Зимни намаления 2015/2016

• 152 747
  • 761
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Те са на един собственик, зара я отсвирих, след като 2 панталона на малкия се сцепиха единия на първото обуване другия след първото пране..
Досега проблем с качеството на Масимо дути не съм имала.
В Зара винаги можеш да направиш рекламация. Просто трябва да си знаем правата и да си ги гоним, на жаргонен език казано. Не виждам проблем да отидеш и рекламираш 2та панталона. Peace

В Масимо кожено яке струва точно 499лв.. И 50% да е намалено- всеки да смята. Не знам какви са тия якета по 100лв. newsm78
Да не са летни някакви. 'Ми те нямат жилетка за под 100лв. Thinking Намалена, разбира се!

# 361
  • 1st floor
Вчера в Спорт Депо всичко на адидас беше на -50%. Днес е ред на Champion. Отделно си имат доста добри намаления и на останалите неща. Аз ще следя за деня на Пума, че съм хвърлила око на една чанта. Дано не съм го пропуснала, не знам от кога са започнали тези дни на марките с -50%. Laughing

# 362
Вчера в Спорт Депо всичко на адидас беше на -50%. Днес е ред на Champion. Отделно си имат доста добри намаления и на останалите неща. Аз ще следя за деня на Пума, че съм хвърлила око на една чанта. Дано не съм го пропуснала, не знам от кога са започнали тези дни на марките с -50%. Laughing

До кога ще са намаленията, къде пише кой ден на коя марка ще има намаления ?

# 363
Те са на един собственик, зара я отсвирих, след като 2 панталона на малкия се сцепиха единия на първото обуване другия след първото пране..
Досега проблем с качеството на Масимо дути не съм имала.
В Зара винаги можеш да направиш рекламация. Просто трябва да си знаем правата и да си ги гоним, на жаргонен език казано. Не виждам проблем да отидеш и рекламираш 2та панталона. Peace

В Масимо кожено яке струва точно 499лв.. И 50% да е намалено- всеки да смята. Не знам какви са тия якета по 100лв. newsm78
Да не са летни някакви. 'Ми те нямат жилетка за под 100лв. Thinking Намалена, разбира се!

Не ги бяхме обули веднага беше минало време от покупката, той че и моя е палавник и колената не изкарват много, ама чак на първо обуване ми е много.
А за Масимо дути вземете им вижте панталоните и кожените якета и си представете 60 годишни облечени в тях Simple Smile
Както и да е, отсвирих ги от магазини, в които влизам, ако се бях сетила със снимката щях да пусна няколко писма докъде се сетя, ама не се сетих, а сега пак да ходя не ми се излиза

# 364
  • София
Момичета, имам един леееко страничен въпрос  Embarassed
Харесах си една чанта от новата колекция на Бенетон, обаче се чудя две неща: защо не я намирам в сайта им! и как са като качество? Досега не съм си купувала чанта оттам, а не ми се дават пари за нещо, което ще се изтърка/скъса по ръбчетата на първия месец!

# 365
  • 1st floor

До кога ще са намаленията, къде пише кой ден на коя марка ще има намаления ?
Трябва да следиш всеки ден на сайта. Няма никъде обявено предварително.

# 366
Според мен в Massimo Dutti не са парцаливи дрехите, в смисъл, че не се амортизират бързо. От Zara напоследък се амортизират ужасно бързо. Но, да, женската част е леко за по-възрастни хора. В крайна сметка който иска да си позволи дрехи от там, ок. Аз понякога купувам коприна, защото е един от малкото магазини, в които продават копринени, а не полиестерни неща. В мъжката част мисля, че нещата са по-добри, отколкото в женската.

С мен продавачките там се държат добре, нямам проблем. Аз така или иначе ги слагам на място много лесно и не смеят много-много да ми кажат нещо.

Дали "е един от малкото издържани магазини в Бя от всички гледни точки" не знам. Нищо специално и особено издържано не виждам в магазина. Магазин като магазин.

# 367
Момичета, имам един леееко страничен въпрос  Embarassed
Харесах си една чанта от новата колекция на Бенетон, обаче се чудя две неща: защо не я намирам в сайта им! и как са като качество? Досега не съм си купувала чанта оттам, а не ми се дават пари за нещо, което ще се изтърка/скъса по ръбчетата на първия месец!

ако не е от естествено кожа, а PU, държи 2 пъти повече от онези... как се казваха.. Perfois! и наравно със Zara.

Не я намираш, защото Benetton има огромен каталог и всеки franchase магазин си избира различни неща, така че артикулите не е задължително да съвпадат.

# 368
  • София
becky bloomwood, благодаря за отговора!

# 369
  • 1st floor
В тоя ред на мисли аз вчера си хапесах чанта в Rezerved. Не е намалена и струва 79 лв. Струват ли си техните чанти?

# 370
  • София
Мъжът ми си купи пролетно яке от Масимо Дюти за 169 лв. с 50% намаление. Доста неща си е вземал от тях, включително и обувки. Обаче аз в дамската част нищо не мога да си избера.

В Бургас в Totally Erected Store продават чанти на Calvin Clain. Дали са истински споде вас?

И мъжа ми има спешна нужда от дънки. Досега винаги си е вземал от Андрюс, тяхната кройка много добре му пасва. Обаче напоследък качеството им е под всякаква критика, а за цените им нямам думи. Имате ли някакви други предложения?

# 371
  • Berlin
Спомних си нещо, свързано с Масимо Дути. Миналата година бях харесала един мъжки кожен несесер оттам, от витрината. Влизам да го купувам, само тоя на витрината бил и само ....... (Тук ми казаха една дума, която веднага забравих, за човека, който нареждал и аранжирал витрините) имал ключ оттам, но го нямало и не може да ми го дадат. Малко се изненадах и си тръгнах.
 А, влизала съм значи един път в този магазин. Simple Smile

# 372
Изпуснала ли съм деня на Рийбок? Следя една раница за фитнес...

# 373
  • София
Спомних си нещо, свързано с Масимо Дути. Миналата година бях харесала един мъжки кожен несесер оттам, от витрината. Влизам да го купувам, само тоя на витрината бил и само ....... (Тук ми казаха една дума, която веднага забравих, за човека, който нареждал и аранжирал витрините) имал ключ оттам, но го нямало и не може да ми го дадат. Малко се изненадах и си тръгнах.
 А, влизала съм значи един път в този магазин. Simple Smile

Това е политиката на Индитекс и нямат право да свалят от витрината, която следва да се реди еднакво във всичките им магазини. Мъжките дрехи в Масимо са значително по-хубави според мен.

# 374
Миналата година бях харесала един мъжки кожен несесер оттам, от витрината. Влизам да го купувам, само тоя на витрината бил и само ....... (Тук ми казаха една дума, която веднага забравих, за човека, който нареждал и аранжирал витрините)

Мърчандайзър?
В повечето магазини от подобни големи вериги имат правило да не свалят от витрината без позволение.

Общи условия

Активация на акаунт