Зимни намаления 2015/2016

• 152 548
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
Питахме преди няколко страници, отговора беше Не.

# 661
Някой може ли да сподели за Бата?
Има ли още намаления?

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 19:19 от Мама на...?

# 662
Някой мложе ли да сподели за Бата?
Има ли още намаления?

И аз ги чакам ,дали станаха на 70%. Предната година това стана около 10.02.

# 663
Магазинът на Бата в България мол затворен ли е? Ще го отварят ли наново или е закрит?

# 664
Магазинът на Бата в България мол затворен ли е? Ще го отварят ли наново или е закрит?
Наистина ли го няма?  newsm78
Преди 2, 3 седмици бях там (на партера им беше магазина). И се чудех защо техните цени са толкова по-ниски спрямо цените в the mall бата. А то защо, затворили го.  Flutter

# 665
Аз пък преди месец ,може и два открих ,че има Бата и в мола на Опълченска.

# 666
Момичета, фурла в момента какво намаление имат?

# 667
  • София
Момичета, фурла в момента какво намаление имат?

Вчера в The Mall пишеше -30% на витрината.

# 668
Бата уж имат 70 % в момента, но нищо особено ниски обувки. Ботушите им са още на 30 % и са около 100 лв.

# 669
И по Витошка магазините са на 70% за обувки, но няма номера останали само най-малките и най-големите

# 670
  • София
Чантата на Сисли ли е?Наистина при онлаин пазаруване до 7 дни можеш да върнеш без причина.
А може и да започнеш да я носиш след време.

На Сисли е, да. Аз лично се надявам да я продам или пък след време да я нося. С връщане не ми се занимава...
Наскоро върнах на фешъндейс едни ботуши. Сега чакам резултат, но съдейки по доставката и поръчките ми досега, мисля, че няма да има проблем. На МДЛ си ме е страх от връщането... Sad

По закон са длъжни да ти върнат сумата до един месец. Аз от сайта на МДЛ не съм пазарувала (опитвала съм се, но нещо не ми е много юзър френдли), но са голяма фирма, надали ще ти направят проблем. Изобщо, не мисля, че някой онлайн търговец може да оцелее много дълго ако прави врътки с връщането (аз лично връщам много...не съм особено симпатичен клиент май, май).

А за Фешъндейз, наистина има някои доста стари неща, но пък аз съм имала и чудни попадения.

Някой знае ли дали има прилични намаления в Pepina в момента?

Иначе аз мога да споделя за намаление на бижута - имат 10% намаление с промо код на 9-ти и 10-ти (днес и утре се пада май), а пък с аметист са в промоция до края на месеца - http://tezzor.com

Също така би трябвало в магазините на Scandal и в аутлета да има хубави намаления в момента, мисля до 11-ти.

# 671
Чантата на Сисли ли е?Наистина при онлаин пазаруване до 7 дни можеш да върнеш без причина.
А може и да започнеш да я носиш след време.

На Сисли е, да. Аз лично се надявам да я продам или пък след време да я нося. С връщане не ми се занимава...
Наскоро върнах на фешъндейс едни ботуши. Сега чакам резултат, но съдейки по доставката и поръчките ми досега, мисля, че няма да има проблем. На МДЛ си ме е страх от връщането... Sad

По закон са длъжни да ти върнат сумата до един месец. Аз от сайта на МДЛ не съм пазарувала (опитвала съм се, но нещо не ми е много юзър френдли), но са голяма фирма, надали ще ти направят проблем. Изобщо, не мисля, че някой онлайн търговец може да оцелее много дълго ако прави врътки с връщането (аз лично връщам много...не съм особено симпатичен клиент май, май).

А за Фешъндейз, наистина има някои доста стари неща, но пък аз съм имала и чудни попадения.

Иначе аз мога да споделя за намаление на бижута - имат 10% намаление с промо код на 9-ти и 10-ти (днес и утре се пада май), а пък с аметист са в промоция до края на месеца - http://tezzor.com

Също така би трябвало в магазините на Scandal и в аутлета да има хубави намаления в момента, мисля до 11-ти.

С МДЛ не ми се занимава. А от Пепината съм разочарована също. Чаках да намалят едни ботуши на Бианка Ди и още не са пуснали намаление на ботушите. Може би чакат май месец да дойде  Joy
В Скандал не съм ходила скоро...

# 672
  • Sofia
Аз да питам в Зара връщат ли пари? Или само заменят?  newsm78
Follie-Follie имат ли намаление?
И аз чакам Фурла да видя до колко ще намалят  Thinking.

# 673
  • Варна
Аз да питам в Зара връщат ли пари? Или само заменят?  newsm78
Follie-Follie имат ли намаление?
И аз чакам Фурла да видя до колко ще намалят  Thinking.
В Зара връщат пари

# 674
  • София

С МДЛ не ми се занимава. А от Пепината съм разочарована също. Чаках да намалят едни ботуши на Бианка Ди и още не са пуснали намаление на ботушите. Може би чакат май месец да дойде  Joy
В Скандал не съм ходила скоро...

Аз в Пепина докато изчакам нещо да намалят...винаги остава само 41 номер (който не е моят номер Simple Smile)
Досега в България не съм попадала на достатъчно достойни намаления на Фурла...въпреки че може и да е имало, пък да съм ги проспала. Simple Smile Ще следя и аз...

Общи условия

Активация на акаунт