marry Me Confettis, след две години се разделям с този парфюм. Честно, изобщо няма да ми липсва - някак лигаво-скучен е, нищо в него не впечатлява, не се запомня нито с трайност, нито с развитие. Не бих го купила отново.

# 533
  • на последния етаж
- много хубав серум, отлична хидратация. Ще купя със сигурност отново, само да изразходя част от запасите.  Mr. Green

# 534
  • USA, Steak State
Изненадана съм от качестовото на шампоана.
Струва ми се всичко за боядисана коса би било подходящо за ежедневна употреба поради простата причина, че продуктите имат повече подхранващи продукти от тези, които са за нормална коса.

# 535
  • Седмото небе
Дневните ми продукти:

Пяната и хидр.лосион ще подновя със сигурност,към базата съм със смесени чувства на този етап ще доизразходя Метеоритната.
 Хъни смайл лифт(най-любимият ми продукт евър!!!) е вече подновен с трети поред Blush
 Крема за очи,ако още се произвеждаше бих повторила. Да се бях запасила навреме,но... На този поне ще му доизползвам коректора под горното капаче. В комбинация бяха невероятни Tired

Митик Ойл крема добре,че беше малко количество и от размяна. Много го мъчих и не! На суха,на влажна коса,по малко и много,никак не стана. Поне се доубедих,че моята коса никак не понася кремообразни продукти без измиване. Виж спрейовете са друго нещо!
 Шампоанааа...Ако нямаше сулфати бих взела голяма бутилка. Много ми хареса-не скърцаща,гладка,мека коса с чуден аромат. Но пък някой ден, когато и запасите намалеят,може и да се замисля за пълноразмерен продукт.
  Кератина го обожавам и е вече подновен,с розовия серум няма да повторя. Нито блясък толкова,нито аромат,нито мекота.

Нощните ми продукти:

Мицеларната вода стандартната не ме впечатли, предпочитам зелената до нея. Щракнах вече подновената пълна,че празната отиде на боклука.
 Гела има малко на дъното,но вече е заместен с нова 200 мл бутилка на добра цена.
 Крем-гелчето беше добро,доста бързо елиминираше несъвършенства. Но замених с подобен продукт на SVR.

# 536
  • на последния етаж
- поредна опаковка. Новата вече е започната.
- страхотен, ще купя отново.

# 537
  • Варна

Alverde, лосион за тяло с аромат на карамел - хубав лосион, който овлажнява доста прилично. Попива малко по-бавно, отколкото ми се ще, но не е нищо фатално.

+ още един, за който мнението ми е същото

Korres, лосион с бергамот и круша - отдавна продукт за тяло не ми беше харесвал толкова много Heart Eyes Прекрасен аромат, бързо попиване, кожата става кадифена, а ефектът се задържа дълго. Трябва да пробвам друг от серията.

L`Occitane, богат лосион с масло от шеа - дълго време исках да го пробвам, а когато пристигна имаше силна гранясала миризма Sad Разбира се, не го използвах и опаковката е пълна.

Balea, крем за ръце с урея - доволна съм, за пореден път го купувам, а имам и голяма опаковка.

Bioderma, крем за ръце - най-любимият ми, по-добър от него все още не съм открила и постоянно го поръчвам/купувам.

Rexona - нищо инвизибъл не открих в този спрей, въпреки името му, напротив - оставя бели следи и още как. Няма да го купувам повече.

Ziaja, душ гел от комплект, с аромат на кола. На мен не ми беше особено приятен, защото не обичам напитката и ароматът ѝ, но дъщеря ми го изхаби с удоволствие. Иначе е нежен към кожата, нямам оплаквания в това отношение.

Ексфолиант за тяло на Organic Shop, белгийски шоколад - ниска цена, добро качество, естествени съставки. Каквото съм ползвала на марката, все ми е харесало и тук пак нямаше разочарования. Продуктът не е много икономичен, но аз икономичен ексфолиант не съм срещала все още. Имам купени още два.

Шампоан Schwarzkopf Essence Ultime - и той е изразходван предимно от дъщеря ми, но аз също го пробвах няколко пъти и смятам, че е наистина добър. Измива нежно, не дразни скалпа и ароматът се задържа доста дълго.

Eucerin, тоник за лице за мазна и проблемна кожа - твърде агресивен за мен, дори не знам как се е озовал вкъщи.

Съвсем същото мога да напиша и за гела на Bioderma, но него съм ползвала по-рано, харесваше ми и се отразяваше отлично на лицето ми, а сега веднага след него чувствам кожата пресушена и ми е некомфортно да го ползвам.

Маслен серум на Zoya goes pretty, който съдържа масла от арган, шипка и камелия - рол-он опаковката изобщо не ми беше удобна, въпреки че очаквах точно обратното. Ползвах го вечер, тежичък е, попива бавно, но сутрин се събуждах с много меко лице и бистър тен. Доволна съм от резултатите и поръчах подобен, но шишенцето му е с капкомер.

L`Oreal Nutri Gold, нощна крем-маска - с доста силен аромат е, с плътна консистенция и оставя върху лицето малко лепкав слой. Но пък ми беше удобна употребата, защото не се вълнувах от миене - отстранявах чак на сутринта и толкова, лесно и приятно.

Лавандулова вода на Дамасцена - винаги имам флорална вода под ръка, най-често розова или лавандулова. Тази не е лоша, но предпочитам продуктите на Алтея Органикс.

Руж Clinique в цвят Plum Pop - много си го харесвах, но синът ми успя да го изпусне така, че едновременно раздроби съдържанието на частици и счупи механизмът на затваряне, така че реално вече нямам кутийка, а капак и долна част. Абсурд да го съхранявам в този му вид.

Спирала Collistar Shock - една от най-лошите, които съм ползвала напоследък. Слепва миглите, не придава никакъв обем, никаква извивка, напротив. На всичкото отгоре и леко се рони, което с дрогерийни спирали не ми се случва. Нямам никакво желание да пробвам други от марката, въпреки че уж са хубави.

# 538
Тайга , изненадана съм за L`Occitane, година наред ползвам техните лосиони и маслото им с бадем за тяло, някои имат слаб деликатен аромат, други въобще не миришат,такова нещо не ми се е случвало, не че не съм доволна, но ми се иска и други неща да опитам.Да не е бил с изтекъл срок на годност.
Макар че си има химия в тях някаква според мен, щото винаги имам няколко отворени неща и са ми седели дълго време отворени и не се развалят като друга натурална или органична козметика
От техните продукти само от серума с безсмъртниче не съм доволна - ето този
http://bg.loccitane.com/%D1%81%D0%BA%D1%8A%D0%BF%D0%BE%D1%86%D0% … 48496.htm#s=53188
Нито попива, омазнява, пробвах няколко път ида му дава шанс, но не би замина си в кофата

# 539
  • Street of Dreams

Най-вляво е ароматизаторът за дома на Ритуалс - Green Cardamom. Бях го избрала за наша съфорумка, но така и не стигна до нея. Постоянно купувам такива и Ритуалс стоят най-напред в избора ми. Този конкретно мирише деликатно, едва уловимо, но много оригинално и свежо. Размер за банята.

Сух шампоан CoLab Paradise. Използвам сухи шампоани редовно, защото тънката ми коса иначе бързо губи обем и слепва надолу. Пръскам на чиста коса и за мен са откритие, макар да има много кофти такива на пазара. Този мирише прекрасно и съм доволна от резултата, защото косата остава подвижна и лесна за разресване, не се матира прекалено и все още има блясък. Всичко е и до количество, естествено.

Vichy Aqualia Thermal мини крем за лице. За лицето ми идва тежък, като повечето кремове, но кожата на шията и деколтето ми го изпиваше. Там винаги използвам по-мазни кремове.

Yves Rocher Sebo Vegetal
Zero Blemish - за моята, както казах, капризна кожа е нямало досега по-хубав крем. Той не само хидратира, омекотява и попива много бързо, просто освежава както никой друг крем. Ако не държах на екстри като превенция, спф и подобни, щях само него да използвам.

BudniCare кремче за крака против загрубяла кожа. Нямам такава, но ми го похвалиха и реших да си го купя. Доволна, но и без него мога.

Масло от чаено дърво - единственото нещо, което има видими резултати като свиване на порите и избистряне на тена. Щипе, пари на очите  и мирише много интензивно, пенетрантно. Изразходих го за нула време и пак ще си купя.

John Frieda 7-дневен обем - бях много доволна. Всеки косъ сякаш беше ламиниран, в обвивка, която го прави дебел, лъскав, подвижен и лесен за фризиране. Бях го купила преди много време и изведнъж сякаш действието намаля, бях спряла употребата му за дълго. Хубав продукт, в този си вид вече не се продава, но зърнах нещо подобно и бих пробвала.

Фитовал -шампоан против косопад - действа, но е леката артилерия.

Проби от шампоан и балсам на Rauch - натурална козметика. Останах очарована - косата става лека и пухкава, много приятна на допир, оставят усещане за чистота и миришат на лайка. Бих купила в пълен размер.

Общи условия

Активация на акаунт