Зимни намаления 2015/2016

• 152 551
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
имаш 14 дни за връщане
ако не са минали просто я върни...

# 646
Да, но не знам каква им е процедурата... Кой знае колко ще ми забавят парите и въобще какво ще стане... Не ми се хабят нерви... По-добре да виси в ОЛХ, може някоя дама да й се зарадва и да я вземе... Ако не, ще видим. Най-много след няколко месеца аз да й се зарадвам отново или да я подаря на някоя приятелка... Joy
Иначе посещавам магазините им на Фурла, но от сайта повече нещо - абсурд.

# 647
  • София
Чантата на Сисли ли е?Наистина при онлаин пазаруване до 7 дни можеш да върнеш без причина.
А може и да започнеш да я носиш след време.

# 648
Чантата на Сисли ли е?Наистина при онлаин пазаруване до 7 дни можеш да върнеш без причина.
А може и да започнеш да я носиш след време.

На Сисли е, да. Аз лично се надявам да я продам или пък след време да я нося. С връщане не ми се занимава...
Наскоро върнах на фешъндейс едни ботуши. Сега чакам резултат, но съдейки по доставката и поръчките ми досега, мисля, че няма да има проблем. На МДЛ си ме е страх от връщането... Sad

С огромно нетърпение чакам 50% оф на фурла в БГ.
В официалния сайт отдавна има 40%. Поръчах една чанта 4 пъти и 4 пъти ми канселираха поръчката, защото изведнъж не беше налична. Много се изнервих, писах им и ми дадоха още 10%. Сега пак се е появила и пак я поръчах -  за 5 път. Дано всичко вече е ок..., ако не, пак ще пиша гневни имейли, защото ми блокират парите от банката, аз трябва да звъня, да се обяснявам, да ме разпитват. Просто кошмар. Непроятности просто, а и се разочароваш, защото като много искаш даденото нещо,се радваш, когато го поръчаш...и после...

# 649
В официалния сайт отдавна има 40%. Поръчах една чанта 4 пъти и 4 пъти ми канселираха поръчката, защото изведнъж не беше налична.
От кой сайт, mdl или официалният на Furla?

# 650
В официалния сайт отдавна има 40%. Поръчах една чанта 4 пъти и 4 пъти ми канселираха поръчката, защото изведнъж не беше налична.
От кой сайт, mdl или официалният на Furla?

С огромно нетърпение чакам 50% оф на фурла в БГ.
В официалния сайт отдавна има 40%.

Офиациалният на Фурла е един Simple Smile  Hug МДЛ внася в БГ  Hug

# 651
От кой сайт поръча 4 пъти ме интересуваше? Peace Аз от mdl съм поръчвала два пъти, но така и нищо не дойде. Сега съм решила да поръчам от официалния, но чакам по-голямо намаление, защото моята чанта е само на -30%.

# 652
От кой сайт поръча 4 пъти ме интересуваше? Peace Аз от mdl съм поръчвала два пъти, но така и нищо не дойде. Сега съм решила да поръчам от официалния, но чакам по-голямо намаление, защото моята чанта е само на -30%.

От официалния поръчвах четири пъти. Сега за 5 път. А от МДЛ 1 път и няма да повторя.  Peace

# 653
Много са смешни сайтовете с огромните намаления
зареждат много стари колекции, коита вероятно им ги подаряват в някой склад
миналата година на Fashion Days видях риза Diesel, която имам от 2010 година  Laughing
често пускат и неща, които в ASOS са на половин цена 

# 654
Много са смешни сайтовете с огромните намаления
зареждат много стари колекции, коита вероятно им ги подаряват в някой склад
миналата година на Fashion Days видях риза Diesel, която имам от 2010 година  Laughing
често пускат и неща, които в ASOS са на половин цена 

Така е, но понякога има добри попадения Simple Smile

# 655
Като споменахте чанти Фурла, можете ли да покажете някоя добре намалена? До колко лв. горе долу сте виждали на намаление изгодни? Rolling Eyes

# 656
Като споменахте чанти Фурла, можете ли да покажете някоя добре намалена? До колко лв. горе долу сте виждали на намаление изгодни? Rolling Eyes
Полиуретановите са най-евтини. При -50% стават на 200-250лв. Така изглеждат: http://www.wearona.com/wp-content/uploads/2014/01/furla-bags.jpg
Кожените на -50% почват от 300лв и стигат до 600лв, мисля.

# 657
Полиуретановите са най-евтини. При -50% стават на 200-250лв. Така изглеждат: http://www.wearona.com/wp-content/uploads/2014/01/furla-bags.jpg
Кожените на -50% почват от 300лв и стигат до 600лв, мисля.
Благодаря Hug  bouquet

# 658
  • Berlin
На тия ли им казват кенди? Много са симпатични.

# 659
  • в града на вечния купон
O bag дали правят намаления

Общи условия

Активация на акаунт