Зимни намаления 2015/2016

• 152 738
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
  • На черешата
 Tom Tailor имат 30% на всичко ненамалено, а отделно и доста намалени неща. Дадоха ми талон за допълнителни 10% на всички намалени стоки валиден от 14.01. Така че предполагам около тази дата ще има друго намаление, по-голямо надявам се.
 Peace

# 256
Не бях чувала Forever 21, но сега им погледнах сайта и имат страхотни неща. Дано асортиментът в магазина да е голям, а и да са качествени.
Те се явяват нещо като американската Бершка, предимно младежка мода на много ниски цени, поне по западните стандарти. Наистина магазините им са огромно и има голям избор, но се съмнявам, че тука ще е така. Ще почакаме и ще видим. Peace В сайта на Перадайс не намерих инфо. newsm78

# 257
Дано пуснат и във Варна! Много ги харесвам! Crazy

# 258
И в сайта на Forever не пише, че имат магазин в Бг, може би още не е открит newsm78 Жалко, че не доставят до Бг Crossing Arms

# 259
  • Sofia
На кой етаж в Парадайз би трябвало да се намира?
Пп. Открих го, пише coming soon, няма дата. Forever 21, forever21.com
Някой да ги пита във фейсбук Simple Smile

# 260
И в сайта на Forever не пише, че имат магазин в Бг, може би още не е открит newsm78 Жалко, че не доставят до Бг Crossing Arms
Аз съм се интересувала и доставят, но естествено цените за доставката ще са соленички. Peace Даже помня, че като съм влизала в сайта им ми пишеше цените в лева.

# 261
  • някъде на юг
Mомичета търся ботушки нещо като апрески да стават за сняг и вода за детето момиче на 10г. Къде мога да намеря?

# 262
Хубави апрески дамски нпкъде да сте виждали по намаленията ?

# 263
А аз пък търся намалена чанта за през тялото /с дълга дръжка/. Ако има някъде намаление на чанти и си заслужава, свиркайте  Grinning Hug

# 264
Някой има ли наблюдения дали има намаления в магазините на  Geox и Bata ?
Интересуват ме дамски ботуши  ежедневни или с малка платформа малки номера 35, 36.

# 265
  • Berlin
В Бата имаше намалени обувки, но не разглеждах много, още преди НГ.

# 266
Разбрах, че Swarovski има до 50 % намаление - някой да е влизал в магазините им наскоро ?

# 267
Момичета,вчера обходих ринг мола и останах доста разочарована:( кога ще започнат истинските намаления? Искам да купя дрешки и ботушки на бебчо..

# 268
Разбрах, че Swarovski има до 50 % намаление - някой да е влизал в магазините им наскоро ?
Да, аз влизах днес. Бяха намалени коледните украшения. За проценти не мога да кажа колко са били. Колекцията Stardust с много камъчета в мрежа са намалени всичките. Има някой друг часовник от 500 на 400 и няколко лева. Химикалки имаше намалени. Теб какво те интересува?

# 269
Да, аз влизах днес. Бяха намалени коледните украшения. За проценти не мога да кажа колко са били. Колекцията Stardust с много камъчета в мрежа са намалени всичките. Има някой друг часовник от 500 на 400 и няколко лева. Химикалки имаше намалени. Теб какво те интересува?

пръстени, колиета ме интересуват  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт