Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 3

• 197 911
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
  • на последния етаж
- не съм впечатлена от тази маска. Мисля, че няма да купя отново.
- много хубав стик в страхотен пролетен цвят. Бих купила отново.

# 556
  • Варна
Почти цяла зима го ползвах,днес го приключих тотално.Добре се справя с атопичната ми кожа .Зимата съм с ужасна люспеща се кожа и този лосион овладя положението.Има лек мирис на мляко . Отново ще го взема следващата зима.
Маската е доста гъста и не ми хаесва аромата и .Изхабих я ,но няма да повторя .Определено маската на Ейвън с глината ми е по приятна и на усещане и на аромат.

Това кремче е доста бюджетно ,ефект не видях разбира се ,но имам навика да не пропускам околоочен крем да нанасям сутрин и вечер .Постоянно ги сменям като марки.....Така ,че отзиви нямам особенни....

# 557
  • Варна
Приятно кремче,мирище много хубаво ,но не ми хидратира достатъчно кожата  Confused

# 558
  • на последния етаж
- хареса ми този топ лак, но като че ли малко бързо се сгъсти. Все пак бих купила отново.
- харесвам този аромат, вече започнах новия флакон.

# 559

лошите впечатления:

1. Душ-гел на Ив Роше с люляков аромат - не съм впечатлена, едва ли бих взела подобен продукт на марката отново
2. Ла Рош Липикар измиващ крем - аз не го харесвам, едната ми дъщеря се изрина от него, но половинът го ползва "защото докторът е казал така" независимо, че и на него не му допада; поредна опаковка е
3. Детол душ-гел с аромат на смокини - изхвърлям го пълен - ужасно слузесто и силно ароматизирано нещо, за нищо не става

хубавите впечатления:

1. Балеа ш-н за обем - много приятен ш-н, девойките го ползваха
2. Пантен хидратиращ б-м - любимият ми дрогериен б-м
3. Шварцкопф 3Д ш-н за мъже против пърхот - половинът е доволен от него, удържа без пърхот докато изхаби бутилката, не като при други подобни продукти - само първите 2-3 измивания

# 560
Не знам дали е само при мен, но бубанке, на последните ти няколко поста не виждам снимките  newsm78

# 561
Съжалявам, не знаех, че не се виждат, защото аз ги виждам, не са в заключен аблум  Rolling Eyes

# 562
Винаги виждам снимките на Бубанка.

# 563
Аз също.

# 564
  • При децата ми
Не знам дали е само при мен, но бубанке, на последните ти няколко поста не виждам снимките  newsm78
Почти никога не и виждам снимките.

И за да не е спам:

Любим продукт на любима марка! Simple Smile

Хареса ми рол-он-а. Бих повторила.

# 565
ще ги качвам на друго място

# 566
  • Варна
Аз винаги съм виждала снимките.

# 567
  • на последния етаж
- нищо особено, не бих купила отново.
- любим, вече започнах новата опаковка.  Heart Eyes

# 568
  • Пловдив
Аз също не виждам снимките на bubanka Peace

Ето и моите завършени продукти от последната седмица:

Мицеларна вода Микса за чувствителна кожа. Изобщо не ми хареса, а пък имах и голяма опаковка ooooh! Оставяше ми кожата суха. Много неикономично я изхабих Mr. Green

Кремът Ред аут на Фитокод. Нищо особено не беше за мен. Мисля, че от сегашния на Биодерма съм по-доволна Wink

Дневен крем с африкански ройбос. Това е козметика от Южна Африка. Кремът беше дневен, с СПФ, а ужасно тежък. Ползвах го като нощна грижа и така ми хареса Mr. Green Иначе за дневен беше провал.Жалкото е, че козметиката им трудно се намира в България, иначе бих пробвала и други продукти.

Саяс лак за коса. Дори не съм сигурна, че беше точно този. Ползвам лак за коса два-три пъти в годината. Ставаше лакът.

Душ гел на Палмолийв - любим аромат ми е.

Спирала на Мейбълийн. Хареса ми, взех си още една от нея.

# 569

Приятен аромат, който не се задържа, и меко усещане след отмиване - може би единственият душ крем на Балея, който бих купила отново.

Общи условия

Активация на акаунт