Забременели след инвитро - тема 17

• 42 940
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Можели да ми кажете с каква прах перете бабешките дрешки.
Сано Максима Сенситив, мисля, че е израелски.
И аз такъв взех. Една огромна туба, че нали първото  изпиране по-голямо. Хубаво мирише... По-нататък може и да мина на Тео бебе, че този май го няма навсякъде...

# 706
Еха, имаме си още бебета  baby_neutral
Честито на Бебе и Цвети да са живи и здрави и много щастливи.
Aira почивай си вкъщи. Каквото и който и да ти казва наистина всичко е Божа работа. Определено не е нормално хематома, но това нищо не означава.
Успех на наближаващите раждането.  bouquet

# 707
Бебе, Цвете, честити рожби! Бъдете здрави и благословени! И моят ред скоро идва. Дано бебка да си дочака термина-13.02.,че съм се навила за нормално раждане. Въпреки, че има много време до тогава. Всичко зависи от това колко кг. ще стане, че вървим 1 седмица  напред. На 8.01.,в 35г.с. д-р Михова я измери 3.216кг.,но да видим...
Относно праха за бебета, с две ръце съм за "Сано" Максима сензитив. Всички мами, на които съм го препоръчала,са супер доволни, дори подходящ е  и за бебета с атопична кожа.

# 708
Цвети, и от мен честито!

# 709
Честито на мама Цвети. Жив и здрав да е малкият юнак.
Аз вчера се срещнах с лекаря си, при който мисля да раждам. Притеснява ме това, че никой лекар не ми назначава някакви изследвания, като цяло нищо не приемам. Вчера ми изписаха комбинирани витамини и това. Моля се всичко да е наред.

# 710
Благодаря момичета, да ви се връщат всички пожелания  Heart Eyes

# 711
Еха, имаме си още бебета  baby_neutral
Честито на Бебе и Цвети да са живи и здрави и много щастливи.
Aira почивай си вкъщи. Каквото и който и да ти казва наистина всичко е Божа работа. Определено не е нормално хематома, но това нищо не означава.
Успех на наближаващите раждането.  bouquet
Благодаря за отговора  bouquet

# 712
Честито мамо Цвети, да ти е жив и здрав малкия Теодор  Hug
Голям бебевалеж ни очаква през февруари, на всички бъдещи мами пожелавам леко раждане и здрави дечица  Hug
Кали, стягай се  Peace

# 713
  • На остров
Аира аз имах хематом с подобни размери в 9 седмица и продължих да кървя до 11 горе долу.тогава започнах да пия прогестерон и но шпа, тях ги пих до края на 12 сед. Повечко почивка, но не пълно лежане да не стане тромб.

Да е жив и здрав Теодор ! Много щастие на любящите родители Simple Smile !

# 714
Честита рожба на мама Цвети, да расте здрав и щастлив!
Пера и аз с Тео бебе, много ми харесва ароматът.
Вчера бях на консултация с д-р Михова,  всичко е наред, бебето е 6, 100% мъж, изписа ми Сорбимои май беше за хемоглобина.

# 715
Моме, сигурно е сорбифер  newsm78
И аз съм взела Тео бебе-течен, мисля с такъв да пера.

# 716
KittyCatty няма как да си го набавиш по естествен път в момента. Ако искаш обсъди с АГ-то ти приема на Вигантол. Аз го приемам от месеци, като всеки месец пускам контрола и променяме само броя на капките.
Комбинирани витамини не приемам. Наблягам (уж) на по-правилното хранене Simple Smile

Вчера успях да се свържа с доки и ми каза да си купя Вигантол и да приемам по 6 капки дневно. Дано правилно съм разбрала за дозата - еднократно я взимам цялата наведнъж. Каза ми, че било нормално при бременност. За резаултатите от Витамин В12 също не беше във възторг, но засега нищо не ми е предписал. Там стойността беше 175 единици при референтни граници 135 - 400.

# 717
Цитат
Аз се консултирах Smile
Това бе реакцията на докторите (говоря в трето лице!). Занесох им опаковките да ги видя и т.н. Обаче "на своя глава" мисля да ги пия през ден - един ден Малтофер, един ден ПрегнаГард. Изобщо в клиниката, където ми бе инвитрото хич не си падат по витаминните добавки. Ще видя в понеделник на ЖК в Майчин дом какво ще кажат.

По-добре се влушай в специалистите от клиниката по ин витро. Бебета стават големи с прием на синтетични витамини. Представи си 2 близнака по 4 кг в 8-ми месец и мисля, че ще ти се отщят всякакви витамини.  Изобщо...за какво са ти щом нямаш нужда ? Набавяй си ги естествено от плодове, зеленчуци, месо, риба и т.н. Нямам доверие на нищо, което се продава по аптеките. Пия само в краен случай и чета подробно опаковката. Помните ли случая с комбинираните витамини "Центрум" ? Оказа се, че са вредни и ги изтеглиха от пазара. Не искам да си помисля дори колко бременни жени са ги ползвали уж за здраве...

# 718
  • България
На мен имунолозите ми предписаха огестан, част от терапията за повишените НК клетки. И от него ли се качват килограми?

# 719
  • София
Kitty, благодаря за загрижеността, но нещо се разминаваме. Вчера ми беше прегледа в инвитро клиниката. С ТЯХ правих консултация за витамините след като старателно бяха измерени бебоците и С ТЯХ обсъдих, по моя идея, че не е задължително да взимам всеки ден витамини или добавки (обсъдихме и бирената мая и соевия протеин). Единствено магнезият е 3 пъти на ден, но ако се чувствам добре и него мога да намаля.
Естествено че от храната най-добре се усвоява всичко, но все пак зимата избора на плодове и зеленчуци е ограничен. Това че има домати и краставици не значи, че са най-доброто. Така че сам по себе си сезонът предполага малко подсилаване на организма - МАЛКО!
Преди този преглед много бях притеснена, че не нададавам достатъчно и оттам тръгна всичко. Оказа се че кантарът у нас е повреден  Joy и не показва както трябва
Не знам дали близнаци могат да станат общо 8 кг newsm78 Мисля че максимума е 5,500 - 6,000 общо. Все пак пространството е доста ограничено. Още в началото ми казаха, че 2,000 - 2,200 на бебе е оптималното предвид фигурата ми.

Общи условия

Активация на акаунт