Искам да кажа ... (66)

• 43 946
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Кой питаше за сушени чушки? В Била днес видях

# 436
  • София, Младост
Аз си купих от ХИТ, видях ги и в Т-маркет (за сушени чушки става въпрос). Даже вече готвих с тях и много ги харесах. На една и съща фирма са и на двете места. Във Фамтастико също има.

ЧРД, Даун!! Много здраве и късмет!!

# 437
Мерси момичета Simple Smile. Аз приключих с вечерята и се поразсъних. Купих 2 кисели зелки, но няма да мога да ги оползотворя. Как да ги съхраня. Ако ги замразя, дали ще се разкашкат после?

# 438
  • Бургас
Мерси момичета Simple Smile. Аз приключих с вечерята и се поразсъних. Купих 2 кисели зелки, но няма да мога да ги оползотворя. Как да ги съхраня. Ако ги замразя, дали ще се разкашкат после?

Нарязани в буркани

# 439
Да благодаря за рецептата за добруджанките-мързеливки. Добре ми се получиха, доволна съм, ще се спасяваме често с тях.
Сухи чушки има във Фантастико - пакетирани са, при сушените плодове на 2,99 - знам, понеже в неделя взех  Simple Smile Същите ги има и във Кауфланд - там пък четох брошурата - 2,89, но не помня до кога е тази цена Wink

Даун, аз миналата година така се оказах с една купена зелка, ненужна. Изчистих листите и ги наредих в буркан. Един стандартен буркан ми събра към 10-на листа, добре навити обаче. Отгоре допълних от водата, която са пуснали и сложих фолио или найлоново пликче, каквото имаш. Затваряш плътно буркана и въобще не мирише. Сложих го в дъното на хладилника и след около месец ги ползвах, нищо им нямаше, даже още е можело да изкарат. Може да го нарежеш цялото в буркани, натъпкано и отгоре каквато течност са пуснали зелките пак да я сипеш, да покрие зелето, поне 1 пръст. Би трябвало и замразени да може да се съхранят, но аз не помня да съм замразявала.

# 440
Кисели зелки съм замразявала цели във фризера.

# 441
Аз нарязвам като за ядене и замразявам и отделно в пликчета добре завити за сърми .
 Така ми е най -удобно . Вкуса не се променя .

# 442
И аз си мисля, че в буркан ще е по-добре. Не ми се ще да го изхвърлям, че магазинът не е близо и не ми се разкарва пак, ако ми се дояде.

# 443
О, аз ако имах място пак бих сложила, в моя случай беше чиста импровизация. А пък така изненадах домашните с едни априлски сарми, екстра се получиха. Не, че няма кисело зеле в буркани, но то е окислено с оцет, поне на такова аз съм попадала и не ни допада на вкус.

На мъжът ми не знам какво да взема, то с тия парфюми изненада няма. Вие какво взехте на половинките си, ако не е тайна разбира се  Simple Smile

# 444
Черна котка, купих ваучер за Междузвездни войни, иначе, си купи кафемашина и си я нарече, че е от мен, но искам да го изненадам с нещо дребно.

# 445
  • Пловдив
Моя ще получи книга. Иначе аз го знам какво иска - нищо, което ми е по джоба Joy Joy Joy Joy

# 446
Утре ще реша как. Може едната в буркани, а другата замразена.

# 447
  • някъде ... тук ...
Когато остане от киселото зеле в бидона и времето вече се стопля, го прибирам в буркани и заварявам за капачките по 5 минути. Така бурканите си седят в шкафа и не си пълня хладилника.

Моят си е нарочил материалите и инструментите за точене и вакса за ските и бордовете за коледен подарък. Иначе иска коледен пуловер като на Манчев/Шишков от рекламата Crazy

# 448
  • Пловдив
Моят си е нарочил материалите и инструментите за точене и вакса за ските и бордовете за коледен подарък. Иначе иска коледен пуловер като на Манчев/Шишков от рекламата Crazy
Хм, ако намериш и има ... ХХХЛ размер и аз искам да купя един hahaha

# 449
А такъв пуловер откъде? На моят даже му отива червено, даже бих взела и за сина и за мъжа  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт