Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 3

• 197 914
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
  • Street of Dreams
Забравих най-важното - най-красивото червило, което съм виждала и имала и първото в живота ми, на което виждам края (при това количество, което имам). Guerlain Rouge Automatic 263 A La Parisienne. Розово-червено с прекрасни отблясъци, едновременно ярко и изискано, едновременно наситено и прозрачно, абе голяма любов. И скъп спомен - купих си го преди 3 години във Венеция и винаги ми е създавало страхотно, някак празнично настроение. С голяма мъка установих, че вече серията никъде я няма. Ако някой случайно я срещне някъде, ще съм му много благодарна. Heart Eyes Може и някакъв дубликат.

# 541
  • Canada
Марката е канадска и имат много сполучливи продукти. Ползвам в момента хидратиращ лосион за лице, имам и крем за ръце. Лифт-кремът ми пасна отлично и ще го повторя нататък. Любопитна съм и ще пробвам и други техни неща  Peace

Вече е подновен  Heart Eyes

С удоволствие бих я ползвала пак  Heart Eyes

Още един абсолютен любимец  Heart Eyes

# 542
  • Седмото небе
По принцип се радвам да виждам дъна. Обаче за това ми иде да заплача от мъка.
https://www.zlatnaribka.com/living-proof/style-stilizirashti-liv … aight-spray-54-ml
Любим и незаменим!!! Ако не го намеря скоро и наистина​ са го спрели,ще се поболея от мъка!!!
Скрит текст:
Ако някоя от вас мили дами го има излишен,без значение малкия или големия спрей,съм готова на много неща,за да го получа Blush Mr. Green

# 543
Толкова ли добра работа върши? Сподели повече  bouquet

# 544
  • Варна
За трети път го купувам.
Голяма любов   Heart Eyes
http://www.alteyaorganics.bg/bio-products/lice/eye-serum-10ml/

Това е другата ми голяма любов и скоро и него ще подновя
http://www.alteyaorganics.bg/bio-products/lice/face-serum-20-ml/

# 545
  • Седмото небе
 Дано другите не са против,Showgirls Peace
Най-леката, приятна и лесна за ползване термозащита. Почти винаги ползвах след Л2(на влажна коса) и този спрей на полусуха,преди пресата. Стигна ми за доста дълго време за мое учудване. Наистина от миене до миене (при мен през 3 дни) по дължината се запазваха изправянето и блясъка. Нямам изтощаване в крайчетата. Единствено минус му е силния аромат, който се усеща,но само докато се пръска,после бързо изчезва. Изобщо любим до безобразие ми стана Mr. Green Чак не ми се иска да го измия тази вечер. Че вече няма hahaha Joy
 Надявам се да съм била полезна Peace Ако модератор сметне поста ми за нарушение да ме замете Rolling Eyes

# 546
Защо поста ти да е неуместен ?  newsm78
Тук се дава крайното впечатление от приключените продукти. Иначе какъв е смисъла от темата

# 547
Foncé, за измиващия Yoghurt of Bulgaria - с каква кожа си? Става ли за нормална към мазна?

От мен Сет 1 - душ гелчета:
Скрит текст:
От всички съм доволна с изключение на този на Uriage.
Взех го уж като измиваш за лице, но не ми понесе, с нормална кожа съм. Не измиваше достатъчно. За суха кожа може би ще е ок. После го пробвах за тяло. В началото ароматът ми се струваше божествен, но е много силен и омръзна.
В крайна сметка дъщеря ми откри случайно, че е идеален за шампоан  hahaha с подходящ балсам стои доста прилично. Но предвид силния аромат ще пропусна бъдещи покупки  Stop

Сет 2 - лице и тяло
Скрит текст:
Мицеларната вода на Гарние така и не я изхарчих до времето на трайността. Като цяло беше ок, хубаво почиства, не дразни кожа и очи, но като е без аромат все я заобикалях.

Кремчето на Биодерма е много добро за проблемна млада кожа или мазни участъци Peace

Околоочния на Себамед много ми допадна. Но нямам големи проблеми, затова не мога да кажа колко е ефикасен при проблеми.

Фитокод - нещо не ми понасят кремовете им. Силен, не особено приятен аромат, не виждам никакво действие, и ми правят проблемни участъци по брадичката.

Олио за кожички Мack's - нищо особено, освен че мирише хубаво, 3 вида взех, но няма да повторя, не омекотява достатъчно.

Ексфолираща пяна за баня портокал & бадем Yves Rocher - хубав аромат, добра пяна, ексфолираш ефект не видях, но е много приятна. Бях я забутала и забравила, та не успях да я доизползвам, но като цяло ще продължавам да ползвам продуктите им за баня, добри са Peace

Сет 3 - коса:
Скрит текст:
Шампоан и балсам Wella Professionals Enrich - доволна, пак ще се купуват някой ден. Но ще редувам с други, защото косата привиква. Много добро съотношение м/у качество и цена.

Шампоанът на Лореал профешанъл не ми направи особено впечатление, харесвам Митик Оил-а, Витамино колор и др. серии, но тази ще пропусна в бъдеще.

Цимента на Керастаз - бях му голям фен, но имам чувството, че като минаха на новата опаковка го развалиха Rolling Eyes счупи ми се и винта още в началото и се наложи да го прехвърлям в друга опаковка.

Green Pharmacy шампоан против косопад - беше подарък на мъжа ми, на мен ми миришеше неприятно, чак се учудих като видях, че го е изхарчил. Той няма особени проблеми с косопад, но сякаш наистина му се отрази добре  Peace

И последно Сет 4 - дезодоранти
Скрит текст:
Доволни от всички, ще се купуват пак  Simple Smile

# 548
  • Canada
Foncé, за измиващия Yoghurt of Bulgaria - с каква кожа си? Става ли за нормална към мазна?

Човече, маската е показаното от мен Hug Гелът съм го ползвала много отдавна и нямам спомен, но не мисля че беше агресивен  Flutter

# 549
О, да, моя грешка  Blush хвърлила съм око, ще се пробват Simple Smile

# 550

1. L'oreal Pure Resource почистващ ш-н за нормална към мазна коса - първоначално нито една от тийнейджърките ми не го хареса, но в последствие едната се влюби в него и го изхаби до капка; предполагам, че ще го взема отново след време

2. Rivana етерично масло от лавандула - нищо лошо не мога да кажа освен, че заради предишен опит съм много предубедена към българските масла и предпочитам да купувам други

3. Felce Azzurra душ-гел с класичекия им аромат - любим ми е Heart Exl, ще го купувам отново и отново /тази не е първата ми опаковка, за експеримента конкретната купих от Албания, няма разлика с продукта, купен у нас/

4. La Roche Posay мицеларна пяна за чувствителна коса - не бих купила пълноразмерен продукт, не ми хареса достатъчно

5. Creighton Argan Smooth дълбоко овлажняващ б-м - слабичък за моята боядисана коса, изхаби го една от русалките ми, защото е с много дълга коса и доста сухи крайчета, за нея беше перфектен

6. Lumene Bright Now 360 Eye Treatment - любим околоочен; всичко му е идеално освен, че в тубата сигурно е останал 1/4 от крема заради помпата; ще го срежа и сигурно ще го ползвам още 2 месеца Smiley

имам още може би толкова празни опаковки, но не ми се пише сега, след няколко дни, когато пак ми дойде музата Satisfied

# 551
  • Пловдив
Малко неща и от мен:

1. Kerastase Christalliste Шампоан - беше ми подарък заедно с маската от серията. Не бих го купила сама. Не виждам нищо кой знае какво в шампоана, че да си струва парите. Да, прави косата лека и ефирна, но това го постигат доста други продукти, които са по-икономични от към цена. Все пак се радвам, че го ползвах, за да знам, че това не е за мен. Отне ми над година да го изхабя Laughing

2. Dove рол он - приятен. Като повечето от ценовия си клас, не го запомних с нищо особено.

3. Batiste сух шампоан - вече съм взела нова опаковка. Използвам си ги на втория /третия ден от измиването и съм доволна за закрепване на положението Mr. Green

4. Ампули против косопад - нали съм си инат, изхабих втора опаковка, за да видя дали все пак ще има някакъв ефект. Нямаше Mr. Green Падат си същия брой косми, затова приключвам с тази козметика и се връщам към профи продуктите.

Имам още няколко продукта, на които ще им видя дъната тази седмица, но обичам да пиша след пълно приключване Laughing

# 552
2. Rivana етерично масло от лавандула - нищо лошо не мога да кажа освен, че заради предишен опит съм много предубедена към българските масла и предпочитам да купувам други
Етерични масла купувам често от техните, комбинираните масла за ароматерапия много ми допадат. През зимния сезон ми заминава поне едно шишенце от анти-грипното - наскоро поднових.

За козметични цели съм им ползвала какаовото, което много ми допадна, а също и бадемовото, но при него с времето се появи дъх на пластмаса - предполагам качеството на опаковката не е добро. Като цяло за базови се придържам към Зоя..

# 553
Пух, благодаря!  bouquet

Нямам как да кажа и една лоша дума за тези продукти  Heart Eyes

1. The Body Shop душ-крем с бразилски орех - фантастичен аромат и удоволствие в банята

2. Ziaja душ-гел с аромат на дъвка - любима серия на малката ми дъщеря; с атопична кожа е и след като се изрина и от предписите от дерматолог измиващи гелове на ла рош и биодерма, не желае да смени тези на жая - от тях кожата й е идеално състояние независимо от силния аромат

3. Dove Split Ends Rescue Leave-in Hair Therapy - много приятен финиш, само трябва косата да е подходящото състояние - не прави чудеса, но е доста по-хидратиращ от много други; харесвам го повече от други подобни професионални продукти

4. SNB Professional скраб за крака с бадемови стърготини - използвах го за цялото тяло, продукт с бадемово масло, който прави кожата нежна и гладка, с добър пилинг ефект и спестяващ лосиона за тяло след душ

# 554
  • Варна
коса:

Шампоан Schwarzkopf Bonacure Volume Boost - първоначално нямах никакви оплаквания, но косата ми твърде бързо свикна с него, а малко след средата забелязах и че предизвиква дразнене на скалпа ми. За по-добър обем на него никога не съм разчитала, естествено.

Балсам Schwarzkopf Essence за руси коси - пореден продукт от тази дрогерийна серия, който ползвам и който доста харесвам. Като цяло напоследък не купувам балсами, защото боядисвам косата си всеки месец, доста третирана е и ѝ трябва по-сериозна грижа. Този беше сред старите залежи, но съотношението цена - качество е добро.

L`Oreal Magic Touch - не ми е първа любов този спрей, труден е за употреба, цапа, покритието му е неравномерно; но все още не съм му намерила алтернатива, затова продължавам да го купувам. Видях, че Syoss са пуснали свой вариант в продажба, скоро и тях ще пробвам.

От мострите на Alterna не разбрах нищо, освен, че и шампоанът, и балсамът имат страхотен аромат. Количеството беше твърде недостатъчно, за да натрупам каквито и да е впечатления.

Ампула на Matrix за силно изтощена коса - струваше ми се, че никога няма да я отмия, доста ме затрудни. Дали има резултат от нея - не знам, ще трябва по-продължителна употреба.

Маска за суха коса на ziaja - харесвам какаовата на марката, затова купих и тази. Смятам, че двете не се различават особено, само ароматите са различни.

лице:

Измиващ крем за зряла кожа Nonique - деликатен и щадящ, не се справя с грим. Ползвах го сутрин и в тази си роля ми допадна.

Мицеларен гел на L`Oreal за околоочната област - много съм доволна, изобщо не изсушава контура, чисти с лекота спирала и остатъците от нея. Определено си заслужава да бъде купен пак.

Разни мостри от Alteya Organics, които получих с поръчка. Всичките са на продукти, които вече познавам, харесвам и ползвам. Не мога да кажа същото обаче за крема против бръчки с арган и амарант на Dr.Scheller - много, много се радвам, че успях да тествам, благодарение на една месечна кутия, защото от време на време имам био включвания и не се знае кога щеше да ми хрумне да купя този крем. А той е най-тежкият, омазняващ и неприятен, който помня да съм срещала. Нямах търпение да го измия.

тяло:

Прелестен душ гел от Vivre Naturel, българска марка, за която не бях чувала и която тепърва ще представя нови продукти на пазара. Душ гелът има невероятен люляков аромат, изключително естествен Heart Eyes По време на едно пътуване се оказа, че съм забравила измиващия си гел за лице и тъй като посочения състав на този душ гел ми се стори доста щадящ, го преквалифицирах. Никакви раздразнения, никаква сухота, никакви проблеми с лицето ми.

Балсам от Alteya Organics за цялото тяло - попива малко бавно, но ако се нанасе на влажна кожа, не е проблем. Много ми хареса за след епилация, както и като балсам за устни.

Общи условия

Активация на акаунт