Зимни намаления 2015/2016

• 151 969
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Peace Мерси за отговора. Ще ходя натам да връщам,че малкият кифльо не хареса  Crossing Arms

# 676
Връщай, приемат всичко без значение дали е на редовна цена или намалено. Срока за връщане е 30 дни, даже в повечето случаи въобще не питат защо го връщаш. Само трябва задължително да носиш касовата бележка.  Peace

# 677
  • София
Момичета, в SLS кога са най - добрите намаления?
 bouquet

# 678
Момичета, в SLS кога са най - добрите намаления?
 bouquet
да, и аз това се чудя, въпреки че и в момента има доста намалени неща; ама дали към април ще е по-добре Thinking

# 679
В СЛС почти свършиха намаленията, номерата - и те, не знам за какъв април говорите. През април ще е заредено с летни неща вече.

# 680
Кога ще има отново намаления в H&M?

# 681
Кога ще има отново намаления в H&M?
На лято. Grinning Юни почват летните намаление, към 20-ти, ако не се лъжа. А иначе от време на време пускат някакви частични в магазините, но нищо особено - 1 щанд с парцали. Можеш да следиш и сайта им, в него си има секция SALE, където постоянно има намалени неща. Peace

# 682
  • София
Сега в The Mall гледах на H&M - на 40лв покупка - 10лв отстъпка или 50% намаление на втори артикул - по случай Св.Валентин.

# 683
Сега в The Mall гледах на H&M - на 40лв покупка - 10лв отстъпка или 50% намаление на втори артикул - по случай Св.Валентин.
СВ. ВАЛЕНТИН

Заповядайте в магазините ни в The Mall, Paradise Center, Serdika Center, H&M Витоша 6, Grand Mall Varna и Mall Plovdiv, отлепете сърце от празничните ни витрини и се възползвайте от двете специални оферти**:

10 ЛВ. ОТСТЪПКА ПРИ ПОКУПКА НАД 40 ЛВ.

-50% НА ВТОРИ ПРОДУКТ НА СЪЩАТА ИЛИ ПО-НИСКА ЦЕНА

# 684
  • София
Да, детето намаза много доволно от намаленията за св. Валентин в НМ, останахме доволни.

За SLS  и мен ме интересува, ако някой отиде - моля пишете как са в момента нещата.

# 685
  • Berlin
Амиии ние ходихме миналия уикенд, до този с/у Парадайз и взехме някакви неща на големия. На -20% беше всичко, което купихме. Като цяло има намаления, но май няма много  номера. Бяхме отишли за конкретни неща и не разглеждах много.

# 686
  • София
Ясно скромна работа....мерси. Аз всъщност трябва да купувам пролетни якета, не знам сега най-добрия момент ли е изобщо.

# 687
  • София
Аз бях миналата седмица. Намаленията са от - 20% до -70%, като -70% са миналогодишни колекции. Консултантите ми обясниха, че се очаква още едно намаление, но не уточниха кога.

# 688
  • Berlin
Ние купувахме гащеризон и яке за ски, каска, очила и ръкавици. Пролетни хубави имаше в Некст, ама това беше преди повече от месец някъде. Simple Smile

# 689
  • София
SLS, на Черни връх ли?

Общи условия

Активация на акаунт