Зимни намаления 2015/2016

• 152 500
  • 761
  •   2
Отговори
# 75
  • София
Не съм в града по празниците и не мога да проверя лично - в Бенетон намалени якета и грейки детски има ли вече?!

Има,намалението е -30%.

# 76
  • Cyprus, Пловдив
Купих мъжки колан за подарък от Tom Tailer, естествена кожа. Намален от 50лв на 35лв. Като цяло почти всичко им е намалено.

# 77
Не съм в града по празниците и не мога да проверя лично - в Бенетон намалени якета и грейки детски има ли вече?!

Има,намалението е -30%.

Ааа, не, чакам -50% аз.  Blush

# 78
  • София
 Отидохме рано, рано до мол Сердика, преди да започне лудницата. Пазарувах дрешки за подарък от Уайкики. Намалението е до 50%.

# 79
Някой има ли информация от магазина Carlo Fabiani? Кога ще има там 50%?

# 80
# 81
Честита Коледа. Искам да попитам, pandora прави ли намаление или няма смисъл да чакам.

# 82
Здравейте!Честита Коледа!Моля,ако някой има инфо кога започва намалението в Zara да сподели.

# 83
Здравейте и честита Коледа на всички Simple Smile
не съм много по темата, но вярвам, че част от вас са получили подаръци, който няма да им влязат в употреба и ще е по- изгодно да ги върнат. та въпросът ми е - връчали ли сте стоки в Технополис?

# 84
  • София
Здравейте!Честита Коледа!Моля,ако някой има инфо кога започва намалението в Zara да сподели.
От 26.11. Във вчерашният в. Труд имаше платена страница, която обявява това. Peace
Сега го видях и бързам да споделя. Simple Smile

# 85
  • София
Това за Зара е добра новина.  Peace Ще мина да ги прегледам.  Simple Smile

# 86
  • София
От 26.11. Във вчерашният в. Труд имаше платена страница, която обявява това. Peace
Сега го видях и бързам да споделя. Simple Smile
Да разбирам ли, че и Масимо от утре стартира?

# 87
Здравейте,кога се очаква намаление на техника,трябва ми лаптоп

# 88
  • София
на техниката попринцип няма кой знае какви намаления... понякога на черен петък може да се попадне на нещо с 10-20 процента по-изгодно.... иначе моментни промоции. Това е по мое наблюдение Simple Smile

# 89
  • 1st floor
От къде мога да купя черни памучни чорапи над коляното? Гледах навсякъде и никъде не откривам...

Общи условия

Активация на акаунт