Зимни намаления 2015/2016

• 152 503
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!Честита Коледа!Моля,ако някой има инфо кога започва намалението в Zara да сподели.
От 26.11. Във вчерашният в. Труд имаше платена страница, която обявява това. Peace
Сега го видях и бързам да споделя. Simple Smile
Благодаря много!

# 91
От къде мога да купя черни памучни чорапи над коляното? Гледах навсякъде и никъде не откривам...
В ХМ има:
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0186595001.html

# 92
  • Бургас
От утре започва намалението в NEXT от -20 до -50%
МОЛ Варна и Ринг Мол

# 93
  • 1st floor
От къде мога да купя черни памучни чорапи над коляното? Гледах навсякъде и никъде не откривам...
В ХМ има:
Благодаря! Hug Явно съм кьорава, сто пъти минах от там... Rolling Eyes

# 94
В ХМ има:
Благодаря! Hug Явно съм кьорава, сто пъти минах от там... Rolling Eyes
Ами то може и да е нямало точно като си ходила, сега се сетих, че и в Ню Йоркър може да има, където са аксесоарите има има щандове с чорапи.

# 95
Къде мога да открия обувки на Roberto Lenzi? Аз не мога да се сетя да има техен магазин в някой от моловете

# 96
След като днес почват намаленията на Зара, Бершка и т.н. , дали след 1 месец ще пуснат второто си намаление, което е до 50%? Сега още ми е скъпичко, мисля да изчакам, но понеже нямам голям мол в близо до мен трябва да пътувам специално заради това, та да знам да си направя планове. newsm78

# 97
Здравейте и честита Коледа на всички Simple Smile
не съм много по темата, но вярвам, че част от вас са получили подаръци, който няма да им влязат в употреба и ще е по- изгодно да ги върнат. та въпросът ми е - връчали ли сте стоки в Технополис?

Здрасти, аз съм връщала маша за коса. (Замяна) Без проблем, бях си объркала модела и ми го смениха без въпроси. Подразниха ме единствено, че да съм си изберяля нещо да е същата сума, че не могло да ми връщат частично сума. В случая ме устройваше, защото машата която исках беше горе-долу същата сума. Иначе ако заменяш и има разлика е редно да ти върнат остатъка. Но обикновено ги мързи.

# 98
Подариха ми ваучер за Бершка, кога е най-добре да го оползотворя? Януари ми се върти в главата, че имаха намаление.. Laughing

# 99
В момента има намаление в Бершка, отразено е и в сайта. Аз бих пазарувала сега, хубавите неща и размерите от тях може и да са обрани през януари.

# 100
В Калиопе има ли по-големи намаления Simple Smile

# 101
  • София
Някой да има идея  намаленията на Petek (за които прочетох на по-предни страници) дали важат за всички продукти в магазина или само за определени такива?

# 102
  • София
Някой да има идея  намаленията на Petek (за които прочетох на по-предни страници) дали важат за всички продукти в магазина или само за определени такива?

В Petek ми се струва,че не правят намаления.

# 103
  • София

В Petek ми се струва,че не правят намаления.

И аз съм с такова впечатление, но няколко страници по-напред съфорумка беше споделила, че е виждала 15% намаление, май през януари месец.

# 104
  • София
В Масимо Дути в 10,30 сутринта вече беше лудница Simple Smile Аз обаче успях да си взема две неща, които ми трябваха.р
Във Вис Виталис правят ли Коледни намаления на колички /на всички модели/? Скоро ще ми трябва и не знам дали още да ги чакам или да ходя да си я купя, че после да не се окаже, че трябва да чакам доставка дълго време.

Общи условия

Активация на акаунт