По-бърз растеж на косата - тема 4

• 90 720
  • 720
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Благодаря Жана , при мен и генът си казва думата , но аз не спирам да се пробвам. Маската която ще правя е : 100 мл газ се слагат в бурканче , добавя се една глава чесън почистена и счукана . Престоява 24 часа и след това се мажат само корените . найлон , кърпа и престой в необитаема стая 1-1.30 мин  Laughing  . Измиване - първо с жълтък и след това шампоан и подобаващата козметика . първия път парело , ако скалпа и раздразнен, но да се изтърпяло 40-50 мин.  Прави се първоначално веднъж на 10 дни / по- често изсушавало косъма/ след това веднъж месечно . Косата миришела леко при навлажняване първите 2 дни . след това - не вероятно газта убивала този мирис. Така ли е, ще кажа след утрешния ден . Hug 

# 106
престой в необитаема стая 1-1.30 мин  Laughing 
Joy
Ако ти запари на скалпа не чакай определено време, а направо мий, да не си докараш някоя беля  Peace
Успех ти пожелавам и дано имаш по-скоро видим резултат  Hug
Иначе аз не бих си го причинила - чесън + газ е невероятно смърдяща комбинация  Joy Hug

# 107
  • София
Сигурно е писано, но ампулите на Напура са страхотни за растеж:
http://www.zlatnaribka.com/napura/stimulirane-na-rastezha/napura-t|0-anagen-post-terapiya-za-rastezh-na-kosata-1br-h-8-ml
Ето и всичко за растеж на Напура, добре е да се съчетае: http://www.zlatnaribka.com/napura/stimulirane-na-rastezha

Аз съм адски доволна и от този серум за скалп:
http://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/sprey-za-stimulirane-na … ls-numinox-180-ml

# 108
Алатея и аз го взех за 6.10лв.
Даже сега пръснах от спрея и ще постоя така до вечерта.
По краищата сложих кокосово масло + рициново и кърпа.
После като мия косата с шампоана вътре пак с таблетките.

# 109
Тривитаминол а го взех за 8,80  ooooh!
Ходих до аптека и там ми казаха, че не са изобщо чували мумио да се слага в шампоан. За прием през устата, да, но според тях нямало да има ефект върху косата,  Thinking други му били ползите.
Взех си и бадемово масло, смятам утре да направя маска с тривитаминол, бадемово, рициново, кокосова масло и зехтин + стимуланта. Как е според вас?

# 110
# 111
Да и аз сега поразтърсих. Яо ще се купува, щом има и толкова ползи.  Thinking

Смятам да намаля и пресата, всеки ден или през деннсе изправям,  ooooh! ooooh! а това е от голямо значение. Ще редуцирам до един път, два пъти максимум. До лятото гривата трябва да е порастнала,  Laughing Laughing

Гледах днес някакво Олио от костен мозък (?!?!) . има и такъв шампоан, някой ползвал ли ги е ?

Чудих се и на ампулите на Сери  или да заложа на по-скъпа марка(Напура , Дюкре например)
Има ли такива с личен опит и резултати от тях? От които и да е ампули, всъщност.....

# 112
  • София
Аелтеа, аз съм много доволна от Напура и Медиссютикълс. Малко по-нагоре съм пуснала линкове от какво  Peace

# 113
Вивиън , аз поръчах Напурата да видим.
Пия и цинк + биотин и още едни витамини на Алайв ,но те са за друго.
Отделно и шилажита мацам , а дано порасне косицата  Blush

# 114
  • Велико Търново
И аз купих шилажит, ама го пия Wink ще видим дали ще има някакъв ефект; макар, че толкова неща слагам на косата си, че ако има, няма да разбера от кое е Simple Smile комплексните грижи се "отблагодаряват".

# 115
И аз купих шилажит, ама го пия Wink ще видим дали ще има някакъв ефект; макар, че толкова неща слагам на косата си, че ако има, няма да разбера от кое е Simple Smile комплексните грижи се "отблагодаряват".
Точно така е  Hug
Ето на щерката косата отпреди малко :  Heart Eyes

# 116
  • Стара Загора
Вивиан, употребих на Напура един шампоан за растеж, един за фоликули , 10 малки ампули за фуликули и 2 шишета от лосиона за растеж ..... и все съм си със същата дължина / освен , че си пресуших скалпа/ . Понякога усещам сякаш слабо засилване на растежа ама ...... то с толкова мазане и пиене как да разбера точно от кое е. Още повече, че някои неща действат след малко време . Но пак  бих си  купила Напура , не се отказвам от нищо.

# 117
  • Велико Търново
малката лисичка, страхотна коса има дъщеричката ти Heart Eyes На моята й беше също толкова дълга косата, но я скъсихме драстично преди три месеца, по нейно желание, още ми е жал...С какво я миеш?

# 118
малката лисичка, страхотна коса има дъщеричката ти Heart Eyes На моята й беше също толкова дълга косата, но я скъсихме драстично преди три месеца, по нейно желание, още ми е жал...С какво я миеш?
То и на нас май ще се наложи скоро да я поскъсим леко.
С шампоан на Хип сме ,ето този -

# 119
И за да не е просто запис...
  Моята коса по принцип расте много бързо и е много, много гъста. Откакто я изрусих обаче, спря да расте.  Като се сещам по - честичко да я мажа с хининовата, забелязвам корен който е около 1 пръст на 2рата седмица.. сега съм се решила да си върна естествения, да спра всякакво боядисване и ударни маски -  Тривитаминола задължително, Геритамин пиех и сега пак ще се върна на него и масла  Heart Eyes Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт