Зимни намаления 2015/2016

• 152 693
  • 761
  •   1
Отговори
# 390
В момента има намаление на -50% в bonjour.bg на на цялата Коледна лимитка на Ив роше и други избрани техни продукти.  smile3508

# 391
  • Berlin
Получих ваучери за P&C, и то около 3 години, след като си подмених адреса. Laughing

# 392
В тоя ред на мисли аз вчера си хапесах чанта в Rezerved. Не е намалена и струва 79 лв. Струват ли си техните чанти?

Преди 4-5 год. спрях да им бъда клиент. Заслужават си само детските им неща. Но пък детска дреха повече примерно от 1 зима няма да се носи. Дамското и мъжкото са .... не обичам да давам  квалификации, но по-добре си купи нещо което не крещи толкова силно, че е нисък клас. Подобна сума ще дадеш за нещо с по-съвременна визия.

# 393
Супер е намалението на Ив Роше, но само онлайн ли е?

# 394
  • София
В момента има намаление на -50% в bonjour.bg на на цялата Коледна лимитка на Ив роше и други избрани техни продукти.  smile3508

Благодаря!  bouquet Употребих.  Mr. Green

Вчера и днес минах през Бенетон и Сисли, Есприт, Дебенамс, Десигуал. Малко постно ми се вижда, но все пак си купих по една блуза от Бенетон и Сисли, панталон от Десигуал, дънки на дребната от Бенетон и Есприт. Иначе в Дебенамс пише до 70%, Десигуал имат на някои неща 50%, на други 30%.

# 395
Утре -40% в Спорт депо на Reebok.  Peace

# 396
А тези проценти важат ли за намалени вече стоки? Ще чакам деня на Найк, дано има такъв  Peace

# 397
А тези проценти важат ли за намалени вече стоки? Ще чакам деня на Найк, дано има такъв  Peace
И аз ще се редя за Найк. Mr. Green
Но малко ме съмнява, че дори да ги намалят няма да е много. Crossing Arms
То и сега има някакво намаление с около 30%. Peace

# 398

Би трябвало и по дрогериите и фирмените да ги намалят,но там имат много по-малки наличности.

# 399

Би трябвало и по дрогериите и фирмените да ги намалят,но там имат много по-малки наличности.

Аз във фирмените магазини Ив Роше 50% на каквото и да е, ако не е с изтичащ срок, не мисля, че някога съм виждала. Днес минах покрай такъв - стои си предколедната витрина, даже с надпис "Цени от 6,60 лв"

# 400
 Simple SmileИздържан не издържан доста съм пазарувала от Масимо, ама дотук, няма ме правят на маймуна, да не е единствения магазин за дрехи в тоя клас.
Та като е Масимо дути, дай го търпя, че на сайта им пише едно , пък реалността друго,парцали под път и над път, нито е чак толкова уникален,нито единствен

# 401
В момента има намалени на -50% доста артикули в Palmers (не видях да сте го споменавали).

Цитат
Няма как да ти хареса магазина,  т.като той не е за простолюдие, нито за недорасляци разни. Той не е лъжица за всяка уста.  Заминавай в тера нова и в калиопа там сред парцалите ще си в свои води, а и талашита няма да ти мирише.
Shocked hahaha Не искам да се включвам в спора ви, но това е абсурдно. Никога не са ме привличали дрехите в МД и далеч не заради цените им. Сега за първи път разбирам колко съм проста и недорасла заради това ми нехаресване. Grinning

# 402
Отивам!  Grinning

# 403
  • Berlin
Цитат
Няма как да ти хареса магазина,  т.като той не е за простолюдие, нито за недорасляци разни. Той не е лъжица за всяка уста.  Заминавай в тера нова и в калиопа там сред парцалите ще си в свои води, а и талашита няма да ти мирише.

E, не, това кой се изложи така да го напише?! Crazy

# 404
  • в ябълковата градина
Има ли намаление в ОЙШО?

Общи условия

Активация на акаунт