Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 3

• 197 900
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
стягане - не мога да преценя, но изглаждането е видимо и осезаемо

# 586
  • В къЩи.
Ще го пробвам задължително тогава. Laughing
Благодаря . Hug
А дали няма да е много тежък сега за лятото? newsm78

# 587
ако кожата ти не е много суха, ще бъде
/на диета съм, страх ме е от стрии и за това използвам доста богати кремове в момента - за късмет и времето не е юнски-горещо/

подобен крем - с консистенция на боди бътър, добре хидратиращ и заглаждащ, с нежен аромат и 3 пъти по-ниска цена:
Бочко Хидратиращ крем Пшеничен зародиш и Маслина  не съм го свършила, но е към края си

пп все пак на Палмърс е по-хубав

# 588
  • В къЩи.
Благодаря, за изчерпателния отговор. bouquet

# 589
  • Варна
  Черна паста за зъби.Не съм особено очарована ,определено черната паста на Splat ми хареса повече Peace

# 590
Не ме впечатли с нищо тази маска, не бих я купила отново

Много съм доволна от шампоана, измива много добре и е безвреден уж.

Почиства добре, но капачката много пречи да си изсипеш на памучното тампонче

Уникален!

# 591

Ще купувам винаги,силен без да слепва,хубав аромат и формула анти-влага :*

# 592

Ще купувам винаги,силен без да слепва,хубав аромат и формула анти-влага :*
....ииии аз не виждам снимката  Sad Mr. Green За кой продукт (предполагам лак за коса) става въпрос?

# 593
# 594
Наистина защо така,някои излизат,други не.. Thinking

От мен поредната доза празни опаковки,снимката е бърза и далеч от чудесна като качество.

1.Microcell заздравител за нокти,най-най-доброто за моите нокти.Буквално за 2 седмици "лекува" нацепени,меки нокти.Ускорява растежа и след десетки ползвани сходни продукти,никой друг не е на половина толкова добър,както Микросел.Проблема е,че се сгъстява много бързо,в рамките на 3 седмици макс(дори си личи,че има около 1/3 от лака неизползван).Пробвах да добавя разредител за експеримент,но така смесен,сякаш не действа повече.Това ми е 3-4та опаковкa и пак ще поръчвам.

2.Theorie des volcans - ексофлиант маска за лице от кутия на Глосибокс.Божествено добра,ухае добре,почиства,освежава,90% натурални съставки на база вулканична глина и екстракти.

3.Ojon super sleek - финиш за коса за блясък и мека коса.Не беше лошо кремче,но далеч от най-любимите ми про грижи за коса,отне ми поне година,две да изхабя.Серията,доколкото знам,вече не се произвежда.

4.Phyto huile soyeuse lightweight hydrating oil - друг финиш за коса,мега любим.Олио-крем за суха коса,тънък косъм.Ще купя отново.

5.Orogold hand cream - крем за ръце,от кутия в Глосибокс.Някаква фенси японска марка,крема струва към $45-50(а не бих дала повече от $10).Ухае страхотно,омекотява кожата,но има супер химичен състав и челни съставки вода,глицерин,минерално олио...е,това ли струва $50 Stop Марката имат щанд в близкия мол,всичките им продукти са с ненормални цени.

6.Vichy liftactiv serum 10 yeux & cils oколоочен крем,нищо особено - изсушава контура,почти половината хвърлям.Като цяло Виши за мен са една пишмян марка,ниво Лореал и Нивеа.Имат няколко продукти,които бих ползвала,но като цяло съм ги задраскала отдавна.Бях купила кремчето за майка ми,но не го пожела.Тя пък получава алергии от тяхни продукти.

7.John Masters Organics -
-душ гел с портокал и ванилия.Бях попаднала на коментари,че струвал 45лв(при нас е към $16) в някои си магазин в София,където заредили с продукти на бранда.Хаха,не бих му дала повече от 10 лв и не е нищо,ама нищо особено.Просто душ гел с изчистен състав и приятна миризма..такива има с килограми в магазините.
- приглаждащ елексир за коса,против фриз,dry hair nourishment&defrizzer. Буквално ви трябва 1 капка за дължините.Много,ама много мазен продукт,при мен отнемаше от обема и слепваше косата.Не ми харесваше и рядко ползвах.Пипетката се развали още на второто ползване и не можеше да се затваря,взех,че го бутнах и се разля цялото.Ами какво да кажа,щеше да ме е яд аз да го хвърля,но така може.Не бих купила повторно,просто за моята коса идва много тежко и мазно,при по-плътни коси,може би има по-добър ефект.

8.Dior 'One Essential' Intense Skin Detoxifying Booster Serum - Приятен серум,не видях чудо ефект,но си го изразходих с удоволствие.Ухае чудесно(както очаквано),добре напоява кожата,но не ми допада,че е рядка консистенция.

9.Bliss Facial in a box - 2 озаряващи процедури за лице,в последователност маска,пийл и крем.Окси маската я имам купена отделно и е чудесна,гел,който размазан на лицето се трансформира в пяна.Исках да видя как тя ще се съчетае с други продукти на Блис,но нито пийла,нито крема с витамин С ми допаднаха особено.Крема е ок,но пийла ми раздразни кожата(а не е като да не съм ползвала гликолови продукти).

# 595
  • Варна
Поредна опаковка изхвърлям ,определено за цената си е супер  Peace
Също поредна опаковка ,за сега няма по-добър за мен ,ще го купя още утре  Heart Eyes

# 596
  • На ръба..
Като се премине в новата версия, снимките се виждат, явно са качени през новата версия снимките.

Скрит текст:

Много съм доволна от душ гела, ще повторя.

# 597

Не бих повторила, ужасно лепкава

# 598
  • Sofia
Най-любимият ми тониран продукт. Слад какви ли не пробвани - скъпи и не толкова, този е номер 1 за мен и поредната тубичка вече е заредена Simple Smile
Много харесвам този крем, вероятно ще го подновя  Peace

# 599
  • на последния етаж
- хубав крем, хидратира добре, за друго - не съм сигурна.
- много ми хареса, свеж, хидратиращ, бих купила отново.
- любим аромат, бих подновила.

Общи условия

Активация на акаунт