Искам да кажа ... (66)

• 44 086
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • Телиш/Плевен
Ох, аз също бих се радвала някое (независимо дали моите вкъщи или тези на село) да доживее тази възраст. Досега средно по десетина години са живели най-много... Sad

# 286
И майка ми не искаше кучето. Когато го донесохме в къщи, каза, че отивала на квартира. Сега спят заедно, че вече не му даваме да се катери при нас на леглото. Вика му "ела при баба". Grinning

# 287
На края е винаги тежко. Приспахме го котакът. Бъбреците му отказаха. И кунчецето ми приспахме - имаше рак. Колкото и да имам проблеми с бившият ми мъж съм му благодарна, че беше там, аз нямах сили. (разревах се). Дайте пак сладкишите, че като рева съм подпухнала на другия ден.

# 288
  • До морето
Аз не съм като вас.  Като ученичка си имах болонка, но един комшия я отрови. Намерих я станала на камък  на терасата, никога през живота си не съм ревала така, едва го преживях. Повече не съм си взимала животно, мисля си, че няма да ми издържи сърцето.

# 289
Какво означава, че не си като нас?

# 290
  • До морето
Какво означава, че не си като нас?

Ами, че сте преживели загуби, но сте превъзмогнали себе си и пак сте си взели животинка! Аз явно съм по- голям егоист  Sad

# 291
Хората преживяват и по-тежки загуби. Не ти се е появила животинката още та за това. А и е крайна сметка, всички сме смъртни, а повечето животни живеят по-кратко от нас.

Сега ще се пошегувам - вземи си костенурка или орел, но тогава пък ще се притесняваш кой ще ги гледа след теб  Hug.

Тъжно е случилото се с кученцето ти, но е по-добре да дадеш любов на друго.

# 292
Докато сме на тема животни да ви покажа какво става у дома в неделя следобед...  Laughing

Скрит текст:

# 293
  • Телиш/Плевен
Алечка, страхотна пуФкава топка!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 294
Ха ха, Алечка много космато бе Simple Smile. Аз много се смях днес с моето. Едно пиле тичаше по патиото и тя полудя направо. Едвам я успокоих. Наложи се да я затворя вътре, докато пилето си тръгне. И патки ни посетиха и осраха двора  ooooh!.

# 295
  • Euskal Herria
Дайте пак сладкишите, че като рева съм подпухнала на другия ден.
След малко ще "давам" сладкишите, пекат се в момента  Mr. Green.
Ей заради това не исках ново куче. Предишното ни умря само седмица преди да се приберем в България. Много тежко ни беше на всички, 10 години бе с нас.  Противях се, но накрая мъжът ми надделя и сега се гледаме с кокера, никак не скучаем.

# 296
Яна, супер ви е кокера Simple Smile. Давай ги сладкишите. Аз съм плужек тази година и нищо не направих.

# 297
  • Бургас
Ванини, да не би да е време да му сменяте биберона, с такъв който пуска повече?

# 298
Моите меденки едва вчера омекнаха. Държах ги в йена с капак и разрязана половин необелена ябълка вътре.

# 299
Лина, биберона го сменихме. Мисля, че от тогава започна да яде така. Върнах се отново на единицата и пак така. Сега си е с двойка. Една приятелка дойде до нас и го видя - на места венците са му подути. Тръгнах да го мажа с гел и явно го заболя, разплака се.

Общи условия

Активация на акаунт