Искам да кажа ... (66)

• 44 055
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Янтра, има ли истински сняг?
Сложен въпрос. Някакъв истински снежец има по северните склонове, но изобщо не е за ски, леко да побелеят дърветата. Снегът по който се кара е всичкия изкуствен.

# 181
  • В Космоса
Какво представлява този изкуствен сняг?

# 182
  • Варна
Аз цял ден съм накикерана на токчета, не те
ме стряскат, а отвореното. По нашите ширини
в кой сезон точно да ги обуя. Може би ще има ден Х,
знае ли човек!? За сега наказани, в кутията на
тъмно да им дойде акъла  Simple Smile

Пак не сколасах с коледните сладки. Моите
си доведоха гостенче и разпердушиниха плахите
ми планове за кулинарни подвизи. Утре вече трябва.

Янтра, абе имам си обикновени за прасе, ама
днес не ме взеха. Ни гумените ботушки турих,
ни на свинска свинска смърт се облажих. Ядец!

# 183
  • Пловдив
newsm78 Ами сняг. Пускат едни ... оръдия, пускат вода, слагат и някакви добавки и те ти сняг по пистата. По-твърд стои от естествения.

# 184
  • В Космоса
newsm78 Ами сняг. Пускат едни ... оръдия, пускат вода, слагат и някакви добавки и те ти сняг по пистата. По-твърд стои от естествения.

Ясно. Това ме интересуваше, дали се различава от естествения много.

# 185
Ивъл, ботите са един път. Много ми харесаха. Аз скоро няма да се катеря на токове, само ще плакна око.

Лале, прегледах готварската - супер е. А това, че си ги направила по категория е страшно удобство.

Ние бяхме почти цял ден на вън. Пихме вино на площада, разходихме се в мола и сега релаксираме. Наздраве!

# 186
  • Пловдив
Ясно. Това ме интересуваше, дали се различава от естествения много.
Ако не караш с голяма скорост - не прави впечатление разликата.

# 187
  • Ямбол
Наздраве. Аз днес се разходих до магазина да си искам нова гаранция, обаче не, не можело, само дубликат на касовия бон ми дадоха. И тъкмо се завъртях около Лидл и на път да си тръгвам, ми се обаждат от магазина да ми кажат, че някаква жена ми е намерила гаранцията и да отида до друг магазин да си я взема. Тъкмо вече си мислех край, как се прекарах, сега ще ми се счупи миялната и аз нямам гаранция. Но имало добри хора, та добре, че се обаждах няколко пъти, та да ми имат и телефона и да ме намерят. Не можах да разбера коя е добрата жена, свършила ми огромна услуга, че да ѝ благодаря лично, но съм сигурна, че тя знае, че съм благодарна и че ѝ желая всичката добрина да ѝ се върне стократно.
Вкъщи обаче малката нещо не е добре, та се разходих и до спешния, че да отхвърлим шарка. Не бях виждала такъв силен обрив от висока температура. Имало вирус, коварен грип. Очаквам включване сега да ни налази и останалите. А така се надявах на шарка, че да я изкара и да не я мисля и нея.

# 188

Само аз ли не се вълнувам от сагата Star Wars и ми е досадно?  Rolling Eyes
А аз се срамувах да си кажа, че нито един филм от сагата не съм изгледала. Blush

Не си сама. И аз не съм гледала нито един филм от сагата.

И аз, и аз. Хич не ме вълнуват тия филми, някак си са ми твърде далечни.

Лале, аз също ти благодаря за рецептите.  bouquet

Има ли тема тук, в която се обсъждат телефони?

# 189
  • Пазете Гор

Технически погледнато не е сняг, тоест не е маса от кристализирала високо в атмосферата мъгла, а миниатюрни топченца лед. За настилка на ски писти върши чудесна работа, но за поетическо вдъхновение не става.

Днеска цял ден никой не дойде у дома, демек нямахме полазник. По традиция по характера на човека, който пръв влезе в къщата на Игнажден можело да се гадае каква ще е годината нататък. Чак привечер дойде един комшия. Той не е калпав човек, но доста послъгва. Не лъже по принцип, но само на тласъци, когато има нещо като вдъхновение. Попийва си, дърт парясник, автомонтьор с хронични финансови дефицити.

И сега какви изводи да си направя за годината - ще я прекарам по сервизи, ще пия и ще се фукам повече от средното. Често ще се лъжа за някои работи и изобщо - средна хубост.

Междузвездните войни са ми стара и предполагам - вечна тръпка. Целият комерс със статуетки, диплянки, играчки покрай поредицата ми се струва пределно излишен и кичозен, но хората имат право да изкарват пари, няма лошо. Целия тоя ажиотаж за мен няма нищо общо с тръпката, когато човек от съответната кръвна група прочете: a long long time ago in a galaxy far away. Просто е някакъв досаден страничен шум.

# 190
Лиляна, бързо оздравяване на дъщеря ти.
Моя син получи коледния си подарък от гаджето. След като за рождения му ден му подари папагалчета, сега да не си помислите, че му е дала хамстери. Не. Куче. Каракачанско. Ще се гътна направо.

# 191
  • Пловдив
Моя син получи коледния си подарък от гаджето. След като за рождения му ден му подари папагалчета, сега да не си помислите, че му е дала хамстери. Не. Куче. Каракачанско. Ще се гътна направо.
Яко! Joy

# 192
  • Телиш/Плевен
Радвам се, че ви харесва темата. Blush Hug

Лиляна, дано бързо се оправи дъщеря ти! Praynig

Силве Joy

Алина, тази тема ще свърши ли работа? Hug

# 193
  • В Космоса
Куркума, благодаря за интересното разяснение за снега! Hug

Лиляна, да се оправя бързо дъщеря ти! Моята също е имала жесток обрив от висока температура и аз също се чудех дали не е шарка тогава.

Сега ще звънна и на нашия приятел именик! Честито ако има такива в темата!

# 194
  • Ямбол
Първо храната, после кучето. Дано са повече папагалите, че като знам колко ядат каракачанските...

Общи условия

Активация на акаунт