Забременели след инвитро - тема 17

• 42 956
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • България
margo_222, честити ти момченца на теб  Hug Heart Eyes Heart Eyes bouquet   Как сте? Расте ли корема Simple Smile

# 616
Честита дъщеричка на мама Шмати! Да е жива и здрава, палава и лъчезарна!
Преди 10на дни ми се появиха едни тъпи болки, които би трябвало да са от разпъването на матката. От време на време обаче стават като остро прорязване главно от ляво на корема. Като лежа настрани също ги усещам като опън, но болезнен. Решила съм да не се филмирам, но да си питам-нормално ли е да имам такива болки? Нямам зацапвания. Утре започвам 11с, преглед чак на 20 имам.

# 617
margo_222, честити ти момченца на теб  Hug Heart Eyes Heart Eyes bouquet   Как сте? Расте ли корема Simple Smile
И питаш Simple Smile доста е голям вече! Качила съм към 6 кг,ходя си на прегледи развиват се добре децата, сега на 02.02 сме на втората ФМ пак в София. От хапчетата останах само на магнерода и клексана, сега ще пускам ПКК да видим как ще са резултатите и дали няма да има нужда от някакви добавки! Вече ги усещам много се кефя Simple Smile знам кога са будни и кога се движат. Все още се надявам едното да се окаже момиченце както в началото ни казаха, ама каквито и да са да са здрави само искам!  Вие как сте? Слушат ли госпожиците?

# 618
  • България
И ние сме добре Hug То и при нас - първо момчета бяха ,после момче и момиче, сега две момичета,ще видим следващия път какво ще стане  Laughing  Аз много се забавлявам и  ми е важно само да са добре  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 619
Queen bee, и аз имах такива остри спазми от време на време около 8 и 9 г.с. и вземах но-шпа за мое успокоение и си почивах повече. може би наистина е от разширяване на матката. Питах док, каза няма страшно.  Wink

# 620
Не знам защо ви се появяват тези болезнени бучки и от какво зависи  newsm78 Аз както и преди съм казвала,никога не ми се е случвало!  Дано да намерите решение  Hug
Аз намерих една статия за ФМ,която ми се стори интересна http://roditel.bg/fetalna-morfologiya-bremennost/

Прочетох статията и за първи път се натъквам на твърдение, че прегледат на видеозон е вреден за бебето. Бях чела някъде, че не е доказано подобно нещо и че прегледите са безобидни за плода. Сега се озадачих.  newsm78

Момичета, вие си биете всякакви инжекции и пиете разни лекарства, а на мен всичко ми спряха. Чак почвам да се чудя дали не са ме неглижирали малко лекарите. Не че държа да се бода непрекъснато и да се тъпча с витамини и лекарства, но се замислих, че може би нещо някой някъде е пропуснал. Дано да греша и дано наистина да нямам нужда. Успех на всички ! Аз си чакам втората ФМ и се моля всичко да е наред.  

# 621
Всичко ще е наред и никой нищо не е неглижирал. Радвай се! Една нормална бременност не се нуждае от никакви медикаменти, само от здрава храна, чист въздух и сън.

# 622
  • На остров
Кити няма по хубаво от това да си без никакви лекарства  Simple Smile
Ако това ще те успокои и аз съм без нищо особено, изключвам щитовидните щото аз тях си ги пия так аи така.

Пия си витамини, омега и от скоро желязо и така.

За ехографските съм съгласна със статията, едно време обаче ходих на ехограф всеки месец, но тогава нищо не се споменаваше, че са вредни. Синът ми е жив и здрав  Simple Smile

# 623
  • България
Аз даже клоня към отказване на втората ФМ (с първата бременност съм правила само 1) и ехокардиографията!

# 624
Foxy, щеше да казваш как си се справила с б12 сама. Аз нали съм бъзла в това отношение, но може би не е толкова страшно. Този месец още не съм го слагала. Викам си , то нали има във витамините за бременни, които също не вземам редовно   Wink

oooo, боцкам си се редовно по схема на всеки 5 дни. В четвъртък ще пускам контрола и в петък ще ходя при Сигридов да погледне и да каже има ли нужда от още. До тук сложих 5 инжекции и вече съм спец. Номера е да не се вкарва бързо течността и след това да се разтрие. Не съм се схващала досега, а иглата даже не се усеща как влиза. Споко....пий си витамините защото така или иначе дозата в тях е ниска, да не говорим, че почти не се усвоява, т.к формата е слабовероятно да е метилкобаламин Peace

# 625
Момичета, много ви се радвам  Heart Eyes Кажете как мога да видя албумчето със снимки    bouquet

# 626
foxy твойто наистина си е смелост... Сигурна съм, че ще имаш още инжекции само може да ги разреди от 5 на 7 дни, ноооо като гледам за теб проблем няма Laughing

# 627
  • София
Честита рожба на Шмати - да расте здрава и щастлива  Simple Smile

Аз се присъединявам към агитката с течащ нос и яки сълзи от очите, едвам гледам. Ако до сутринта нямам подобрение от лекарствата отивам и при ЛЛ. Стеримар този път изобщо не ми помага за носа, имам чувството, че съм още по-зле.

# 628
Днес най-накрая се записах на ЖК. Първото ми впечатление от доктор Ташков е за много спокоен и благ човек  Simple Smile
Аз също съм с много течащ нос. Даже вече не знам от колко време. Пих около седмица осцилококцинум. Нямам други оплаквания и реших, че това е нещо нормално от бременността  Thinking

# 629
Стеримара изобщо не ми помогна, коризалията също, измъчих се като бях болна преди месец. Може да не е правилно,  но реших да си отпуша носа с ксилометазолин по 1 капка при нужда  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт