Зимни намаления 2015/2016

• 152 698
  • 761
  •   1
Отговори
# 405
  • Berlin
Има.

# 406
Имаше, но доста беше поизчерпан асортимент, мисля беше 20-30%

# 407
Хайде, спрете с това Масимо Дюти. В много магазини мирише много силно, вчера в United Colors of Beneton щях да се задуша. Темата е много интересна и три страници спам са и твърде много. Личното ми мнение е, че в магазина има хубави неща от хубави материи, но на мен кройките не ми пасват. Имам познати, които са си взимали много хубави сака и якета от Масимо Дюти. Иначе е доста скъпо, спор няма. Но нали затова си пишем тук, за да уцелваме нещо на добра цена.

По този повод, засега намаленията не ме грабват. Имам чувството, че на много места са си все още -30%. Вече е обрано. Единствено за детето направих няколко много добри попадения в Reserved - шапки по 3-4 лева, пола за 15лв. Но отново има единични бройки останали.

# 408
И при мен тази година от намаленията е много слабо. Нещата, които исках ги скриха. А виждам, че и намаленията отиват към своя край.
Трябва да ви кажа, че скоро бях в солун и магазините им там имат много по-голям избор и е много по-голяма лудница отколкото тук, но цените като намаление е същото.

И за да не бъде спам. Stradivarius нищо не са намалили блузите и дънките им още са на 29 лв.

# 409
Carlo Fabiani са обявили намаление до 50% от днес.

# 410
   Супер, дано пак да има тази година, че трябва да купувам един скъпичък аромат на Tom Ford. Peace
и аз 99% мисля, че беше около 8 март, защото си купувах от приветата тогава newsm78

# 411
  • Стара Загора
Супер е намалението на Ив Роше, но само онлайн ли е?

Би трябвало и по дрогериите и фирмените да ги намалят,но там имат много по-малки наличности.

Аз във фирмените магазини Ив Роше 50% на каквото и да е, ако не е с изтичащ срок, не мисля, че някога съм виждала. Днес минах покрай такъв - стои си предколедната витрина, даже с надпис "Цени от 6,60 лв"
Питах ги Ив Роше ще имат ли намаление като в Бонжур в магазините, в които се предлага тяхната козметика и те ми отговориха, че ще има, но на по-късен етап. И аз щях да правя поръчка от Бонжур, но много от нещата, които исках, бяха изчерпани и няма да са отново в наличност.

# 412
Наистина много бързо се изчерпаха,пък и тази доставка.В Лили има,но особено в по-централните (за София става дума) са поизчерпани и има главно от продуктите за вана.Никъде не видях да се продават балсамите за устни или мини ароматите...  Thinking

# 413
Аз вчера поръчах от този сайт, благодаря на Мортиша Адамс, че сподели за него Hug, а аз ще дам отзив, когато дойдат нещата.  Peace

Иначе не съм влизала отдавна в Ив Роше, но бях видяла зимната колекция в Лили -- тогава набързо си взех само едно нещо, а сега успях да поръчам още от продуктовата линия с този аромат Embarassed Добавих и няколко неща за подарък, много изкусителни цени и имаше наличност от нещата, които исках.

# 414
Аз вчера поръчах от този сайт, благодаря на Мортиша Адамс, че сподели за него Hug, а аз ще дам отзив, когато дойдат нещата.  Peace

Иначе не съм влизала отдавна в Ив Роше, но бях видяла зимната колекция в Лили -- тогава набързо си взех само едно нещо, а сега успях да поръчам още от продуктовата линия с този аромат Embarassed Добавих и няколко неща за подарък, много изкусителни цени и имаше наличност от нещата, които исках.

Много се радвам,че съм била полезна,страхотни неща имаше,аз поръчах в събота и все още имаше повечко неща.

# 415
Някой да е минавал през Champion в Сердика Център и ако има намаления, в какъв размер са? Благодаря  bouquet

# 416
  • София

Много се радвам,че съм била полезна,страхотни неща имаше,аз поръчах в събота и все още имаше повечко неща.

И аз да благодаря на Мортиша Адамс, че сподели. Позаредих се  ooooh! Simple Smile А коледните аромати са превъзходни  Heart Eyes

# 417
Ооо и аз се заредих с душ гел за цяла година. Много благодаря!  bouquet

# 418
И аз поръчах доста неща, сутринта повечето бяха налични с изключение на балсамчетата за устни. И аз съм се заредила с душ гелове до края на годината, не са от коледната колекция, но на мен всички душ гелове на Ив Роше са ми любими  Simple Smile С нетърпение чакам и блестящото мляко за тяло  със захаросана ябълка, още преди Коледа му бях хвърлила око  Simple Smile

# 419
  • София
Наистина много бързо се изчерпаха,пък и тази доставка.В Лили има,но особено в по-централните (за София става дума) са поизчерпани и има главно от продуктите за вана.Никъде не видях да се продават балсамите за устни или мини ароматите...  Thinking

Имаше ги в Дебенамс.  Peace  Аз утре чакам доставката, пак ти благодаря.  bouquet

С нетърпение чакам и блестящото мляко за тяло  със захаросана ябълка, още преди Коледа му бях хвърлила око  Simple Smile

Много е хубаво.

Аз днес минах през Уайкики и Зара- взех 2-3 неща за децата, но като цяло не хващат окото.

Оглеждам се за ученически раници, че ще имам двама първокласници наесен и няма да се разсърдя на някое намаление.

Общи условия

Активация на акаунт