Искам да кажа ... (66)

• 44 005
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Добър вечер!

Сядам да си допия виното във вашата компания. После трябва да си оправям ноктите а хич не ми се занимава. Като гледам приятелки какви коледни маникюри имат и на мен ми се приисква. Но трябва на маникюристка да ходя, не съм толкова сръчна.

# 91
Безкрайната седмица най-накрая приключи. Изпратих мъжа си на коледно парти, направила съм си чай и си разглеждам коледните подаръци от колеги и дечица.

Добър вечер!
Сядам да си допия виното във вашата компания. После трябва да си оправям ноктите а хич не ми се занимава. Като гледам приятелки какви коледни маникюри имат и на мен ми се приисква. Но трябва на маникюристка да ходя, не съм толкова сръчна.

Аман с тея рисунки по ноктите.

# 92
  • В Космоса
Баси... Никулден... вече ми е като смътен спомен. Grinning

# 93
  • София
Последен работен петък за 2015 г.  newsm44

# 94
  • Телиш/Плевен
Благодаря за темата! bouquet

Нямам коледни гащи, меденки също... Абе направо съм за убиване. Laughing
Коледно настроение имам. Heart Eyes Подаръците са готови, само елха си нямаме още, но мисля чак на 24-ти да я украсявам, че котките (пък и детето не е за пренебрегване) бързо ще й видят сметката. Изкуствена ни е елхата иначе.

За готварската книга - тези дни тъкмо гледах рецептите и се зачудих защо има такава голяма пауза. Ако никой не изяви желание и ако останалите са съгласни, бих могла да се заема с нея. Имам свободно време, а и желание, но все пак съм още новак тук и е хубаво да се заеме човек, когото познавате и харесвате. Аз ще съм някакъв резервен вариант.

# 95

Много мразя някой да се хвали, баси, когато народонаселението го чакат още шест дни гърч до края на годината.  Mr. Green

# 96
  • София
Вие имате ли коледно настроение?
Шанти ме изпревари, но да си кажа, че ми е все тая дали ще ми е коледно настроението, важното е да го имам.  Grinning И не е необходимо нещо конкретно да ме държи в добро настроение. Просто съвсем дребни неща ме карат да се чувствам добре. И хората, с които съм заобиколена.  Wink

Аз имам още три работни дни, но ще ги игнорирам.

# 97
  • София

Много мразя някой да се хвали, баси, когато народонаселението го чакат още шест дни гърч до края на годината.  Mr. Green

Каситка,последен е петъка,иначе мен само четворка ме чака работна. Mr. Green

# 98
Добро ми е настроението. Рядко изпадам в някакви дупки, ведър човек съм.

Естел, я си сипи нещо за пиене, разположи се удобно и си пусни някой филм. Simple Smile

# 99
  • Tам през Атлантическия океан
 Crazy sвърших  
надписах 16 бр. картички  Hug  родителите ни и приятелски семейства.

# 100
  • В Космоса
Не съм особено ведър човек, но в истинска дупка бях изпаднала преди броени дни. Все си мислех, че съм изкарвала депресии, ама явно не. Били са просто лоши настроения и периоди. Пожелавам на всички повече ведрина и желание за живот! Hug

# 101
  • Sofia
Лале, захващай се смело с готварската книга  Peace

Бреееей,как ме дразни тая реклама с краварката  Twisted Evil: "Масло и майка,които не трябва да забравиш  Shocked" ЛУДИ!
Набутах се в един мол да купя подаръци на младежа, че искал да има под елхата  Mr. Green.Тия предварителните и левовете-не ги брои  Whistling.Мамин златен. Спокойно беше, помотах се,утре ще повторя  Whistling.
Коледно настроение не знам дали имам  newsm78. Имам настроение,обаче  Laughing, но аз по принцип съм ентусиазирана и позитивна, с малки изключения  Blush
 У нас също е украсено от Никулден...че то за 7-8 дни не си струва да сглобявам сергията  Naughty.

# 102
И аз ти желая Hug
И стига с това "нямам коледни гащи" , ми метнете по един коледен анцуг ако трябва, важното е настроение да има
 Grinning

# 103
И аз се лакирам - едноцветно лилаво. Не мога да се рисувам, не ми се отдава.
Лака ми пада за два дни.Мазна нокътна плочка.  Confused Пиля, мия със сапун преди лака и нъцки.

На водка съм. Наздраве!

В нас няма елха, не ми се занимава. Като гледам и подаръци няма да има.

Обещах си, че няма да се ядосвам когато на първи никой не ми честити ИД.

Радвам се, че няма сняг. Поне краката ми са сухи.

Сега си търся зарядно - нещо, което да ме зарежда. Нямам мъж, не вярвам и скоро да се появи. Филми не обичам да гледам. Чета, но и товя не ме зарежда. Абе ужас голям! Откъде добро настроение?

Падна ми се късметче от кафе: Ти си това в което вярваш! Е, аз не вярвам в никой и в нищо. Значи съм нищо.

# 104
  • В Космоса

И стига с това "нямам коледни гащи" , ми метнете по един коледен анцуг ако трябва, важното е настроение да има
 Grinning

Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт